Спирала за мигли - тема 14

• 124 840
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • Австрия
..спирала на Евелин- със силиконова четка, наситено черен цвят, позволява наслояване и прави миглите прекрасни-извити, черни,ефектни,дълги. ...

Снимка! Снимка! Искаме снимкааа  coolcool

OnDine, четвъртата photo кефи  Mr. Green  

# 601
  • Бургас
Ондин,не е толкова лошо.Имаш много красиви очи,а и спиралата не е тоооолкова зле.Нали знаеш-на хубав човек всичко му стои добре.

# 602
  • Варна
Ондин,не е толкова лошо.Имаш много красиви очи,а и спиралата не е тоооолкова зле.Нали знаеш-на хубав човек всичко му стои добре.

Тук абсолютно съгласна.Имаш такъв невероятен цвят очи,че спиралата изобщо не я отразих,а 4-тата снимка е уникална!  Hug

С коментара ти почити ме разубеди да не я търся в и бей,но някак си имам желание да я пробвам.
Успех с намирането на съвършената спирала.

# 603
  • Вестерос
Тази четка на ковъргърл ми прилича на слаба имитация на триъгълната на Буржоа.

# 604
И аз мисля, че не ти стои толкова зле спиралата или поне на снимката не изглежда да е толкова зле. Ако ви е достъпна както аз пресякох улицата влязох в магазина и си я взех за $6 може да се пробва. Чак специални поръчки доставки от месец не си струва. Мисля, че всеки би намерил подбна под ръка  Wink

Между другото и аз не знам защо на едното ми око също се натрупва и е гримирано по-различно от другото. Дясното ми око при мен  Joy

# 605
Ондин, спиралата не е лоша и не ти седи зле, но тъй като съм виждала други твои снимки, за това и ще се съглася с мнението ти.

# 606
  • Street of Dreams
Явно е фотогенична, по друг начин не мога да си обясня коментарите ви. Confused 33uu Наистина е ужасна, на живо даже повече, отколкото на снимки. Учудвате ме, защото към спирали, които аз много съм харесвала как ми стоят, сте били по-критични.

Някой ако непременно я иска, мога да му я изпратя. Аз не виждам как мога с тази "четка" да я нанеса по-добре или по-помалко.

# 607
  • Бургас
Скрит текст:
Чудя се дали да си взема Better than sex, не помня какво сте казвали тук за нея Thinking
За моите мигли (дълги и тънки) дали ще става?

Не ми хареса. Отворът на опаковката е доста по-голям от диаметъра на четката. Така остава много и неравномерно туш по четката, съответно 'клепе' (както аз си казвам) т.е. не разнася равномерно тушът по миглите, на места по самия косъм е твърде много, а многото туш пък слепва. Не изглежда добре:

[/spoiler]
Подариха ми я преди няколко дни,но не ми харесва. Една съвсем обикновена спирала. Нищо повече.
Розовата на Есенс Get Big Lashes ми прави миглите в пъти по-обемни и красиви.

# 608
Да докладвам за водоустойчивата на римел. Издържа цял ден без да се рони и без да ми дразни очите. Маха се ужасно лесно с двуфазен дегримьор без много търкане. Определено ще си я купя пак, макар да не ми харесва четката и да я ползвам с четка на друга спирала.

Ондине, пробвай да смениш четката на спиралата, защото и моята седи така ако я слагам с не силиконова четка.

# 609
  • Canada
armira, показаните от vici75 са двете версии на спиралата - стандартна и с фибри  Peace

Фонсе, душичко...малко по малко вече ми дължиш едно кафе, а? Не ми върви с тази спирала и това е.

Ела ми на гости не само на кафе, но и за Телескопика ще те заведа   Hug

Не я отписвай веднага спиралата, и моя първи сблъсък с нея беше кошмарен  hahaha Уточнявам, че никога не съм ползвала водоустойчивата версия. Първо взех стандартната, намазах се (буквално) и се оказах с три-четири мигли-иглички  Mr. Green Командировах я веднага при щерката, тя е с гъсти, плътни, дълги и извити мигли. Е, след две-три седмици минах на оглед през нейната стая и реших да й дам пак шанс. Четката е специфична и изисква малко тренировки, понякога и аз не успявам да подредя и извия по идентичен начин миглите на двете очи  Mr. Green Освен това тушът в началото беше мн рядък.

Ще опитам да снимам събота или неделя как стоят при мен двете, ползвам ги и отделно, и комбинирано  Flutter

# 610
Нови придобивки:
Спирала - Essence - Volume stylist

Руж - Essence - 20 satin love

Лак - Essence - 05 sweet as candy

# 611
  • Бургас
Cotton_soft,ще споделиш ли за спиралата?Аз съм я харесала от ревюта и мнения от една друга тема.

# 612
  • Sofia
Една от любимите ми теми Simple Smile След като спряха най-хубавата за мен спирала от средния клас (лилавата Million lashes So couture), се започна пак с проба-грешка в намирането на прилична спирала. След ревю на Ивчето за спиралите на Aura, взех тази за обем Shape it up! Никак не е лоша, даже бих казала, че е хубава  Mr. Green Не обичам несиликонови четки, но тази успява да ми подреди миглите много добре, както и да даде обем, дължина си имам и не я търся специално. Според мен си заслужава да я погледнете, цената също е добра  Peace
Много ми е интересна и другата им спирала, с тънката четка, ама в ревютата я дават за удължаване по-скоро и това ме спира, аз търся разделяне и обем...

Скрит текст:
Слагам една снимка с лошо качество, но се виждат миглите достатъчно.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 14:48 от cutesmallcat

# 613
  • Пловдив
Здрвейте!Вчера се сдобих с това:
http://www.enzo.bg/clinique/high-impact-mascara-spirala-za-obem/
Досега обаче не съм я ползвала,някой да има впечатления?

# 614
Здрвейте!Вчера се сдобих с това:
http://www.enzo.bg/clinique/high-impact-mascara-spirala-za-obem/
Досега обаче не съм я ползвала,някой да има впечатления?
Добре де, имаш я а очакваш някой друг да ти каже каква е! Ами пробвай я и ни пиши!

Общи условия

Активация на акаунт