Място за боси стоножки - 12

• 157 918
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Popovo
Би ли се включил някой с мнение за Buffalo.Точни ли са като номер? Praynig
https://www.amazon.de/gp/product/B00WHRWK9I/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Само с един чифт имам опит и бяха умалени поне с 1 номер

Ех, сега какво да правя се чудя. Thinking
Благодаря за включването Мария. bouquet

# 631
  • Бургас
Не знам какво да ти кажа. Може само моя модел да е бил умален. Дано някой друг се включи с повече опит.

# 632
Здравейте,
Купих на дъщеря ми тези ботички от склада май месец и сега като ги пробвахме се оказа, че са й тесни - явно са за тясно стъпало.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00Z06AK68/ref=twister_B00Z06VCQ0?th … mp;tag=bgma03c-21

Ако ги занеса на обущар да ги разшири, дали ще има ефект? Разширявала съм мои ботуши, но в прасеца. Изобщо, когато проблема е в стъпалото има ли възможност за разширяване? А и тези са лачени ............ някой с опит?

Благодаря!

# 633
  • София
Би ли се включил някой с мнение за Buffalo.Точни ли са като номер? Praynig
https://www.amazon.de/gp/product/B00WHRWK9I/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Имам няколко чифта на марката,и боти,и ботуши,и балеринки и си отговарят.

# 634
  • ...на безопасно
Бъфало имам чифт обувки на висок ток от ярешка кожа. Отговарят си, но се отпуснаха ужасно много, а ги обувам по поводи.

# 635
Ако ги занеса на обущар да ги разшири, дали ще има ефект?
1-2 страници по-назад има цяла дискусия за разширяване на обувки и мнения точно от хора с опит. Четете малко.

# 636
Здравейте,
Купих на дъщеря ми тези ботички от склада май месец и сега като ги пробвахме се оказа, че са й тесни - явно са за тясно стъпало.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00Z06AK68/ref=twister_B00Z06VCQ0?th … mp;tag=bgma03c-21

Ако ги занеса на обущар да ги разшири, дали ще има ефект? Разширявала съм мои ботуши, но в прасеца. Изобщо, когато проблема е в стъпалото има ли възможност за разширяване? А и тези са лачени ............ някой с опит?

Благодаря!

Ще ти ги разширят. Аз на детето разширявах едни кецове Lurchi тази седмица, писах по-рано и дадох линк. Също много тесни, почти нямаха обуване. Но сега малката фръцла не може да се раздели с тях  Laughing

# 637
Ако ги занеса на обущар да ги разшири, дали ще има ефект?
1-2 страници по-назад има цяла дискусия за разширяване на обувки и мнения точно от хора с опит. Четете малко.
Благодаря, Бижу!
По принцип чета темата, беше дискутирано......някой беше споделил за съсипани обувки от набук след разширяване .....исках да попитам за точно определени обувки - лачени, поради което постнах и линка към тях ......НО се извинявам, че съм досадила с въпроса си ....

# 638
Начи, виж какво, въобще не е нужна ирония или някакво извинение, което просто е безпредметно. Rolling Eyes Казах, че беше обсъдено преди страница. Пак ли същото да се преразкаже или да ти се посочи, че е писано преди десет мнения и сама да се информираш? Кое намираш за по-удачно? Разбирам да е писано преди 20 страници и да го търсиш, може и да не го намериш, защото търсачката е скапана, но преди страница какво пречи да се върнеш и да прочетеш всички коментари? Ми, ако държиш и аз да ти дам мнение, лачените обувки ще се съсипят при разпъване. Въобще, повечето обувки се деформират. Никога не съм разбирала идеята да си купиш обувки и като не ти стават да ги разпъваш от зор да ги носиш! Това не са чорапи все пак, напънеш малко и ти станат, но всеки сам избира дали да си разкриви обувките, с което да си разкриви и краката и да ги носи неудобни, направо да му ги съсипят или да намери разумно решение.

# 639
Начи, виж какво, въобще не е нужна ирония или някакво извинение, което просто е безпредметно. Rolling Eyes Казах, че беше обсъдено преди страница. Пак ли същото да се преразкаже или да ти се посочи, че е писано преди десет мнения и сама да се информираш? Кое намираш за по-удачно? Разбирам да е писано преди 20 страници и да го търсиш, може и да не го намериш, защото търсачката е скапана, но преди страница какво пречи да се върнеш и да прочетеш всички коментари? Ми, ако държиш и аз да ти дам мнение, лачените обувки ще се съсипят при разпъване. Въобще, повечето обувки се деформират. Никога не съм разбирала идеята да си купиш обувки и като не ти стават да ги разпъваш от зор да ги носиш! Това не са чорапи все пак, напънеш малко и ти станат, но всеки сам избира дали да си разкриви обувките, с което да си разкриви и краката и да ги носи неудобни, направо да му ги съсипят или да намери разумно решение.
Можеше просто с две изречения да напишеш - лачените обувки ще се съсипят ........... препрочетох предните коментари и не видях такъв ......... можеше просто да изкажеш своето мнение, или изобщо да не пишеш ......... Аз така или иначе съм пуснала детските боти в другата тема, за детенце с по-слабо стъпало .........
Благодаря ти за отделеното време!
Винаги си била отзивчива, когато съм ти писала и на лични .......... сега просто се изненадах от коментара ти ..........
Хубава вечер на всички!

# 640
Този сайт дали е надежден? http://www.timberlandmallshopping.com/

# 641
# 642
Здравейте, Mjus отговарят ли си (ботуши)? Да не са за тесен крак?

# 643
  • София
Здравейте, Mjus отговарят ли си (ботуши)? Да не са за тесен крак?
Отговарят си и са за тесен крак  Peace

# 644
  • София
момичета моля за помощ -  търся тези пантофи,  някой да ги е срещал по сайтовете? VIZALI-Handmade
от къде мога да ги поръчам?  bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт