Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • На черешата
 Първата кутия я имаме, не ми харесва. Кръглото контейнерче не е за супа. Първо е малко, второ отгоре има дупичца ( не знам защо), аз я ползвам за кремчета. Като цяло вътре отделенията са малки и не събират кой знае какво, сандвич например не влиза.
 От новата икейска съм доволна.  Peace

# 691
  • Sofia
Речено - сторено...  Grinning
Поръчах силикончето за приборите, пък и такова, дето Айла показа заедно с комплект прибори (вилица, лъжица и клечки Wink ) и др. дреболийки...  Ще чааакам...

# 692
МОята дъщеря ме отчайва.За днес смених крем супата с пица-стори ми се,че по има вероятност да бъде изядена.Ама не! И сега в магазина ми се затръшка да купим от шоколадовите пръчици,защото искала от великия холандски сандвич"филийка,поръсена с пръчици" Колкото аз съм се хранила и се храня здравословно и обмислено,толкова детето ми е по другата храна. Взех и ги,да не си мисли,че са нещо много специално и желано https://www.google.nl/search?q=dutch+sandwich+sprinkles&tbm= … =1252&bih=567

# 693
  • София
Момичета, кажете приборите къде ги слагате и в какво ги прибирате.
Всеки ден това ми е една от драмите и проблемите. Слагам ги в най-обикновени найлонови пликчета за сандвичи, но не ми допада този вариант. В кутиите няма място, а не искам да се въргалят в чантите, особено след като са яли...

В нашата проста кутия има вградена вилицо-лъжица и не слагам допълнително нищо  Peace
Тя си има дупчици, кутията си има легълце и пъпчици и се наместват лесно.
Иначе вероятно бих искала да слага проборите след нахранване вътре, в самата кутия, но те сигурно не влизат във вашите...?
За реакциите на класната съм  Shocked

Модата при нас: някой му пробива дупки в капачките на шишетата с вода  Shocked Еднократни давам все още, ама капачките им се на съвсем афиф и на тях все пак  Tired

# 694
 Добро утро  Simple Smile

Обяда ми за днес:-пърнозърнеста багета с кренвирш,домат,кашкавал, две бутер банички,кисело мляко.

http://prikachi.com/images.php?images/311/8941311u.jpg

# 695
Добро утро! Simple Smile
Кутиите днес:
Закуска: хлебче с масло и шунка, айрян
Обяд: боб яхния
Следобедна закуска: круша

# 696
  • София
Вчера бях в почивка...
Вечерята ни беше суши взето от блока ни и пица поръчана по телефона.
Съответно днес имат остатъците от пицата, по една нарязана ябълка и кисело мляко в термос, за едната с овесени ядки, за другите с домашните крутони. Според мен няма да им стигне на каките, но не пожелаха купони за стола, само за малката съм дала пари да и купят купон за обяд. Трябва да платя и още един обяд, защото във вторник малката забравила, че има храна за целият ден и на обяд се наредила и си взела и обяд  Mr. Green
Ще пускам поръчка с разни джунджурии от амазон ук довечера, ако някои иска нещо може да ми пише.

# 697
  • Велико Търново
Кутията днес:
З - Банички мъфини, обяд - краставици, задушен грах и пилешки филенца с корнфлейкс на фурна
СЗ - банан

Последните 2 дни добре се спрвя и хапва доста повече от преди.

# 698
  • 2 етажа над тавана
Изтървах ви тази седмица, затова дасе отчета със задна дата:
понеделник - картофена салата+пилешко шишче; ябълка и киндер шоколад
вторник - "Попайска" супа/с коприва вместо със спанак обаче/+сандвичи с кашкавал, филе и домат+ябълка
сряда - свинско филе със задушени картофи; 2 сандвича с кашкавал и филе; ябълка
четвъртък - ориз с маслини и отново 2 сандвича+"солети" от моркови
днес - свинско шишче с гарнитура ориз с маслини и салата от зеле и домати; отново 2 сандвича и половин тоблерон.

Единствено в понеделник и в сряда ми върна част от картофите, иначе всичко се изяжда.

Приборите ги слагам в пликче и аз, като преди това ги завивам в салфетка, че тя моята без салфетка не сяда да яде. Иначе от доста време се каня да ушия едно калъфче от плат, в което да ги носи, но все не стигам да извадя машината.

# 699
  • На черешата
 За днес - ориз със зеленчуци, черита, краставица, няколко парченца кашкавал, едно кисело мляко и банан. За глезотийка, зърнено блокче.
 Това неядене на хляб ме изтощава, вече се чудя какво да слагам.  ooooh! И супи и течни неща не иска.

# 700
  • München, Deutschland
Торнадо, разбирам те, защото и аз в момента не ям и ми е много трудно да си измислям неща за ядене, които да са и бързи, особено ако не остане нищо от снощната вечеря.  Tired

Обяд днес, много импровизиран - парчета каüкавал, 2 варени яйца, 2 печени чуüчици и едно пакетирано тъничко саламче.

Извинявайте за липсващата буква по-горe, бъгнала се е нещо клавиатурата, ще трябва да се занимая...

# 701
Вчера правих баница, та днес закуските ми беше лесно да организирам - баница, малко чери доматки и краставички, ябълка. За обяд повторих една леща, която съм сигурна, че няма да се изяде. Mr. Green

# 702
Аз я изпратих с грозде за закуска и детска трицветна паста с овче сирене/дано не го усети,ама само таков аимах/и гхи.
От понеделник е във ваканция за седмица и е малко по-лесно Simple Smile

# 703
Привет, момичета! Много е уютно в темичката ви  Hug

Всеки ден това ми е една от драмите и проблемите. Слагам ги в най-обикновени найлонови пликчета за сандвичи, но не ми допада този вариант. В кутиите няма място, а не искам да се въргалят в чантите, особено след като са яли...
Повечето от моите кутии са от тази система:
https://www.amazon.com/Sistema-Collection-Salad-Storage-Containe … amp;tag=bgma0c-20
Имат място, в което се защраква нож и вилица. Голямо удобство е.

# 704
  • София
Аила, точно така и аз (след употреба пак в пликчето слага приборите моята, та не цапат нищо, но...), и мен също ме дразни този момент. Не съм се замислила сериозно за по-приемлив вариант...  ooooh! Та ако някой даде идея...  Heart Eyes

Имам от Джъмбо от бебешкия щанд една кутийка с виличка и лъжичка от дебела пластмаса, отдавна съм ги загубила, но кутийката ползвам за металните, малки виличка и лъжичка  Grinning   

Общи условия

Активация на акаунт