Изследвания за ясла

• 1 458
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте!
От 15-ти малкият човек тръгва на ясла и както винаги предстоят изследвания, дотук всичко върви добре, единствено урината ми е проблем, защото той не ходи на гърне. Тичах по него с една чаша - не се получи нищо, пробвах колектор и опитите бяха неуспешни.
Затова искам да попитам дали е задължително да е стерилна, защото събрах в една чашка от пода.Притеснявам се, защото чиста вкъщи през ден, но все пак си е под и едва ли е идеално чист. Предварително благодаря за отговорите.

# 1
  • София
Ама как така от пода  ooooh!. Няма да стане с тази урина. Пробвайте сутрин веднага след ставане от сън с гърне (много добре измито). Пак е по-добър вариант, отколкото от пода. Освен това урината се носи в лабораторията до 1 час.

# 2
  • Пловдив
Урината не трябва да е стерилна,но чак и от пода не.
Сутрин ставаш по-рано от нежо,будиш го,слагаш колекторчето,даваш му да пие любимата напитка и работата ще стане

# 3
  • Варна
Друг вариант, за който съм чувала е да сложиш памук в памперса и да го изцедиш в контейнерчето като се напои. Не е идеален вариант, но то всеки друг е по-добър от това да събираш урината от пода. Защо не се получи с колектора, аз така съм събирала, когато моят беше по-малък, ставаше много лесно.

# 4
Моето го слагахме да пишка на тоалетната чиния, единият държи детето, другия под него  колекторчето. Естествено, и вторият биваше понапишкан, но кво да прайш, the joys of parenting  Mr. Green

# 5
  • София
За памук и аз съм чувала  Peace. Колекторите си ги спомням - мислех си, че при момче лесно се събира урината. При нас не се получи, затова пробвах с гърнето и стана.

# 6
Какъв е проблема с колектора, не можете да го поставите ли? На мен ми вършеха чудесна работа като синът ми беше малък. Слагате колектора, слагате и памперса отгоре по-хлабаво, занимавате го да не шава много и да не се размества и давате да пие нещо. Иначе от пода не е вариант.

# 7
  • София
За кой път сте на ясла? На нас само първия път ни искаха кръв и урина. Във всички следващи групи - микробиология и паразитология само.

# 8
  • София
На моята щерка взимах стерилна урина по следния начин - пълня един леген с вода, събличам я голичка, пускам я да джапа във водата и дебнех с контейнерчето (тя се изриваше от лепилото на коректора и той не беше вариант, а имаше инфекция и трябваше да взимам стерилна урина на няколко пъти). Мисля, че същото може да се получи и със залепен колектор.

# 9
Друг вариант, за който съм чувала е да сложиш памук в памперса и да го изцедиш в контейнерчето като се напои. Не е идеален вариант, но то всеки друг е по-добър от това да събираш урината от пода. Защо не се получи с колектора, аз така съм събирала, когато моят беше по-малък, ставаше много лесно.
Не  ми се получава с колектора, всичко си отива в памперса, но опитах с памук и ми свърши работа.

# 10
За кой път сте на ясла? На нас само първия път ни искаха кръв и урина. Във всички следващи групи - микробиология и паразитология само.
За първи път  Flutter

# 11
Какъв е проблема с колектора, не можете да го поставите ли? На мен ми вършеха чудесна работа като синът ми беше малък. Слагате колектора, слагате и памперса отгоре по-хлабаво, занимавате го да не шава много и да не се размества и давате да пие нещо. Иначе от пода не е вариант.
На 2 и 5 месеца и не се поддава на занимавки, така или иначе сложих памук и ми свърши работа, дала съм пробата вече и ще взема всичките резултати на 14-ти

Общи условия

Активация на акаунт