Днес се роди синът ми в Родния си (а не родилния) дом

• 47 109
  • 525
  •   2
Отговори
# 450
Момичета,защо ми се струва ,че Ludmil ни пързаля .Да се ражда в къщи ОК,но без акушерка .......!?!?!?!а това за пелените просто е върха....абе нещо не му вярвам-май много филми гледа този татко Joy Joy Joy

# 451
Ау, че злобно-теб фес не те ли е газил, откъде пишеш?
А болници знам откъде му е корена много добре,и така му се вика-вкарай предложение родилния дом да не е болница и грешка няма да имаш
И аз искам да раждам вкъщи с акушерка.........ама с акушерка, не сама....Естествено е за всяка българка да роди вкъщи с акушерка.На никой не му се виси в болница при мизерните условия в БГ.Лудост и безумие е твоя напън в момента....Кристианчо

# 452
  • София
Кристиан,не мога да се стърпя.Чувствам се лично засегната не за друго, а за тези думи "треперят ви гащите".Ами треперят,как няма да треперят.Никак не искам да се връщам във времето,но ще го направя.Първото си дете отидох да раждам с песен на уста,щастлива и с Вяра.Раждах точно 40 часа  с контракции през 10 и 5 минути,и двете едва не умряхме,и двете си носим последствията,които слава Богу са решими.Е как да не ми треперят гащите.Но реших да имам и второ дете,съвсем планирано.Влязох в болница за секцио,трепереха ми гащите,пак имаше усложнения.Така че недей да ми говориш за естествен акт.Аз за тия 40 часа едно ох не казах,вярно -струваше си,но психиката ми се срина с проблемите които имахме.Всеки да си ражда където иска,ако ще ина полето,все пак щом сме стигнали до там,значи сме големи хора.Но да наричаш обобщено всички "които ви треперят гащите" е меко казано грозно.

# 453
Гале, то Шани си го каза-ако беше се оставила сама вкъщи с мъжа си-на естествения подбор-не се знае какъв щеше да е изхода, нали така?Ако обаче имаше една опитна акушерка, която следи какво се случва и вземе адекватното решение в това време-идеята е съвсеем различна вече.
А Кристианчо освен за ваксини и табута за друго не пише-тъй че-не се впрягай , мила Laughing

# 454
  • София
Пенелопа,впрягам се и още как.Досега не бях писала във форума с този тон-старая се да приемам мнението на другите.Но този...Кристиан ме вбеси.Е в такива случаи ми се ще да стане чудо и да се наложи да раждат мъжете.Ще го питам аз тогава дали ще си извърши вкъщи този естествен акт.
Извинявам се за грубия език.

# 455
Адекватното реШение на акуШерката може да бьде да иzвика лекар или да ви zакара по спеШност в болница,ако има усложнения.Толкова.Ина4е,ако наистина е опитна и добра може да бьде силна опора zа майката.Ама такива акуШерки са рядкост.
Някой беШе написал,4е домаШното раждане било в БГ престьпление по zакон.Какво да говорим пове4е...
Ина4е уважавам всеки да ражда кьдето си иска,но и да носи отоговрност zа постьпките си.ЗаЩото ако една жена роди в болница и има усложнения или травми и тежки последствия zа нея или детето в следствие на лекарска греШка,пак тя си носи отговорността.
Май zабравяте,4е когато се "дадеШ и довериШ" на едно болни4но zаведение подписваШ автомати4но договор на сьгласие с вси4ките му порядки (които не са иzвестни на 99% от пациентите).
Ина4е медицината спасява много родилки и по4ти толкова оськатява.
Пени,не пиШа само zа ваксини и табута...много Ще се у4удиШ на крьгоzора ми,просто нямам време...Поzдрави zа теб,ама специални  bouquet

# 456
Геленце,ходенето по голяма нужда или поврьЩането иzисква ли присьствието на лекар? Не се врьzвай толкова де,Ще вдигнеШ крьвно... Peace

# 457

Ина4е медицината спасява много родилки и по4ти толкова оськатява.

Тая статистика къде я чете? Thinking И какво значи "осакатява" според теб?

# 458
Мирена - това е любовта за мен! Да имаш такова доверие на мъжа до себе си. Все си мисля, че всички, които ви обвиняват може би завиждат.Все пак всеки решава сам за себе си, как да живее. Да ви е живо и здраво детето и само да ви радва.Нека ви накара да се гордеете с него.
Oт сърце ти пожелавам и ти да имаш такъв човек до себе си.

# 459
  • София
Геленце,ходенето по голяма нужда или поврьЩането иzисква ли присьствието на лекар? Не се врьzвай толкова де,Ще вдигнеШ крьвно... Peace
Не се безпокой за мен-кръвното ми си е в норма.Не знам,аз лично нямам нужда от лекар за гореописаните нужди,но дъщеря ми имаше нужда от такъв когато вследствие на дългото и тежко раждане получи мозъчен кръвоизлив.Имаше нужда от лекар и когато и поставиха клапа в главичката,защото последствията от кръвоизлива бяха вътрешна хидроцефалия.Моля се никой,включително и ти да не преживее това,моля се и който го преживее да намери щастлив край-като мен и моето слънце.

# 460
Цитат
Здравей Мирена,
Аурелия е. Темата на съпругът ти е отключена, защото смятаме, че е редно да осветлиш разбунилия се народ с малко информация
(която доста време бе чакана). Успех!
Честито за бебчето! Бързо възстановяване на теб и с много любов да си го гледкате!
Благодаря за интереса. Питайте и ще ви разказвам.
То който не ми вярва и тонове информация няма да го убедят а за тези, които ми вярват ще бъда максимално искрена на конкретни въпроси. Просто няма как нещо, което аз наричам "вяра" да го кажа по друг начин само и само да не звучи "сектантски" на някои. Много от нещата са еднозначни.

# 461
Чета ежедневно там кьдето работя,пьк и на други места е пьлно с информация.Даже имам поzнат,чйито брат беШе буквално откраднат от лекарят гинеколог,който иzроди майка му в Шейново.Слава Богу,детето беШе намерено с хиляди усилия след 18 години.А Др.Микайлов не е в БГ,но практикува все оЩе...

Цитат
И какво значи "осакатява" според теб?
Лейди,ти ако не си лекар,как раzбираШ таzи дума "оськатявам"?
Човек не вижда по далеч от носа си,когато му иzнася.Ако при теб е минало добре,при таzи в сьседната стая може да не е.Но точната статистика можеШ да намериШ в болницата...има архиви,до които няма да те допуснат предполагам.Ина4е се радвам,4е прояви интерес... Peace

Геленце,сьжалявам zа слу4илото се.ЗаЩо ти е било толкова дьлго и тежко раждането?С вакум ли е вадена? Да ти е жива и zдрава  bouquet

# 462
Ами Криситане, много ми е интересно какъв сексуален живот водите с жена си, щом като лично ти си я шил и си видял разкъсването..това ако не е перверзия...! Twisted Evil

# 463
Льки,вие само на тьмно ли го правите...? Успя да ме раzвеселиШ.Супер си.  bouquet Heart Eyes

# 464
ЧЕСТИТО!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Еи на това му казвам щастливо семейство.
Пожелавам ви много щастие, разбирателство и преди всичко здраве на всички.
Благодаря ти, искрените пожелания за добро винаги се сбъдват за този, за който са предназначени - вярвам в това, но и повдигат душата, която ги е излъчила. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт