Професионални серии за коса - тема 109

• 91 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Това са и моите любимци, въпреки, че косите ни са много различни.  Heart Eyes Hug

Беки, бих те посъветвала да избереш нещо от тях, но не забравяй да редуваш с нещо по-хидратиращо. Аз съм супер фен на Кюн витал нутришън- шампоан и маска(няма такова блаженство в банята  Heart Eyes), Чи инфра или пък Керастаз от оранжевата серия нещо. Това за редуване.

Ако Алтерна ти идват скъпи (те са си скъпи), или ичакай намаления, или заложи на Керастаз или Редкен като протеинова серия.

В момента имам много малко серии, но без алтерна не оставам, виждам края на шампоана и си го пестя сериозно  Mr. Green до черния петък.

# 376
Аз пък така и не харесах Алтерните: ползвала съм някои от бамбуковата серия, от хайверената - с протеините, когато вкупом купихме. Ами при мен не са кой знае какво, без да се лоши. С Керастаз ми е по-добре, другото нещо - Редкен. А най-добре: синия шампоан за обем на Шу Уемура. Много съм щастлива, че днес се сдобих с него след близо години непоръчване от чуждестранни сайтове. С ФЮ имам банков проблем - банката ми спира поръчката на последната стъпка, ще трябва да питам защо се получава така. С ЛФ пък имах друг проблем: не ми пристигаха пълните поръчки - от 2-3 продукта пристигаше само 1, все нещо липсваше. Поради това цяла година не бях купувала Шу Уемура, пазех си количество за специални случаи. Преди няколко дни вече не издържах и поръчах от ЛФ - за щастие, всичко пристигна успешно и бързо, може би са подобрили обслужването. Така че може би пак ще премина на Шу Уемура като изпробвам и другите серии.

# 377
За сешоар силно препоръчвам Ремингтън Кератин терапи. От както го ползвам нямам нито едно възражение. Косата ми е страшно гъста, до рамото дължина. Издухвам я перфектно за около 10-15 Мин на средна температура и сила
А като свърши балсама с кератин какво се прави. Казано честно, ако ще е за такава цена, повече клоня към Парлукс.
Нищо не се прави. Става си обикновен сешоар. Имам пресата и питах дистрибуторите, отговориха ми, че не може да се сложи нов кератин.

Някой да ми препоръча шампоан за мазни корени Praynig.

# 378
Кога е тоя черен петък и къде?

# 379
Ще ми припомните ли хубави протеинови серии, да не ровя назад..
Нещо всичко наведнъж ми свърши  #Crazy

# 380
Ще ми припомните ли хубави протеинови серии, да не ровя назад..
Нещо всичко наведнъж ми свърши  #Crazy
Е по- нагоре 4 поста са цитирани три супер добри.

# 381
Аз бих добавила и Кератиновите Чи и Наши Фито Репеър. Те и Алтерна Рипеър са ми любимите на мен.
Но наистина, от уважение е хубаво да се поизчете поне същата, а дори и предната, страница.

# 382
Архетекта е страхотна серия Heart Eyes Когато косата ми беше до кръста(изтощена в краищата, тънка и късаща се) я правеше плътна, леко твърда и без фриз- мечта. От ш и м имам малко, трябва пак да ги пробвам да видя как ще се държат на здрава коса Thinking
Някой с отзиви за маската на Афоджи за къдрава коса (тази в жълтата опаковка)? Как я усещате?

# 383
Кератиновите ЧИ ги имам и ползвам с удоволствие, прекрасни са също. Но на мен ми изпратят косата доста. На дъщеря ми също- тя е с много права коса, но след тази серия и е като изправяна с преса  Mr. Green

# 384
А как усещате кератиновите на Чи? По- силен протеинов ефект ли има или не?

# 385
1. Какви балсами без отмиване сте ползвали и как са Ви се отразили?
избягвам балсами без отмиване - може би не слагам точните количества, за да постигна желания ефект
ако трябва да посоча два, които харесвам - Aloxxi Essential 7 Oils Leave-in Conditioning Cream когато имам нужда от повече протеин под олио-финиша и един супермаркетен, когато хидратацията не достига

2. Как бихте определили състоянието на косата си след лятото? По-дорбе, по-зле, същата? Каква е причината?
Същата - доста се грижих за нея това лято и щети май няма

3. Настоящите Ви "ТОП 3" продукти са?
Matrix Oil Wonders Strengthening Oil Indian Amla - олио финиш
Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused Conditioner for Coloured Hair - маслен балсам
L'Oréal Professionnel Serioxyl Clarifying Shampoo for Coloured Tinning Hair - идеален за измиване на маслени маски
ще купя отново и трите продукта

# 386
Аз бих добавила и Кератиновите Чи и Наши Фито Репеър. Те и Алтерна Рипеър са ми любимите на мен.
Но наистина, от уважение е хубаво да се поизчете поне същата, а дори и предната, страница.
Бая странички съм прочела Simple Smile
Към Алтерна и Керастаз нямам интерес, с Редкен съм в момента, а от чужди сайтове не мога да поръчвам....затова питах.

# 387
  • Бургас/Пз
Към Алтерна и Керастаз нямам интерес, с Редкен съм в момента, а от чужди сайтове не мога да поръчвам....затова питах.

Ел_83, пробвай Фиберстронг на Матрикс http://www.enzo.bg/matrix/biolage-advanced-fiberstrong-shampoan- … -iztosshena-kosa/ или Прокератина на Лореал http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-pro-keratin … za-uvredena-kosa/ Наши Кератин също може да пробваш.

# 388
Момичета, след разговор със сестра ми искам да ви попитам за нейния казус, понеже тя не е много по форуми. Има проблем с пърхот. След измиване дори, като си потърка скалпа и падат люспи доста. Използвала е саяс, който е влошил драстично положението. Косата и е леко изтощена. Ходи предимно с вързана коса, поради този пърхот Насочила се е към серията Keune So Pure Exfoliating, но след като говорихме и и казах, че редувате серии се чуди с какво може да го комбинира и дали първо трябва да нормализира пърхота и тогава да търси нещо за възстановяване на косата по дължина.

# 389
Можеш да опиташ Лакме дийп кеър, Серията на Кюн кератин смуут при мен се усеща доста протеинова, Кератиновите ЧИ, както те е посъветвала Епона, Лореал профайбър- ползвам лилавите за най-изтощените коси, също доста харесвам Лореал Липидиум.

Общи условия

Активация на акаунт