Ebay 97

• 89 487
  • 878
  •   1
Отговори
# 135
Мерси. За съжаление ми дава възможност да избирам само по държава.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 17:12 от vorfax

# 136
  • Варна
Здравейте! От доста време не съм използвала снайпер и май нещо съм позабравила, как се използва. Загубих 2 търга, които са спечелени с по-малка сума от моята. Първоначално цената беше 24£, заложих 27.01£, а е спечелен на 26.50£. Къде бъркам? Използвам Гуфбид, ако има значение.

# 137
Аз ползвам Myibidder Auction bid sniper for eBay ("Snipe it"), добавка към Мозила.
Стреля безпогрешно и никога не ме е предал.

# 138
  • Бургас
Здравейте! От доста време не съм използвала снайпер и май нещо съм позабравила, как се използва. Загубих 2 търга, които са спечелени с по-малка сума от моята. Първоначално цената беше 24£, заложих 27.01£, а е спечелен на 26.50£. Къде бъркам? Използвам Гуфбид, ако има значение.
Стъпката не е била достатъчна за да направи залог снайпера.

# 139
Аз ползвам Myibidder Auction bid sniper for eBay ("Snipe it"), добавка към Мозила.
Стреля безпогрешно и никога не ме е предал.

Това залага в последната секунда автоматично ли?

# 140
  • Бургас
Да.

# 141

Разгледах приставката. За толкова време не ми е хрумвало да си улесня живота.
А справя ли се със страници, които излизат за потвърждение, примерно, че няма (посочена) доставка до България, че българското законодателство може да ограничава някой стоки и прочие?
Задължително ли е FireFox да е включен, eBay отворен?

# 142
  • Бургас
Повечето снайпери не изискват да е отворен браузъра,не трябва и снаипера и иБей да са отвотрени.Не може да се залага ако има ограничения обвързващи профила ти.Това е в общи линии.

# 143
  • Варна
Стъпката не е била достатъчна за да направи залог снайпера.
Т.е. е трябвало през паунд ли да е стъпката?

# 144
  • Бургас
Да си призная не знам.Само съм установила че колкото е по висока сумата, расте и стъпката но в какво съотношение не знам.В твоя случай м/у26.50£. и 27.01£,=0.51£ не са стигнали за залог.

# 145
  • Варна
Може би ,се вижда като се влезе да се заложи в самия търг. Ще го разнищя аз. 😀

# 146
Днес имах неуспешен опит да наддам непосредствено преди края на един търг. Въведох цената, но системата не я прие и друг потребител спечели търга със сума, по-ниска от моята. Например, последната въведена сума е 16.50 £. Аз въвеждам 17.00 £, натискам Submit, но нищо не се случва и търгът е спечелен със 16.00 £ от другия наддаващ. Казвам преди края, но с уточнението, че имах достатъчно време в секунди да си въведа сумата и да събмит-на.

# 147
Аз зная, че печели този, който пръв е заложил дадена сума.
Например, ако 5 дни преди края на търга съм заложила 10 Евро, ще спечеля пред този, който ги е заложил час, или минути непосредствено преди края.

# 148
Аз исках да заложа по-висока сума и не можах да разбера защо системата не ми позволи да я въведа.  Thinking

# 149
Не зная защо така се е получило  newsm78
Аз обичайно, когато много искам дадено нещо, веднага зареждам снайпера с максималното, което съм готова да платя за него. Когато съм действала в последния момент, защото не съм го видяла навреме, в 90% от случаите не печеля.

Общи условия

Активация на акаунт