Място за боси стоножки - 12

• 157 945
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Хах Simple Smile Благодаря

# 571
  • гр. София
Кларкс определено са умалени. И е вярно, че при всеки модел е различно.  Peace

# 572
На Кларкс имам май само два чифта - балеринки и едни равни кожени с връзки, леко заострени. Взех ги миналата година и наистина, за разлика от повечето др марки не са ми широки въобще Simple Smile Така че определено не са уголемени според мен.

# 573
От 7-8 чифта на Кларкс един си отговаря на номера, всички други са умалени.

# 574
Имам 5-6чифта Кларкс, които в момента са в обръщение, всички си отговарят точно на номера.
Хъш Пъпис на мен също са ми точни.

# 575
Ти си единствената! Rolling Eyes И с двете марки.

# 576
  • Бургас
За обувките на КЛАРКС аз бих добавила, че за висок свод почти не съм намерила. Влизала съм в техни магазини в чужбина и много исках да си купя. Колко чифта съм премерила не знам вече. Даже и по-голям номера не намерих нещо в което да се напъхам. Не е само до номер.

# 577
Оф, отказах се, аз си търся ежедневни черни боти, нищо особено, ама ще почакам някое намаление другата седмица от бг-сайт, дано улуча нещо хубаво...

# 578
  • Бургас
Кларкс имам два чифта - моите 38, отговарят. И едни детски 37,5 които също ми стават,  т. е.  уголемени.

# 579
Ти си единствената! Rolling Eyes И с двете марки.

Е чак единствена.
И сестра ми носи Кларкс, и зълва ми и още няколко приятелки. Нито една не е имала проблем с номерацията.

# 580
Ми блазе ви, значи. Според мнения тук и моят опит със 7 чифта, всеки модел на Кларкс е сам за себе си като размер. Но всеки сам избира кой номер да си купи и с чие мнение да се съобрази. После разказва тук.

# 581
Споделям мнението на Бижу. Явно е тото при Кларкс, но чак пък да си отговаря винаги не мисля. Аз съм точен 36, всичките ми чифтове без един са юк 4, което си е 37.

# 582
  • гр. София
Споделям мнението на Бижу. Явно е тото при Кларкс, но чак пък да си отговаря винаги не мисля. Аз съм точен 36, всичките ми чифтове без един са юк 4, което си е 37.

И аз така. Имам едни сандали UK3 1/2, които са ми малки. Нося ги, но не са ми така комфортни. Още 2 чифта UK4 - единия перфектен /за по-тесен крак/, другия леко широк. Имам и едни балеринки UK 3 1/2, които обаче са размер Е /за широк крак/ - те са ми големи. Обула съм ги точно 2 пъти и сега се чудя какво да ги правя..... ooooh! Та Кларкс наистина са си тото, но най-общо казано са умалени.  Peace

# 583
И аз така. Имам едни сандали UK3 1/2, които са ми малки. Нося ги, но не са ми така комфортни. Още 2 чифта UK4 - единия перфектен /за по-тесен крак/, другия леко широк. Имам и едни балеринки UK 3 1/2, които обаче са размер Е /за широк крак/ - те са ми големи. Обула съм ги точно 2 пъти и сега се чудя какво да ги правя..... ooooh! Та Кларкс наистина са си тото, но най-общо казано са умалени.  Peace

И аз нося едни сандали ЮК 3,5 - малки са ми, но прецених, че няма да ги връщам.
Бях взимала и балеринки ЮК 4 - станаха на колежка с номер 35,5.

# 584
Имам само едни мокасини на Кларкс 39 номер са. Носила съм ги със стелка и са ми ок, аз съм 37.5. Майка ми е 38 номер и на нея са точни, без стелка. Така или иначе няма да повторя на марката, зверски пришки ми правят на петата, чак на рана става. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт