Не разбирам каква е тази жлъч бе майки

Този татко разказва една много красива история, а вие го нападате, само защото на вас не ви стиска да бъдете като него

Защо ви се струва естествено и нормално да слушате истории за операционни, упойки, кървища, кувьози и т.н. ужасии и ги съзприемате положително, а не можете да възприемете, че жената си е родила детенцето без някой да й скача по корема, без да прави епизиотомии (за всеки случай без да е необходимо) и че бебето си е изплакало самичко без да му вкарват тръбичка в гърлото. Опомнете се малко! Този татко разказва историята за раждането така, както е протичала тя в продължение на ВЕКОВЕ - така са раждали стотици милиони жени, а вие го отричате само защото в последните 50г. някой ви е напълнил главата със щуротии, че раждането е кадри от филм Къвав Спорт и майката и бебето са грозна картинка.
Аз раждах в болница - защото съм страхлва и си го признавам. Раждах с помощта на таткото. Той беше при мен през цялото време, а компетентният лекарски екип на елитната болница каза, че след като мъжът ми е при мен не се налага тяхното присъствие - идваха само от време на време да следят процеса и се включиха активно само във финалната фаза.
Е, какво ще кажете и лекарите ли са луди, че ме повериха нагрижите на мъжа ми в такъв момент, а

Още веднъж честито бебе мило семейство и дано пътят му да е обсипан само с цветя