Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 282
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
... Малко ме притеснява, че 2 от кутиите са без капак.

... Но ще видя, в крайна сметка 40лв не са много ако кутията е наистина качествена.  

В кутиите без капак, както на снимките в амазона, слагаш продукти/храна, която няма да тече. Simple Smile
Иначе да, за голям човек е добре 40лв.
За малките деца е неоправдано според мен - губят, изпускат/чупят и трябва ново. И освен това  многото капачета ги затрудняват/забавят.

# 196
  • София
Благодаря Ви момичета  Hug Поръчах си чантата и скоро ще споделям и аз с Вас снимки.

# 197
А какво ще кажете за чантата на Икеа, която е от серията на зелените кутии?
Аз се чудя дали нея да не взема  newsm78 Първо от дизайнерска гледна точка, защото е комплект с кутиите, които вече имам  Whistling Пък и е налична тук на място  Grinning

# 198
  • Sofia
404NotFound, честито!  Simple Smile

Весе, ако е изолирана (а май не е, доколкото си спомням) - прекрасно, ама ако не е... не бих я взела.  Айла я има, ако се включи ще каже.

Аз и това ползвам сутрин и ми е много удобно, забравила съм да го покажа - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B005D6XYGS/ref=s9_acsd_hps_bw_c_x_3

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 19:40 от Morena

# 199
Какво значи изолирана newsm78. И аз я имам, получих я оня ден, събира двете кутии, за салата и за храна, ако са и двете шишето не влиза, ако е едната влиза. Вътре не е като термочанта, но има някакво покритие, което според мене ще държи нещата топли или студени, харесват ми Hug. Покритието е като мушама, ако мога така да се изразя, харесва ми Simple Smile

# 200
# 201
Утре айсберг с царевица и риба тон. Варено яйце, сандвич и десерт.
Ще пробва и стола
За мен пълнени чушки с ориз и кайма, имам и останали наденички...  Crazy

# 202
  • София
Кутиите слагам в торбата на Икеа от магазина за храна - дети събирала 3 тортички или нещо подобно. Целта ми е най-вече да са заедно и най-вече - отделно от учебниците Simple Smile
За утре си пожела домашна баница, 3 зеленчукови кюфтенца, червена чушка на ленти, краставици на кръгчета, банан. Добавих малко пакетче с 3 бисквитки - слагам му сладко от този тип през ден.

# 203
Нашето меню за утре ще е:
кракери и моркови( за междинно ядене)
обяд- стейк, зелена салата, фингър стиийкс ( картофи, моркожи, сжарени , смесени с 2 вида кашкавал и запечени на фурна). За десер ягоди и бяло грозде. Естественно ще има и чипс ( тук си го ядат за обяд).

При нас изискването е лънч бокс-а да може да влиза в раницата за училище.
За мен и баща му- спринг ролс (не пържение) с карфиол, салатка, морков, авокадо и зелена чушка)

# 204
Само да ви попитам набързо - имаме от онези чанти на Милка, ако се сещате, май термо се водеха  newsm78 чудя се утре в нея ако й сложа храната на госпожицата дали ще й се смеят,, докато й поръчам показаната и коментирана днес с Морена от Амазона ?
в раницата последния ден след училище кутиите й бяха разпилени страх ме е да не я изцапа  ooooh!

# 205
  • Sofia
Ани, не се сещам за въпросната чантичка Милка...
Скрит текст:
аз уча моята (тъкмо навършила 9г.) да зачита, но да не се влияе от мнението на околните - един би се смял, друг не - няма как да е угодно на всички. Важното е на нея да ѝ харесва - останалите имат право на мнението си, но то е тяхно си и толкова. Което (мнение/изказване) не ѝ харесва, наранява я, да го игнорира.
Пък и нали е временно положение в случая ви.

# 206
такава, подобна https://www.google.bg/search?q=%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0+%D … 7ePcHcaztqRA6M%3A
Морена добре я учиш, правилно  Peace
за утре:
 - студен сандвич с кашкавал и краставица май пожела
- ябълка и грозде
 - кюфтета и лентички краставица, ореховки
като за плода и ореховките нз дали по този начин е удачно  Tired
като я взема в 16, ще й занеса и банан  Simple Smile
 Hug

# 207
За утре съм му сложила сандвич с кюфте,кашкавал и домат.Плодове-праскова и грозде и плодово кисело мляко.

# 208
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Днешната чантичка съдържа:
СМЗ - мюсли с домашно кис. мляко
Обяд - стар боб, салата Айсберг и краставица;  ръжен земел

клик

# 209
И аз натоварих тази сутрин моите хора - и за двамата сложих храна, за малката използвах чантата на Милка и новата ни кутия /неразливаща/ на Tupperware -в която слоих гроздове и нарязана прасковка, много е готина  Grinning

Морена, в каква чанта си сложила днес нещата, виждам не е коментираната от вчера или  Rolling Eyes
а бобът, ако е от сайт, моля за линк  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт