Спирала за мигли - тема 14

• 124 741
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Този праймър на Ланком е чуден, любим ми е  Heart Eyes
Може ли линк към този праймър?

# 691
http://www.sephora.com/cils-booster-xl-super-enhancing-mascara-base-P128706

Скрит текст:

Аууу редактирам се Blush. Към въпросния primer, ми подариха и мостра от някаква нова спирала на Lancôme. И май бая ми хареса. Ето я: http://www.lancome-usa.com/dw/image/v2/aaen_prd/on/demandware.st … 0x1000.jpg?sh=420 - Monsieur Big Mascara
От мострата ми е малко трудно да дам мнение за четката, но като консистенция много ми допада. Удължи, уголеми за отрицателно време, не е суха, сега остава да видя дали ще се натроши по лицето ми.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 21:03 от vici75

# 692
Тази спирала на Ланком има ли я в бг?

# 693
Абе да ти кажа, рових тук таме и май не са я пуснали още, защото виждам, че в сайта им е 25$, но не ми дава обция да си я купя, а по другите сайтове ми изписва coming soon. Чак сега обръщам внимание, че е нов продукт и скоро ще излезе. До сега не ми се беше случвало да ми набутат нещо, което го няма по магазините. Нищо де имайте я в предвид.

# 694
Базата има и предишен вариант, аз съм с него

# 695
  • на последния етаж
Тази спирала отворих преди по-малко от месец и докато се разработи, май взе да свършва... Много странно. Какви са впечатленията ви от нея ако сте я ползвали:

# 696
  • Варна
Аз много я харесвам, но от известно време не я внасят и зареждат в България. Тоест, ако си я купила от тук някъде, доста е вероятно да е постояла повечко време по щандовете. А и спиралите на Лореал като цяло много бързо изсъхват. Тяхна, която да е в прилична форма повече от два месеца, не съм имала.

# 697
  • на последния етаж
От летището във Варшава я купих.  Thinking
Аз за първи път купувам спирала на Лореал.

# 698
  • Sofia
Тази спирала отворих преди по-малко от месец и докато се разработи, май взе да свършва... Много странно. Какви са впечатленията ви от нея ако сте я ползвали:

Най-най-любимата ми спирала. Но, да, свършва за отрицателно време  Peace

# 699
  • При децата ми
Още един глас за тази спирала! Много ми харесва и на мен. При мен обаче още не е свършила съвсем. Повече от три месеца я ползвам вече.

# 700
  • Пловдив
Хипито съща е така, максимум месец Crossing Arms

# 701
  • Вестерос
Моята си е все още ок, купих я като я пуснаха по магазините, но я редувам с една буржоа

# 702
Моята си е все още ок, купих я като я пуснаха по магазините, но я редувам с една буржоа
И аз редувам моята с други и все още е добре, а е купена декември.  Peace

# 703
  • Бургас
На мен Мис Хипи не ми е изсъхнала,не се е сгъстила.В началото на март я взех,все още е чудесна.Всеки ден я ползвам.Има огромно значение и партидата,и колко е стояла по складове и т.н.

# 704
  • варна
Влизам да похваля спирала на Голдън роуз - златиста опаковка х12 за обем и удължаване.Чудесна е .На един пласт стои естествено,на 2 подчертава,а на 3 има ефект кукленски мигли.Не се рони, но малко трудно се маха с вода.Благодаря на момичето,което сподели за нея!Не мога да сложа линк от телефона..

Общи условия

Активация на акаунт