Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Кутията днес:
Закуска: пълнозърнести палачинки. Яде ги без нищо, което е непонятно за мен  Mr. Green Айрян.
Обяд: пилешка пържола на скара, салата от краставици и сирене.
Следобедна закуска: банан

# 646
Обяд е стол, закуски от дома- нар, ябълка и 3 мекици

# 647
  • София
Чая и пликчето за сина ми (сандвич с черен хляб и сирене; царевица; моркови; корнишон; чери домати);
За щерката са червената кутийка с половин сандвич със сирене и половин царевица + кутийката със сушените кайсии)
За мъжа - леща и мляко с ориз и тиква
Аз ще си нося втората половинка царевица, моркови и ябълката.

Скрит текст:

# 648
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Менюто днес:
МЗ - круша и слива
Обяд - супа топчета, краставица, моцарела, филийка
Ей тъй  - сушени ябълки и кашу

клик

# 649
  • На черешата
 За днес - картофени кюфтета със сирене и кашкавал. Салата - чери домати и краставица. Малко свински врат, кисело мляко и банан.  Peace

# 650
Днес: за големия  - сандвич с шунка, рикота, чедар и яйце. За малкия: сандвич пушена сьомга, зелени маслини, филаделфия . И за двамата - чери доматки, зърна грозде, зърнено блокче.  Сухо, ама... от сърце...

# 651
о, и ние сме на “сух режим“ (не признава манджи в кутията  Embarassed):
закуска: макарони с мляко, овесени ядки и настърган шоколад (опаковах в кутийка на авент, успява да се справи с отварянето, надявам се и със затварянето, иначе довечера ще събирам остатъци от звездички в чантата)
обяд: сандвич с арабска питка, късчета печено свинско бонфиле, ситно нарязана салата от зеле и моркови и млечен сос; бяло грозде; 2 домашни меденки

# 652
При нас обяда е свинско бон филе на тиган с картофено пюре, а закуските - сандвич, краставички и чери домати. Само да е посмяла да ми върне пак сандвича и ще започна да я пращам само с овесена каша. Mr. Green

# 653
  • Sofia
Само да е посмяла да ми върне пак сандвича и ще започна да я пращам само с овесена каша. Mr. Green
Хаха какъв ултиматум само...  Grinning

# 654
 Laughing Laughing,и аз се пробвам да заплашвам,че ще я изпращам с празни кутии,щото и без друго само пълня и хвърлям после.Ама никой не ме отразява,най-много да ме привикат в училище на разговор,заради неглижиране на детето. Вчерашното суши беше върнато,морковите от закуската също.
Ще видя какво е положението с днешните сармички,а за утре ще има крем супа от картофи и малко див спанак за обяд

# 655
  • София
Скрит текст:
Хапването днес, по една филия на дете с филаделфия и домат. Домашен кекс, грозде и за обяд яйца на очи с краставици и морков.
Малката си беше забравила чантата в училище, затова едвам намерих къде да и сложа за днес нещата.
Явно ще поръчвам още кутии и поне една чанта.

Много хубави кутии сте показали, взех си няколко идеи за следващите дни  Simple Smile

# 656
  • Велико Търново
И моята връща доста храна, а не слагам много.
Днес - сандвич с кашкавал, краставичкки, паниран карфиол на фурна и кърначе, нар, брауни бисквитка за десерт.

# 657
  • Sofia
Аз слагам малко повече отколкото яде, за черпене, опитване... Та по принцип, ако остава нещо, то е именно от това в повече. Рядко ми е връщала повечко... нормално е, не всеки ден сме еднакво гладни.

# 658
  • На черешата
 Рядко ми връща храна. В повечето случаи е защото е нямала време.

# 659
Само да е посмяла да ми върне пак сандвича и ще започна да я пращам само с овесена каша. Mr. Green
Хаха какъв ултиматум само...  Grinning

Изяден беше.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт