Спирала за мигли - тема 14

• 124 791
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • Вестерос
В Елитис също е на 14 и нещо, още са намалени там на Мейбалин всичките неща.

# 526
  • София
Момичета, някоя знае ли къде продават MANHATTAN козметика в София- един молив за очи ми трябва, и никъде не я откривам.
Извинявам се за отклонението

# 527
  • София
Заглеждам тези спирали от няколко дни. Не съм имала досега продукт на марката, ако може някой да каже 2-3 думи ще е супер  Peace

https://zachoveka.com/product/search?search=ISADORA+%D0%A1%D0%9F … D0%90%D0%9B%D0%90

https://zachoveka.com/spirala-volume-lash-styler-isadora?search=ISADORA+СПИРАЛА
Едни от най добрите спирали
Имах тази правеше ми огромни дълги мигли . Мн доволна бях

Поръчах я като дойде ще дам отзиви и аз  Hug

# 528
Здравейте, момичета!

Някъде назад мернах, че някой похвали тази спирала на Лореал. Можете ли да споделите впечатления? Не знам дали я има във физически магазини в България, но пък я намирам онлайн и доста й се чудя... 

П.П. Явно аз съм единствения човек, при когото показаната на Мейбълин не работи  Tired
Не са я похвалили ,а мнението беше по-скоро негативно ,не е това което е в очакванията ни  Peace

# 529
  • Вестерос
Показаната оста я харесват в другите теми

# 530
Хм, значи може с грешен спомен да съм останала... Ще поразпитам и още, но май ще се откажа да я поръчвам. Благодаря  Simple Smile

# 531
  • Щастлива мама на 3 слънца
Заглеждам тези спирали от няколко дни. Не съм имала досега продукт на марката, ако може някой да каже 2-3 думи ще е супер  Peace

https://zachoveka.com/product/search?search=ISADORA+%D0%A1%D0%9F … D0%90%D0%9B%D0%90

Поръчах я като дойде ще дам отзиви и аз  Hug
Надявам се Да ви хареса

# 532
  • Street of Dreams
Какво пък е Miss Hippie Black Sunset? Останах озадачена преди малко. Лореал имат поне 25 вида спирали  ooooh!

# 533
Заглеждам тези спирали от няколко дни. Не съм имала досега продукт на марката, ако може някой да каже 2-3 думи ще е супер  Peace

Поръчах я като дойде ще дам отзиви и аз  Hug

Пускам и аз поръчка днес Simple Smile  Hug Благодаря ви! Препоръчаната спирала е изчерпана, но харесах друга пак на същата марка.

# 534
Не знаех, че има тема и за това. Направо съм избесняла с тия спирали #2gunfire. От боклук по-голям боклук купувам, добре, че тук мога да връщам. Изчетох темата назад и посегнах към тези които са любими на повечето от вас. Купувах разни козметики от Ланком миналата седмица и ми сложили 2 спирали за проба (семпъли). Не знам самите семпъли ли да бяха стари, такива са спиралите ли. Сухи (за моите предпочитания), и най-което мразя цялото ми лице в натрошено от миглите ми Sick. След няколко дена пак отивам да купувам друга козметика. Тоя път на Гарлен. Пак ми се дава спирала към покупката от въпросната марка. Пак боклук. Сравнително суха пак, сложих си я по повод събитие, само за два часа, лицето ми се засипа в черни точки Sick Sick. Такаааа...решавам да купя нещо дрогерийно. Четох ви, взех CoverGirl The Super Sizer Mascara. Пак ми засипа лицето с черни точки. Даже и една седмица не я изтраях. Върнах я. Вместо нея взех L'Oreal Voluminous Butterfly Mascara-лилава. Пак засипана с черно отвсякъде, даже тоя път още по-гадно. Там където съм се кльопнала по клепача, по принцип с клечка за уши лекичко се изтривам. Тук с тая спирала мисията е невъзможна. Държи се като водоустойчива, а не е. Вместо да се забърши клепнатото, то се разтрошава и мазалото още по-голямо #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Отивам още днес да им я засиля обратно.

Поръчах си на Буржоа он лайн, тази триъгълната която хвалите. Помня, че на времето много им харесвах спиралите. Не знам какво ще дойде. До сега единствено от телескопичните на Лореал съм била най-доволна и май пак на тях ще се връщам. А ми се щеше нещо ново да пробвам. Миглите си не мога да определя какви са. Прави са със сигурност, средна дължина, светли. С телескопичните спирали на Лореал постигам извити и дълги мигли, без много да си давам зор, смея да твърдя, че до веждите ми стигат. С всичко което накупих напоследък, слагането на спиралата ми отнемаше поне 15-20 мин.

Искам да попитам някоя от вас пробвала ли е гореща извивачка за мигли? Тя едва ли е гореща, предполагам топла. Четох по разни форуми и ми стана интересно.

# 535
  • Street of Dreams
Аз имах гореща извивачка, не виждах ефект. Телескопик хич не се хаби, развалиха я отдавна. Струва ми се, че проблемът ти е другаде с това ронене - почистващ продукт или околоочен крем нещо?

# 536
  • Варна
Телескопих купувах миналата година, защото и аз жалех предишната ѝ слава. Преди десетина години беше най-добрата спирала, която миглите ми бяха виждали изобщо. Е, не знам какво са я правили, променяла, преформулирали, но трагедията е пълна. Слепване, омазване, изглеждах така, все едно имам общо четири миглички всичко на всичко.

# 537
Хм, аз понеже съм в Щатите и не знам дали формулата ѝ е различна.... Миналата година пратих на приятелка в БГ тази съща телескопик на майтап и ми каза, че толкова хубава спирала, не е ползвала никога. Та от тогава ѝ пращам постоянно по 3-4 да си има. Много странно....И мен ме е страх от това да не я развалят или да я спрат....

Иначе знам ли от какво ще се ронят тия спирали при мен. Аз по миглите и горния клепач избягвам да слагам мазила, че да не се възпали нещо. Та отхвърлям вариянта да се е смесило нещо със серуми и кремове. Направо в чудо съм се видяла. Каквато и да подбера все една супер суха стои. Подсушавам си очите хубаво като се измия. Четох, че ако са влажни миглите това пак предизвиквало ронене....

# 538
  • Бургас
vici75,тази триъгълната на Буржоа,която си поръчала,е доста течна в началото.Точно тя никога не ми се е ронила.При мен се е случвало само на Есенс спиралите да се ронят през деня.

# 539
а дано, че вече в чудо съм се видяла.

Цената не ми е проблем. Мога и по-скъпа да си позволя, но нищо не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт