Хотели в Троянския Балкан!!!

• 113 862
  • 590
  •   1
Отговори
# 540
Най- бюджетния хотел е “ Блян”. Храната е много хубава, но басейна е малък. Хотели ОИ в района няма , повечето са със закуска и вечеря.

# 541
Най- бюджетния хотел е “ Блян”. Храната е много хубава, но басейна е малък. Хотели ОИ в района няма , повечето са със закуска и вечеря.
Как да го открием?
Може ли някакъв линк?
Благодаря ви

# 542
  • София/Севлиево
Пишете в Букинг хотел Блян и ще ви излезе.Ние обикновено намираме нещо много евтино, където да спим,ходим на басейн в хотел Дива,там и обядваме,а закуска и вечеря си носим или купуваме от някъде.Кухнята на Блян е наистина вкусна,но басейнът е много малък и покрит.Вътре се чувствах като в оранжерия,а го посетихме през декември.

# 543
# 544
Хотел “Дива “е в ремонт. Преди него нощувките бяха на сносни цени заради захабената база, но храната беше завишена.
Не вярвам след основния ремонт да е в графа “ бюджетни хотели”.

# 545
  • Някъде по Дунава
В района сме посещавали хотелски комплекс Край реката, село Балканец. Без изхранване е, но има ресторант с вкусна кухня и басейн.

# 546
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Край реката е много бюджетно комплекс че и не вярвам да има свободни дати. Там съм пробвала май месец да резервирам за желан период лятото и цък. Дано вече водата в басейна е с една идея по-поносима Т.

# 547
  • Някъде по Дунава
Даже не е и бюджетен според мен, защото нощувката на човек е 40 лв и реално в нея влиза само ползване на басейн. Посещавали сме го само предните две зими, когато сме ходили на ски на Беклемето и беше по - евтин.
Скоро бяхме в Планински рай, Шипково. Около 30 лв е нощувката (зависи от помещението), водата в басейна е топла, а храната вкусна и на нормални цени. Много ни хареса.

# 548
  • София/Севлиево
Планински рай на нас много ни харесва.Към хотела има и малка къщичка и миналата година я бяхме наели с кумовете ни.Единствено водата в басейна е една идея по-студена,но за август е идеална (свикнала съм минералната вода да е поне 32 градуса,в морето дори август не влизам, защото 25-6 градуса ми е студено).
Преди това отсядахме пак самостоятелно в една друга къща в Шипково,но без басейн и последно я бяха обявили за продажба.

# 549
Мисля да отседнем в Шато Монтан.Може ли отзиви за хотела?

# 550

Следя. И ние сме резервирали за там през август ☺️

# 551
Благодаря ви. Ще разгледам всички споменати места 💐

# 552

Колебаем се за шато Монтан и алфарезорт Термал?Ще се радвам на препоръки.

# 553
  • В.Търново

Колебаем се за шато Монтан и алфарезорт Термал?Ще се радвам на препоръки.
Шато Монтан не са с минерална вода в басейна.

# 554
Моля, да ми препоръчате добър хотел, в който има вътрешен басейн за плуване и фитнес. Ще почиваме през септември и при лошо време да има какво да се прави. Желателно само със закуска, а да избираме къде да вечеряме. Много се объркахме любимият ни хотел е в ремонт(друг регион) и сега се чудим къде да ходим
Декември, когато ходихме разгледах всички хотели там са общо взето мизерни, предлагат закуска и вечеря, без напитки за по сто и кусур лева човек. Търсих много с фитнес, но легловата база за трима не ни устройваше и затова направих компромис без фитнес, но с две отделни спални, да не се спи по дивани и бяхме в Алфаризорт палас. Имат вътрешен много хубав басейн, както и малък външен, който работи 24ч разделен с гореща и нормална вода нямат джакузи.
Масажиста е добър, но кабинета е мизерен и вместо реласиращ масаж, получих нормален, той закъсня,  и в тази обстановка си правихме приятен мохабед през цялото време, т.е. не получих това отпускане което търсих.
Храната беше много вкусна в този хотел, наоколо не намерихме подходящо място за обяд и обядвахме в механата до басейна на свободна консумация, но поне можеше да се запише на стая, за да не носим всеки път пари. Апартамента не е лукс, и ако не миришеха каналите, щях да кажа приятен с много голяма тераса, хол, асансьор.
Не бих повторила и сега избрахме Павел баня.  За там, мога да дам инфо на лични, че темата е за Чифлик. Тогава търсих уют, селски туризъм, добро обслужване, сняг и понеже нямаше много хора в хотела, го полупих в Алфаризорт палас, но там в други хотели не бих отишла.

Общи условия

Активация на акаунт