Пазаруване от H&M ➤ 7

• 90 235
  • 730
  •   1
Отговори
# 75

Да похваля дамските  клинчетата и по специално този http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0426541010.html и суитчърите с апликация  които са на 17,99 много меки и приятни Simple Smile .

Не прозират ли? newsm78 Винаги съм си мислела, че са обикновени памучни клинове и цена от 18 лева ми е абсурдна за тях. при положение, че можеш дънки да си вземеш на тези пари.
Не забелязвам да прозират  newsm78 Peace .И аз като теб си мислех ,че ще прозира и са като обикновените от 10 лева и се чудех на тези цени.Прилагам снимка клинчето върху мен Simple Smile) Ще  махна по късно снимката Simple Smile
Скрит текст:
Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 14:45 от Анонимен

# 76
Хм, сега ме караш да се замисля за тези клинове.  Laughing Ще ги погледна като ида в магазина. А между другото, във фейсбук ми излиза реклама, че има някакво частично сезонно намаление в магазините им. Днес мисля да ида да вися за какво става въпрос.

# 77
И моята пратка от ХМ пристигна днес.
Блузки, клинчета, жилетки, шапка, рокля. Всичко е на линия.
Р-ри 110-116.
Но се чудя.. защо не пускат по хубави намаления? Минала година тези блузки. които са двойка за 25 лв. на Ана и Елза, и Мини Маус имаше период в който бяха намалени на 19 лв.
Отделно, че клиновете от 18 също ги пускаха на намаление.. сега нещо се бъзикат с нас.. може би защото всичко се бяхме изхитрили и ползвахме нон стоп БД и 25% Grinning

# 78
Да не би да има код за -25% отстъпка?

# 79
Имаше....

Дойде ми поръчката, не съм доволна.
долнището на пижамата е О-гром-но! Ама огромно. Размер S, а мога да вляза вътре два пъти #Crazy
 Ето това е...http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0427307003.html

точно това на манекенката стои като клин, а на мен като торба. Е как става тая работа? Дори и XS да бях взела, няма как да ми стои като на модела...то толкова широки крачоли нагоре.. #Cussing out

# 80
  • Варна
Много си се вталила  Heart Eyes

# 81
Абе да ви кажа облякох го долнището, не е чааак толкова огромно, колкото ми се струваше необуто Blush ама като видях педя и половина крачол на бутовете Shocked
Бива, става и за домашен панталон, даже повече прилича на панталонено долнище, колкото панталоненото долнище на Батман-то пък прилича на пижама Mr. Green
С две думи, остявам го...

НО...друг проблем. Преди си поръчах бяла блуза с дълъг ръкав от органичен памук-дебело и меко трико. Сега поръчах пак от органичен памук - но едната е направо прозирна и тънка Shocked, другата пО бива, но не е същата материя като бялата Close Яд ме е. Едната си я оставям, но прозирната направо я връщам заедно с ботите от предната поръчка Naughty

Подведох и друга потребителка, за което се чувства ужасно.. И какво точно означава този органичен памук? Някой може ли да ми разясни, моля...

# 82
  • Варна
http://efrea.com/help/wiki/%D0%91%D0%B8%D0%BE--%D0%BE%D1%80%D0%B … 0%BC%D1%83%D0%BA/
http://www.matatama.com/blog/organichniyat-pamuk-

Много често ги има тези разлики. Това е от цветовете/боите, а състава на блузата си е един.

# 83
Не, не, не е от боите...съвсем различна материя. Едното дебело, меко рипсено трико, другото буквално прозира, тънко трико...и двете от органичен памук.

# 84
И аз бях писала скоро за едни поръчани блузи от органичен памук.Мека ,лигава ,прозирна материя,която подозирам след едно пране щеше да се развлече и да загуби всякаква форма.

Обаче силно препоръчвам тази блуза .
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0359414003.html
Трикото е супер ,кройката също ,леко уголемена  е аз поръчах М и ми заспа .Иначе нося 40 размер.

# 85
Teta75, няма защо да се чувстваш зле от препоръката за блузите. Няма как да знаеш ,какво е на живо като материя . bouquet има опция за връщане Simple Smile поръчах в бяло и синьо от блузките , надявам се синята да не е прозрачна.

# 86
Някой питаше са намаления в магазините. Днес на Витошка в София имаше доста намалени неща (и тълпи от изнервени жени в обедна почивка  Laughing ), повечето летни. Забърсах едни къси панталонки за 5 лв. и една плътна тъмно синя дънкова риза за есента за 20 лв., а можеше и още  Embarassed А, да, видях също доста неща, които си купих лятото на намаление в сайта като част от "новата" есенна колекция на редовни цени.
Относно материите не знам, там е малко на късмет при онлайн пазаруването, но все по-често ми се случва като меря нещо в магазин, няколко бройки от един и същ номер да ми стоят различно я в раменете, я в талията ... Confused
Приятно пазаруване, все пак!  Peace

# 87
Teta75, няма защо да се чувстваш зле от препоръката за блузите. Няма как да знаеш ,какво е на живо като материя . bouquet има опция за връщане Simple Smile поръчах в бяло и синьо от блузките , надявам се синята да не е прозрачна.

Оф не е тя...винената с острото деколте е калпавата ooooh! Олекна ми...
Имам бяла с лодка...тя е ок. И синя лодка...и тя бива. Ама бялата най-ме кефи де...

# 88
Бяла и синя с лодка поръчах:)

# 89
Дано ти харесат...пиши после... Аз основно за зимата ги взех,под пуловери тънки да ги нося. ..

Общи условия

Активация на акаунт