Ebay 97

• 89 486
  • 878
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви  bouquet
Аз изобщо не мога да си вляза в профила. Може и там да има същото съобщение ...  Confused
Ще я сменя значи.

Благодаря още веднъж!

Редактирам се: смених си паролата, аз също имах абсолютно същото съобщение в профила ...

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 15:02 от rumy.rci

# 121
И аз не можех, докато не смених паролата  Peace

# 122
  • Пловдив
Здравейте
Отдавна пазарувам в ибей(6-7г)
Не съм пускала диспут от не помня кога,но сега получих артикул със счупена част,продавача не отговаря
Тръгнах да отварям диспут в пейпал-не става,трябва през ибей
Отворих,но след като продавача не ми отговаря сезирах и ибей сервиз(нещо ново за мен)
Сега ме карат да върна артикула,който е огромен и че продавача щял да плати връщането
Писах,че съм съгласна и на частично възстановяване на сума,но такава опция липсва
Това някакви нови правила ли са?преди можеше да се избере частично връщане на пари или връщане на стока-сега не виждам опции?
Може ли малко помощ ако някой е наясно,няма кал да върна този артикул защото е в бг вече и е огромен,около 10кила

# 123
Здравейте
Отдавна пазарувам в ибей(6-7г)
Не съм пускала диспут от не помня кога,но сега получих артикул със счупена част,продавача не отговаря
Тръгнах да отварям диспут в пейпал-не става,трябва през ибей
Отворих,но след като продавача не ми отговаря сезирах и ибей сервиз(нещо ново за мен)
Сега ме карат да върна артикула,който е огромен и че продавача щял да плати връщането
Писах,че съм съгласна и на частично възстановяване на сума,но такава опция липсва
Това някакви нови правила ли са?преди можеше да се избере частично връщане на пари или връщане на стока-сега не виждам опции?
Може ли малко помощ ако някой е наясно,няма кал да върна този артикул защото е в бг вече и е огромен,около 10кила
зависи за коя държава е ,може с куриер може и с пощи,частично-то връщане на парите е договорка между тебе и продавача ако я няма опцията е цяло връщане на сумата,за целта трябва продавача да си получи стоката обратно.

# 124
  • София
Да потитам, какво се случва ако купувачът не си освободи пратката от митницата?

Имам такава пратка, виждам, че вече седмица седи на митницата. От Пейпал трябваше днес да ми освободят парите, но се появи нов статус: ON HOLD.

Нещо трябва ли да предприема, или да чакам?

# 125
Здравейте, попаднах в следната ситуация, та ако може някой да сподели от опит какво да очаквам. Спечелих на търг за не малко пари един найк еър макс. Продавача преди няколко дни искаше да ме рефъндне и да му преведа парите по банкова сметка, понеже пейпал профила му бил блокиран. Обясних му ситуацията, че това няма как да стане, че бих му свършила услугата, но през на друг пейпал профил и то чак, когато пристигнат маратонките. Вчера дойдоха, и бих казала съвършенна реплика. Със 77 положителни е, и 100% ....Наистина биха трудно се различили от оригинала, но имам богат опит в тази област и съм категорична. Веднага му писах, отворих и ретърн рикуест. В профила му гледам няма повече обяви....Има ли някаква възможност да пия една студена вода? И ако ме рефъндне и си ги иска обратно, кой поема пощенските? А ако ме рефъндне за цялата сума с пощенските ли или само за сумата на маратонките, понеже пощенските им бяха 8,90. Благодаря рпедварително на отзовалите се:)

# 126
  • Пловдив
Здравейте, попаднах в следната ситуация, та ако може някой да сподели от опит какво да очаквам. Спечелих на търг за не малко пари един найк еър макс. Продавача преди няколко дни искаше да ме рефъндне и да му преведа парите по банкова сметка, понеже пейпал профила му бил блокиран. Обясних му ситуацията, че това няма как да стане, че бих му свършила услугата, но през на друг пейпал профил и то чак, когато пристигнат маратонките. Вчера дойдоха, и бих казала съвършенна реплика. Със 77 положителни е, и 100% ....Наистина биха трудно се различили от оригинала, но имам богат опит в тази област и съм категорична. Веднага му писах, отворих и ретърн рикуест. В профила му гледам няма повече обяви....Има ли някаква възможност да пия една студена вода? И ако ме рефъндне и си ги иска обратно, кой поема пощенските? А ако ме рефъндне за цялата сума с пощенските ли или само за сумата на маратонките, понеже пощенските им бяха 8,90. Благодаря рпедварително на отзовалите се:)

В ибей не са никак толерантни към репликите.Ако ги връщаш - пощенските разходи са за твоя сметка.

# 127
  • Пловдив
И аз пак ще се оплача получих ботуши Адидас със меко казано странен етикет,за мен са ментак,отворих диспут но ибей изобщо не заемат позиция,аз няма как да ги върна,искат ми 32лв за връщане,аз ги купих за 50

# 128
Здравейте,
Не съм пазарувала от 3 месеца и междувременно картата, регистрирана в PayPal, е изтекла. Сега открих нещо, което бих искала да купя, но проблемът е как да платя. Имам дебитна Маестро и кредитна Виза. Да рискувам ли да регистрирам някоя от тях в PayPal или да изчакам другата седмица и да подновя предишната карта? Тя се използваше само за пазаруване и през останалото време стоеше празна.

# 129
  • Варна
Сложи си някоя от картите, плати си поръчката и след това я изтрий ако се притесняваш.
От 10г имам кредитна виза в пейпал регистририрана, не съм имала проблеми.
Пазарувам много често за приятели и познати и понеже ми омръзна с това прехвърляне на пари, вече плащам с техните си карти. Аддвам я, плащам и трия.

# 130
Много благодаря за идеята! Но доколкото помня, когато регистрирах старата карта в PayPal, трябваше да взема един код от банката, на хартиен носител. Ако добавя някоя от наличните карти, няма как да взема кода преди понеделник.

# 131
  • Варна
Много благодаря за идеята! Но доколкото помня, когато регистрирах старата карта в PayPal, трябваше да взема един код от банката, на хартиен носител. Ако добавя някоя от наличните карти, няма как да взема кода преди понеделник.

Не ти трябва този код, повярвай ми. Такава верификация съм правила еднократно при създаването на акаунта си в пейпал с карта /по сметка/ която отдавна не съществува. Оттогава съм плащала с поне 30-40 други карти, суми над 100 валутни единици и никога не е имало проблем.
Опитай. Ако не стане, ок, ще чакаш до  понеделник но мисля, че няма да се наложи.

# 132
Да, тази верификация я извършихме при създаването на акаунта и досега ползвах само една и съща карта. Ако се получи по твоя начин, ще ми е много лесно и удобно да плащам с редовната си карта, без да прехвърлям пари и т.н.
Още веднъж благодаря за съдействието Hug

# 133
Ще повторя въпросът си има ли начин да отсея продавачите от даден град?
Възможно ли е да създам втора регистрация със същата карта (PayPal). Срещнах продавач, който е поставил лимит, че за 10 дена може да се купуват само 2 стоки максимум.

# 134
Ще повторя въпросът си има ли начин да отсея продавачите от даден град?
Провери какви опции дава Advanced search. Опитай и с търсене на Item location ........., като на мястото на точките пишеш града или държавата.

Възможно ли е да създам втора регистрация със същата карта (PayPal). Срещнах продавач, който е поставил лимит, че за 10 дена може да се купуват само 2 стоки максимум.
Да, можеш. Имай предвид, че новият акаунт ще бъде свързан със стария и ако нарушиш правилата на ибей от единия акаунт, ще ти блокират и двата.

Общи условия

Активация на акаунт