Спирала за мигли - тема 14

• 124 766
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да ви кажа за Better than Sex.
Може ли и да снимаш? Praynig

# 646
  • София
Заглеждам тези спирали от няколко дни. Не съм имала досега продукт на марката, ако може някой да каже 2-3 думи ще е супер  Peace

https://zachoveka.com/product/search?search=ISADORA+%D0%A1%D0%9F … D0%90%D0%9B%D0%90

https://zachoveka.com/spirala-volume-lash-styler-isadora?search=ISADORA+СПИРАЛА
Едни от най добрите спирали
Имах тази правеше ми огромни дълги мигли . Мн доволна бях

Поръчах я като дойде ще дам отзиви и аз  Hug

Да дам отзив ...
Спиралата стои много естествено, без драматичнен ефект обаче, извива и повдига, стои "меко" на миглите, не ги бетонира... Нанася се лесно и добре разделя миглите.   Hug

# 647
  • Street of Dreams

Заповядай - от днес и от онзи ден след дъжда.

# 648
  • София
Благодаря на момичетата с препоръки за водоустройчива спирала bouquet Нищо не сте писали за Max Factor Masterpiece -явно не е хубава ............

Весели празници! bouquet

# 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Заповядай - от днес и от онзи ден след дъжда.
Благодаря  bouquet
Изглежда много добре, но без някакъв уау-ефект, а аз искам точно преекспонираща спирала- ежедневни си имам.

# 650
Ondine,за пореден път-прекрасни очи имаш Blush Добре изглежда спиралата на миглите ти,доста естествено стои.Аз обаче обичам драма ефект Embarassed Мерси,че сподели!

# 651
  • Бургас
Страхотни очи наистина.И спиралата много добре подчертава миглите.

# 652
  • Street of Dreams
Много мерси, мили момичета.  Hug Да, наистина спиралата не си оправдава гръмното име, "гушкане на дивана" повече щеше да й отива. Mr. Green Бих могла да я напластя повече(както обичам), но започва да слепва. Много ми харесва моментът със свалянето, де да можеше всички спирали да се свалят така лесно. Flutter

# 653
  • София
Много мерси, мили момичета.  Hug Да, наистина спиралата не си оправдава гръмното име, "гушкане на дивана" повече щеше да й отива. Mr. Green Бих могла да я напластя повече(както обичам), но започва да слепва. Много ми харесва моментът със свалянето, де да можеше всички спирали да се свалят така лесно. Flutter
Как е сваляш?Само с вода пада ли?
 Това е причината да ползвам от година и повече само спирали на Клиник,много лесно се свалят и не ми дразнят очите.
 Иначе на Диор  Iconic ми е много любима,но със свалянето е трудно,зареди което не я потретвам

# 654
  • Street of Dreams
Мицеларна, с едно движение. С вода също ще падне така.

# 655
С каква мицеларна сваляш? Имам същата и се маха трудно, отделно не ми харесва как се рони и без дъжд. Като цяло  въобще не може да се сравни с Lash injection - най-добрата спирала, която съм ползвала!

# 656
  • Вестерос
Видях в темата за покупките нова спирала на Мейбълин, някой с мнение? Почват да ми свършват и искам да пробвам нова  Blush

# 657
  • Street of Dreams
С каква мицеларна сваляш? Имам същата и се маха трудно, отделно не ми харесва как се рони и без дъжд. Като цяло  въобще не може да се сравни с Lash injection - най-добрата спирала, която съм ползвала!
Гарние. Споменатата от теб бе съм я чувала. На коя марка е?

# 658
Също на Too faced, за съжаление я спряха отдавна.

https://www.toofaced.com/p/mascaras/lash-injection-mascara/

Но тя пък се махаше още по-трудно, направо отскубваше мигли.

# 659
  • София
Отзиви за новата спирала на Мейбълин?

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 17:04 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт