Спирала за мигли - тема 14

• 124 813
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Street of Dreams
На мен ми стана интересно това с Телескопика. Ако си я купиш пак, би ли написала няколко думи? Пък ако направиш и снимки, цена няма да имаш. Mr. Green

# 541
За тази говоря аз:

https://cdn.suslusozluk.net/gorseller/8482_2469_1429771155_4378f2.jpg

То аз не спирам да си я купувам даже. В момента имам две отворени от нея, че едната ми е към края и все я дообирам. Ама пусто що пък да не проверя да няма нещо по-добро...И това ми породи интереса към всичко останало.

# 542
  • SF
Тази спирала Телескопик от години вече е спряна от производство. Това е най-любимата ми спирала и дълго тъгувах за нея. Замених я с черната й сестра, но и нея я спряха.
Сега има една сребърна, лъскава, телескопична (ако не са я спрели и нея) но тя не става. Черната копираше матираната златна, но лъскавата сребриста категорично е някакъв смотан опит за телескопични мигли.

Ако я има в Щатите златната, кажете ми, за да си поръчам 100.

# 543
  • Бургас
И аз преди съм имала Телескопик,помня,че беше страхотна спирала.Но пусто любопитство да видя дали ще има по-хубава спирала...Напоследък обаче имам добри попадения,едната е точно триъгълната на Буржоа,другата е Мис Хипи.

# 544
Как ще да е спряна от производство бре Joy, аз си я купувам почти всеки месец. Даже ей сега от магазина се връщам, да си върна поредната спирала боклук и гледам имаше колкото искаш от нея. 10$ ѝ беше цената някакво намаление даже имаше. Ако казваш на тази която съм показала златната, има колкото си искаш от нея. Аз нали това казах по напред, че пращам на приятелка в БГ по 3-4 от нея. Тя ми каза, че не била виждала такава там, но тя е младо момиче около 20, та ако я е имало преди тя е била мъничка и може и да не е обръщала внимание. Мис Хипи не намирам тук. Ще я видя Буржоата, дано ми хареса. Чак след две седмици ще дойде.

# 545
  • Street of Dreams
Атака, момичета. Черпя който намери с доставка до Европа (че готвя и не мога сега)  Peace Mr. Green

# 546
  • Щастлива мама на 3 слънца
Атака, момичета. Черпя който намери с доставка до Европа (че готвя и не мога сега)  Peace Mr. Green
Има я в ибей

# 547
Ааа да не излезе, че съм ви подвела нещо и да не ви хареса, после да ме обвините  Joy Mr. Green

Само споделям, че за мен, на моите мигли е страхотна. Имам и независим източник в другия край на света, който без да е в течение на моите пристрастия отбеляза същото. Та не знам, на кого какво ще му се достави, аз това което си купувам от тук е върха... Peace

# 548
  • Бургас
Аз съм ползвала някаква Телескопик,но сребриста ли,златиста ли беше,не помня.Само помня,че беше хубава.Беше доста отдавна и може да съм улучила от старата,хубава формула.Щом казвате,че сегашната не е хубава,няма да я купувам.И без това искам една на Есенс,но ако ме разочарова ще е последната спирала на Есенс,която купувам.На Ейвън вече няма шанс да купя спирала,не съм доволна.

# 549
  • SF
vici75, ти само даваш информация, че я има в USA, а ние си я издирваме и без твоята реклама. За моите мигли също е невероятно готина и сега ще си поръчам да ми донесат.
Само се чудя колко да ми донесат. Еднократна ще ми е доставката.

# 550
# 551
  • SF
Ммм да.
Супер, но при доставка, равна на цената на продукта, малко ми стана неприятно.

# 552
А с какво е толкова добра тази телескопичната спирала? Доста сте я хвалили в темата и като гледам, липсва на много дами. Четката ми се струва удобна, но все пак, каква ѝ е силата - прави миглите по-дълги, по-обемни, по-извити? Какъв е тушът - течен, по-мазничък или гъст?
И при нас я има навсякъде, но аз не смогвам вече да пробвам всичко препоръчано. Зле ми влияе тази тема. Преди си имах една-две фаворитки, а сега имам сигурно десетина отворени спирали и все нещо не ми харесва. ooooh!

# 553
  • Street of Dreams
Аз междувременно поръчах една от американския ибей, нормалното черно. $13-14 излезе, Esmee.  Не може да подмина тази новина, колко хълцахме по тази спирала в тази тема  Crazy Въпреки че аз май харесвах черната... Точно преди 4 години съм я имала.

# 554
Не ти ли е по- удобно и по- бързо от немският амазон?
https://www.amazon.de/LOréal-Paris-Telescopic-Mascara-Black … 233;al+telescopic

Общи условия

Активация на акаунт