Хайде, ЯНУАРЧЕ, покажи колко силно риташ ти - Тема 5

• 66 839
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мами. Отдавна не съм писала, но ви чета. Вече постоянно лежа и на 15.11 влизам в болница. От около две седмици си седя с 2 см. разкритие и контракции. Тъй като нямам възможност да ходя по магазините всичко съм купила он-лайн, освен количка, козметика и кошарките.
При последния преглед бебе А - 980 гр, бебе Б - 900 гр. бебе В - 800 гр.
Термина ми е на 11.01, с планирано секцио на 20.12, но ако продължавам така с контракциите сигурно ще бъде по рано.
Деси, стискам ти палци да издържиш още малко..Ти си герой  Heart Eyes Лежи и почивай, малко остана

# 646
Деси, хубави мерки са бебчетата, успех да удържите още малко. Неонатологията в Англия като цяло е на страхотно ниво и си в добри ръце! Много позитивни мисли ти пращам от студена България!

# 647
Деси, хубави мерки са бебчетата, успех да удържите още малко. Неонатологията в Англия като цяло е на страхотно ниво и си в добри ръце! Много позитивни мисли ти пращам от студена България!

Във Франция съм. Но съм доволна от лекарите ми. Благодаря ви момичета  Hug. Малко остана, но хем нямам търпение, хем ме е страх. Това са три деца, които трябва да се грижа за тях и да ги възпитам по едно и също време  #Crazy

# 648
Оффф много съм смотана, не знам къде ми е акъла (вчера си търсих ключа за колата 45 мин). И във Франция съм чувала, че са страхотни. Аз пък ти завиждам благородно, разказвах на мъжа ми, че в темата има мама с тризнаци и колко ще е готино с една бременност и раждане да имаш 3 деца, които ще си растат заедно, играят, възпитават- страхотно!

# 649
Оффф много съм смотана, не знам къде ми е акъла (вчера си търсих ключа за колата 45 мин). И във Франция съм чувала, че са страхотни. Аз пък ти завиждам благородно, разказвах на мъжа ми, че в темата има мама с тризнаци и колко ще е готино с една бременност и раждане да имаш 3 деца, които ще си растат заедно, играят, възпитават- страхотно!

Като малка винаги съм мечтала за тризнаци и съответно да имам 6 деца  Laughing Едното вече е станало  Simple Smile ще видим за 6-те деца.
Не се притеснявай и аз съм така. Онзи ден прекарах 30 минути в чудене от къде се пускаше климатика, а те опциите не са много и на дистанционното си пише...
Проблем голям ми е количката и съответно кошарката. Не искам от интернет да поръчвам, защото искам да ги видя моделите на живо. А и не всеки модел се побира в асансьора ни, даже са много малко дето се побират. А и бебетата няма къде да спят, което също не е малък проблем. Отлагах, защото си казвах, че има време, а сега времето ми е минимално.

# 650
Страхотно звучи, пълна къща! Аз определено искам много деца, но ще видим- апетитът идва с яденето Simple Smile а за колички и кошарки- сега ти е паднало да разглеждаш, ще имаме време, няма да ги разхождаме веднага със сигурност и ще имаш извинение да оставиш таткото с бебоците и да разглеждаш колички, а ако се наложи да пиеш и кафенце някъде докато разглеждаш... Необходимост, какво да се прави Simple Smile онлайн поне можеш да набележиш опции.

# 651
И на мен такава мисъл ми минава през главата. А и ме предупредиха, че има вариант бебоците да останат за по дълъг период в болницата. Та и тогава ще има време. Стига всичко да е както трябва с тях, останалото са бели кахъри.

# 652
des9110 стискам палци да овладеят контракциите и още малко да постоят бебетата ти на топло!
Но дори и да постоят в кувьоз , все си мисля,че няма да има проблем и ще укрепната бързо!

# 653
Йеей! Дес, стискаме палци всичките да се закрепи положението възможно най-дълго Simple Smile Че то и нашата психика си има някакви граници на търпимост към всички тия промени и проблеми  Hug

НО! Малко остана Simple Smile

# 654
Няма да ходят никаде тези бебоци ,а ще си стоят на топличко поне още малко 😊😇 ... все си казвам и аз малко остава ,но като гледам кантара и килограмчетата как подскачат нагоре направо се чудя какво ще правя до 26.01. и ми се струва че ще надхвърля 20  Cry Shocked ... вие колко качвате ? Само аз ли така бързо наддавам  Embarassed (от 19.19 до 5.11 + 2 кг.)  #Crazy какво да правя че да не качвам толкова ...уж вървя по 1-2 часа на ден и не ям хляб а раста със секунди и доктора ми се кара  Cry

# 655
Деси успех с бебоците и да знаеш, че ще бъдеш страхотна майка. Аз само 1 чакам, но в последно време само за това мисля - дали ще успеем да сме добри родители. Бях те замислила предните седмици, та добре че писа!

# 656
Благодаря ти Бясна Калинка. Всички ще бъдем страхотни майки, а и човек се учи все пак.
Аз съм качила 19 кг. Embarassed но аз през голяма част от бременността лежа, а и задържам много вода. Обаче не е и като да съм се ограничавала много в яденето. Уж наблягах на плодове и зеленчуци, но важното е бебетата да са живи и здрави. Килата ще ги свалим, когато започнем да се грижим за тях.

# 657
19 кила с тризнаци са си манекенски мерки... Аз съм качила 9 и съм много гладна непрекъснато. От тази седмица минавам на по-здравословна диета, че я позарязах и съм натрупала целулитче навсякъде...

# 658
И аз посъбрах килца и сега съм харесала едни упражнения за бременни + разходки поне по 1 час. Дано ги правя по- често

# 659
  • София
Дес, страхотни мерки за тризнаци! Много ти се радваме всички и стискаме палци максимално дълго да останат на топло в коремчето и да наддават още. В болницата ще се погрижат, сигурна съм. Още малко ти остава, вече си ги отгледала почти до критичните по килограм на всяко, от тук нататък всеки грам ще им е само в плюс  Hug Що се отнася до грижите, всяка майка ги има тези мисли, с един, два или три бебока. Но всички ще се справим накрая  Peace  Къде ще ходим.. Simple Smile Те ще ни строят набързо Wink

За килограмите - +5 от преди да забременея, +7 от отслабналия ми период (след първите 3 месеца), но аз си имам едни +10 от последната година, преди да забременея, така че да не тръгне някой да ми завижда Simple Smile Важното е, че се чувствам добре в кожата си, бебето върви добре, не наддава прекалено много, напротив, малко по-мъничка е заради вероятната късна овулация  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт