Спирала за мигли - тема 14

• 124 741
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Street of Dreams
Аз вече съм с PAPA VAMP - най после да пробвам тази прословута спирала. Пак не съм доволна - тежки мигли като от сценичен грим. Изобщо напоследък с абсолютно никаква спирала не се харесвам, нещо е станало с миглите ми - преди беше добре и по-малко добре, а сега всичко е зле. Никога не съм имала толкова спирали на куп.

# 706
  • Манчестър
Аз вече съм с PAPA VAMP - най после да пробвам тази прословута спирала. Пак не съм доволна - тежки мигли като от сценичен грим. Изобщо напоследък с абсолютно никаква спирала не се харесвам, нещо е станало с миглите ми - преди беше добре и по-малко добре, а сега всичко е зле. Никога не съм имала толкова спирали на куп.

Можеш ли да сложиш снимка с нея?

# 707
Записвам се при вас, момичета Simple Smile
По едно време бях толкова луднала по спиралите, че си бях накупила най-различни и бяха около 10-15 Grinning . Мисля, че най-голямо удоволствие ми доставя да купувам спирали.

# 708
По едно време бях толкова луднала по спиралите, че си бях накупила най-различни и бяха около 10-15 Grinning . Мисля, че най-голямо удоволствие ми доставя да купувам спирали.

И аз така, но най-голямото удоволствие за мен е да ги нося.  Heart Eyes
От последните тестове на около 7-8 спирали най-добре ми седят жълтата на maybelline и лилават със завъртане на Bourjois.

# 709
Аз ползвам тази от няколко години и съм много доволна!

# 710
  • Бургас
LoveSummer,при теб как стои жълтата на Мейбълин?При мен разресва и разделя великолепно,но ефектът е по-скоро за ежедневен грим,а аз търся драма ефект.

# 711
И при мен Мейбълин-а не може да постигне драма, но поне удължава и разделя добре. Другите спирали, които изпробвах ми слепваха миглите и ставаха на едни топченца. Сега спирала с ефект драма не можах да открия.

# 712
Жълтата на мейбълин-а и на мен ми беше любима, но я свърших  Laughing

Сега си правя мислите с две спирали. Първия слой правя с тази:

Уникална е! Много добре разделя мигличките и извитата четка е супер удобна.
След това отгоре минавам с тази:

Такова плътност дава на мислите! 

Много съм доволна и от двете и не искам да свършват. Simple Smile

# 713
Аз от месец и нещо съм на следната практика: всяка сутрин нанасям серума за мигли на Евелин, изчаквам няколко секунди и след това минавам няколко пласта /без да изчаквам/ с триъгълната на Буржоа. Доволна съм! Друго, което ми стана любимо, е вечер околоочния крем освен по предназначение, да го нанасям и върху миглите. Подхранва ги и не дразни очите.

# 714
  • София
За околоочния крем не съм се сетила, че може да намери и такова приложение. Simple Smile

# 715
Приложението е добро, само ако сме сигурни, че околоочния няма да дразни очите т.е. щипе, люти, пари, инфектира и т.н.

# 716
  • Бургас
И аз не съм се сетила,трябва да се пробва. Grinning

# 717
  • София
И аз не съм се сетила,трябва да се пробва. Grinning

newsm10

# 718
  • При децата ми

И аз така, но най-голямото удоволствие за мен е да ги нося.  Heart Eyes
От последните тестове на около 7-8 спирали най-добре ми седят жълтата на maybelline и лилавата със завъртане на Bourjois.

За коя жълта спирала на "Maybelline"става въпрос?

# 719
Hrispa, за ето тази:

Общи условия

Активация на акаунт