Спирала за мигли - тема 14

• 124 754
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • София
~Étoile~, благодаря за отговора.  bouquet И аз запазвам четки на спирали, от които съм доволна. Купих списание Грация с подарък спирала за мигли.  Не съм я отваряла, защото имам други спирали,
 които ползвам сега.  Много се цамам с големи четки и ги отбягвам.

# 676
  • софия
Не открих ревюта за спиралата от Грация, освен 1 и резултатът изобщо не ми харесва - https://natashavofficial.blogspot.bg/2014/02/review-md-professio … osmetics-max.html. Купих пак МФ clump defy от Елитис. Там всички Фактори са намалени.

# 677
Заплитат ли ви се миглите, момичета?

# 678
  • Street of Dreams
Напоследък повече от друг път  Crossing Arms

# 679
  • Бургас
Моите скоро не са се заплитали. Laughing

# 680
Дори не мога да си представя какво означава да ти се заплетат миглите  Thinking

# 681
Ооо много е досадно. На мен редовно ми се случва в крайчетата да ми се замотат, без значение дали съм със спирала или без. Нямам представа как се случва, при положение, че са бетонирани....А да ми опират в слънчевите очила, друга досада.

# 682
Ооо много е досадно. На мен редовно ми се случва в крайчетата да ми се замотат, без значение дали съм със спирала или без. Нямам представа как се случва, при положение, че са бетонирани....А да ми опират в слънчевите очила, друга досада.
     А да ти опират в диоптричните очила е много гадно (получава ми се когато не са добре извити миглите).

# 683
И на мен ми се случва... и особено, ако се появят топченца по краищата, тогава най-много се заплитат  Sick

# 684
  • София
Моите мигли не съм забелязала да се заплитат. Simple Smile
Не издържах и сега ползвах спиралата от Грация. На едната мигла ми напласти, на другата не. Но изви много добре миглите. За първо ползване на нова спирала съм доволна.  Peace

# 685
  • Перник
Да споделя и аз Simple Smile
По принцип ползвам спиралите на Мейбълин - устройва ме съотношението цена-качество. Миналата седмица бях тръгнала да взимам новата push up angel, но като видях четката се отказах и взех push up drama. Може би й трябва време да се разработи, за момента при мен няма особен уау ефект, слепва ми миглите, което много ме дразни. Ще й дам шанс по-натам, а пък сега ще си доизразходя lash sensashional, от която съм много доволна.

# 686
  • Вестерос
Аз взех пуш уп ейнджъл. Много странна четка, но ми хареса на мен как ми ги изви. Доста си е течничка обаче и малко ми ги слепна. В ДМ е 8 и нещо.

# 687
Аз пък да споделя за един primer на Lancôme (Cils Booster XL Mascara Base by Lancôme). От доста време избягвам тези бази за спирали, понеже преди години съм ползвала (даже не мога и да се сетя на коя точно марка), та веднъж излизаме с приятелки на кафе и докато си лафим и по едно време едната ми вика имаш нещо бяло на миглите. Аз се усетих, че вероятно не съм си покрила primer-a добре. Следващия път умишлено се постарах и огледах в нас да е покрито добре и пак друг човек ми казва, че имам нещо бяло по миглите. Та от тогава разбрах, че не е за мен това нещо. Колкото и да се старая, все имам „пробив в системата“. Проблема е, че като се погледна отпред всичко е наред, но като погледна на долу, явно отгоре ми остава не покрита част, която недовиждам дали е покрита. Тази седмица обаче ми подариха този primer на Lancôme от един тукашен магазин за козметика за рожденния ден и го пробвах ей така колкото да не го изхвърля направо. Но много ми хареса. Удължава, извива, не натрупва спиралата и много по-бързо стигам до желания резулата. Изненадах се....Даже се чудя дали да не си го закупя пълноразмерен.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 18:50 от vici75

# 688
Този праймър на Ланком е чуден, любим ми е  Heart Eyes

# 689
Aха, значи не съм се объркала определено. Явно си е хубав. Купува се пълноразмерен тогава  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт