Професионални серии за коса - тема 109

• 91 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Балсамът е наистина хидратиращ, а шампоанът не е - дори заплита косата. Никак не харесвам тази серия, но пък в темата има фенове. Балсамът е по-хубав според мен от шампоана.

# 331
  • Варна
 Моята коса също е третирана/изсветлявана с боя години/ и комбинирах днес даже три финиша отгоре и без да се утежни/двата са точно термото и митичното олио третият е серума за цъфтящи краища на  Маракеш/. Това обаче след шампоан Хроноложист и маска лилав профайбър. Хвана ме шубето да не се сдобия с метла отново от толкова протеин.  Laughing Laughing Laughing Разгеле  всичко е Ок. На предишните две миенета ползвах хидратиращата маска на Марокан и явно имаше вече нужната хидратация та да понесе без проблем и протеини .
  По принцип и аз винаги слагам първо олиото и накрая термото,но днес нанесох серума маракеш на подсушена коса,после термото и изсуших със сешоар. Накрая сложих малко митично за блясък и я оставих да си доизсъхне сама.

Скрит текст:

Скрит текст:
Ще ми се да помоля мацките ползващи Керастаз да ми обяснят принципа на тия шампоани. Четох/аз съм от много четящите/ Laughing Laughing Laughing,че шампоана се ползва на два пъти първо се мие скалпа и после косата.....Само,че аз не рискувах да я сапунисам два пъти/с никой шампоан не го правя,защото се премива брутално/ нанесох малко количество разредено в чашка с вода/винаги така правя/и масажирах скалпа около 2-3 мин. после понамокрих и разпених дължините...и толкова. Мисля,че се изми добре. Та въпросът ми е ОК ли е така или трябва друг подход. 

ПП Може и на лично обясненията,за да не съм досадна  Confused

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 19:43 от prinzesata

# 332
  • Бургас/Пз
Балсамът е наистина хидратиращ, а шампоанът не е - дори заплита косата. Никак не харесвам тази серия, но пък в темата има фенове. Балсамът е по-хубав според мен от шампоана.

Благодаря, дано и други да се включат с мнения за шампоана. Има цяла тема посветена на ЛП, о явно тогава не са били много тези, които са ползвали сериите

# 333
Ще ми се да помоля мацките ползващи Керастаз да ми обяснят принципа на тия шампоани. ....

На мен това ми е пътеводна светлина Simple Smile http://densi.info/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … 1%80%D0%B0%D0%B2/

Може да си го чела вече, но...

# 334
Аз винаги сапунисвам два пъти, първо измивам праха и себума, втори път, за да подействат съставките на шампоана. Не ползвам малко шампоан, а толкова, че да измия косата добре. За мен недостатъчно чистата коса не е здрава и красива коса. Същото важи и за кожата на лицето и тялото... Който мисли, че даден шампоан му идва силен, агресивен или премиващ, просто да смени шампоана, а не да остава косата полу-измита или "замазана". Има много леки, всекидневни и безсулфатни шампоани. Има натурални, био и т.н., които успешно могат да заменят силните и сулфатните шампоани... Peace Макар, че една третирана и изтощена коса се нуждае от по-тежки и силиконови шампоани, за да изглежда добре...Като моята например.. Grinning

# 335
  • Варна
 Благодаря Таня мисля,че съм чела ръководството на Денси и от там ми е останало това с малкото количество и двойната сапунка  Laughing. Дообре следващия път ще пробвам така пък ще видим.

Лунна косата ми е точно третирана и тормозена затова и се насочих към хроноложист като черешката на тортата на Керастаз. Проблемът е,че при обилно сапунисване с професионален шампоан чувствам жестоко премиване.

Кои са тия тежки силиконови шампоани,които ползваш?

# 336
Ще ми се да помоля мацките ползващи Керастаз да ми обяснят принципа на тия шампоани. ....

На мен това ми е пътеводна светлина Simple Smile http://densi.info/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … 1%80%D0%B0%D0%B2/

Може да си го чела вече, но...
О, благодаря много! Heart Eyes Hug bouquet

# 337
Точно шампоаните на Керастаз са силиконови, но и със сулфати. Премиването може да е усещане от неподходящ шампоан. Например ако косата ти не обича в момента протеини, един протеинов шампоан или такъв за обем, може да доведе до ефект "премиване". Аз имах такова чувство от бамбуковите шампоани на Алтерна, косата ми скърцаше, втвърдяваше се и се заплиташе ужасно. С хайверените им серии обаче нямам този неприятен ефект. Аз имам шампоана Хронолоджист, но ми идва доста протеинов и остъргващ, за разлика от Терапист, който ми е по-щадящ и по-омекотяващ. За това и го харесвам повече...  Heart Eyes
Момичета, да повторим пак коя маска на Керастаз е най-хидратираща и омекотяваща? Как ги степенувате - Нутритив, Хрома каптив, Хрома рич, Олео релакс, Еликсир ултим, термиците? Другите не ги включвам, защото имат мисля някакви протеини в състава си...

# 338
  • Някъде по Дунава

Благодаря, дано и други да се включат с мнения за шампоана. Има цяла тема посветена на ЛП, о явно тогава не са били много тези, които са ползвали сериите
Ползвам шампоана и балсама на Ливинг Пруф и наистина дава известен обем, не се заплита. Косата ми не е въобще третирана. Като ми свърши серията обаче, ще си потърся друга за обем.

# 339
Момичета, за втори път ми се случва да се развали пръскалката на термото на Sexy Hair. Не пръска, а олива, и то нищожно количество. И ако първият път продуктът беше на привършване, този път съм го използвала точно два пъти. Много съм ядосана Twisted Evil
Толкова харесвам този продукт, а опаковката му е просто отвратителна. На някой друг случвало ли се е?

# 340
Момичета, за втори път ми се случва да се развали пръскалката на термото на Sexy Hair. Не пръска, а олива, и то нищожно количество. И ако първият път продуктът беше на привършване, този път съм го използвала точно два пъти. Много съм ядосана Twisted Evil
Толкова харесвам този продукт, а опаковката му е просто отвратителна. На някой друг случвало ли се е?
На мен ми се случи с продукта им за влажно време. Използвала съм то 3-4 пъти, сега не пръска изобщо.

# 341
Значи проблемът не е само при мен. Много жалко...
Някой има ли представа кой е официалният им вносител за България?

# 342
Аз ползвам втора опаковка, но не съм имала проблем. Да чукна на дърво, да не ми се развали де  Laughing
И този спрей за влажно време, с едно чадърче отпред е много хубаво. Веднъж ми го сложи фризьорката

# 343
  • Бургас/Пз
Виждате ли ефект от спрея за влажно време? Наистина ли пази от влагата, че с днешната мъгла сутринта беше страшно Sad

# 344
Аз съм доволна от него. Косата ми от влагата веднага щръква, с него си стои пригладена.

Общи условия

Активация на акаунт