Спирала за мигли - тема 14

• 124 761
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
И аз за нея питах Simple Smile Ето я

# 661
На мен пък ми пристигна най-после на Буржоа една триъгълна с огледалце. Не ми харесва. Жалко. МНого бързо изсъхва. Аз докато нанеса на едното око, другото вече се бетонирало. И като взема да повтарям и почва да се рони. Мицерална вода да взема и аз да си купя. Точно на Гарние имаше и малки разфасовки да я пробвам.

# 662
  • София
Буржоа и аз не ги харесвам,имах едба с трансформираща се четка,в началото беше добре,после започна да слепва и оставя черно под очите.Сваляше се и трудно,зарязах я преди да изсъхне

# 663
  • Вестерос
На мен пък ми пристигна най-после на Буржоа една триъгълна с огледалце. Не ми харесва. Жалко. МНого бързо изсъхва. Аз докато нанеса на едното око, другото вече се бетонирало. И като взема да повтарям и почва да се рони. Мицерална вода да взема и аз да си купя. Точно на Гарние имаше и малки разфасовки да я пробвам.
според мен е стара, моята я взех като ги пуснаха по магазините, бая я ползвах да се посгъсти, течна идваше в началото, такива бяха и коментари, които съм чела за нея.

# 664
  • София
Харесвам сспиралите на Буржоа.

# 665
Аз имам love/hate relationship с Better than Sex спиралите. Обожавам ефекта, който създават върху миглите, четката, опаковката, всичко, но като трайност много ме разочароват. Водоустойчивата версия при мен изобщо не е водоустойчива - размазва се много лесно, а класическата издържа повече от нея. Въпреки това, при класическата имам ронене и в края на деня очите ми и с двете не изглеждат добре... Sad

# 666
Нищо не сте писали за Max Factor Masterpiece -явно не е хубава ............

Аз имам тази и тази. Не знам обаче за коя питаш... Тези двете са ми напълно еднакви и са ми любимите спирали  Heart Eyes Няма драма ефект, но покриват абсолютно всичките ми други изисквания.

А да споделя за това чудо .... Някак си още не успявам да се разбера с нея. Допадна ми в първия момент, обаче ми е голям зор нанасянето. И в края на деня става на топченца... Вероятно е заради голямото количество, което слага и затова не бързам със заключенията. Ще й дам още време.

# 667
  • Бургас
Сега гледах реклама,че в новата Грация ще има спирала,но не успях да видя коя е 😒

# 668
  • Варна
Сега гледах реклама,че в новата Грация ще има спирала,но не успях да видя коя е 😒

https://www.facebook.com/GRAZIA.Magazine.BG/

# 669
  • Бургас
AraBesqUe,дай време на Есенска спирала и остъргвай хубаво четката в ръба на гилзата.Много добре ми ги подрежда на мен миглите.Изчаквам да засъхне първият пласт и после внимателно нанасям втори.При мен издържа по цял ден.Никак не им харесвах спиралите на Есенс,но тази е чудесна.Много и се радвам.

# 670
  • София
Нищо не сте писали за Max Factor Masterpiece -явно не е хубава ............

Аз имам тази и тази. Не знам обаче за коя питаш... Тези двете са ми напълно еднакви и са ми любимите спирали  Heart Eyes Няма драма ефект, но покриват абсолютно всичките ми други изисквания.

За тази питах : https://www.beauty.store.bg/p163800/max-factor-masterpiece-high- … ertani-migli.html  тя е  на промоция в Лили  newsm78

# 671
  • София
Аз я ползвам от около 3-4 дни. Доволна съм, хубава е за дневна спирала, няма уау ефект, но подрежда хубаво миглите, дава дължина, обем също с напластяване може да се постигне, но умерен. Не се рони. Четката е много удоба за долните мигли и ще си я запазя след като ми свърши спиралата.
Утре ще се пробвам да направя снимки Wink

# 672
  • Вестерос
Мерси, интересна е четката, това ме грабна  bouquet

# 673

Откакто открих розовата за обем на Есенс, скоро друга не съм си купувала.
Просто съм много доволна от нея,за тези пари прави чудеса.
Иначе харесвам 200 калории на Максфактор, на есенс тази да кукленски мигли, Телескопика, много отдавна не съм я купувала и не знам как е.Мейбълинските нещо не съм доволна от тях, на ГР не съм ползвала.
Пробвах една ревлонска със златита капачка-пълен боклук.На Буржоа взимах преди месеци някаква бяла за чувствителни очи-ами техните спирали много цапат.

# 674
KR58, за въпросната не мога да дам мнение  Peace

mariqivanova799, да, така ще трябва да направя май... иначе в момента ми е неизползваема просто  Tired

Общи условия

Активация на акаунт