Ebay 97

• 89 510
  • 878
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, днес се опитвам цял ден да платя през Пейпал, но ми дава че имам проблем с акаута на Пейпал. Но мисля че всичко си е наред. Моля  за съвети.

# 151
  • София
Успях да платя, но само по курса на Пейпал не е най-изгодният, но пък вече бавех плащането няколко дни.
Та ако някой е имал същият проблем моля да сподели как го е оправил, защото като сменя да е по курс на банката ми дава грешка и не мога да платя.

# 152
  • Пловдив
Успях да платя, но само по курса на Пейпал не е най-изгодният, но пък вече бавех плащането няколко дни.
Та ако някой е имал същият проблем моля да сподели как го е оправил, защото като сменя да е по курс на банката ми дава грешка и не мога да платя.

На първа страница в темата за Pay Pal има обяснено стъпка по стъпка как се сменя курса.
Моля, ползвай бутон "Редактирай", вместо да пускаш последователни постове през 20 мин. Peace

# 153
И аз имам затруднения от няколко дни. Вчера им звънях. Проблемът е при тях, технически. Дори те ми извършиха плащанията.

# 154
Моля за помощ. От много отдавна не съм вдигала диспут. Днес получих стока, която изобщо не отговаряше на описанието. Опитах се многократно да се свържа с продавача, но все ме пренасочваше да вдигна диспут и не успях да изпратя съобщение. Вдигнах диспут за стока, която не отговаря на описанието, при което получих 3 имейла, че трябва да върна стоката и ще ми върнат парите. Продавача се е съгласил, даже вече парите са чакащи в пейпал. От ибей са ми писали, че продавача ще ми изпарти на адрес пощенска марка за връщане на стоката, но аз ползвах транспортна фирма, която не предлага услугата връщане в Англия. Сега какво да правя?

# 155
Най-вероятно ще трябва да изпратиш за своя сметка.
Момичетата са писали, че Български пощи нямат проследяване извън България и не можеш да докажеш, че пратката е получена.
Имаше няколко такива казуса в последните теми и помня, че нямаше благоприятно развитие. Това е рискът на ползването на превозвач.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 23:01 от Anik@

# 156
в такъв случай мога ли да се разбера някак с продавача да му върна парите обратно и да не връщам стоката. Да му пиша, че всъщност съм в България и ще ми представлява проблем връщането?

# 157
Мисля, че просто трябва да затвориш диспута. Нека и девойките, които пазаруват от България и ползват превозвач да се произнесат.
Аз само си спомних, че е писано многократно за това и все накрая беше греда.

# 158
  • Sofia
Момичетата са писали, че Български пощи нямат проследяване извън България и не можеш да докажеш, че пратката е получена.

Има си проследяване, как да няма. Peace До почти всички държави в света.

# 159
Може и да греша, но имам спомен да е коментирано, че проследяването нещо куца  Peace
В такъв случай има решение- може да върне артикула и да си вземе парите обратно.

# 160
Мен не ме устройва да връщам обратно стоката с бъг.пощи, защото ще ми излезне по-скъпо, отколкото съм платила в момента. Как да се разбера с продавача, да върна парите и да приключим сагата?В момента са чакащи в пепал, да изчакам да постъпят в сметката ми и да ги върна или как?/ ако изобщо продавача се съгласи/

# 161
  • Бургас
Аз съм тази която скоро писа за загубена пратка до Англия.Пратката не можеше да се проследи,имали проблеми с проследяването за Великобритания.Сумата която платих беше 25 лв с последяване и приоритет.Следващото ми връщане,на друга поръчка за по сигурно беше с интерлогистика цената беше 36 лв за пратка до 5 кг.Проследяващият номер работеше и всичко си беше наред,но цената си е солена особено за малки и евтини продукти.Това е!

# 162
Сега да ви кажа какво се случи, писах на продавача, че искам да му върна парите и да не изпращам якето. Много се учуди и ме попита каква е причината, при условие, че ибей ще го таксуват допълнително 6 паунда за пощенските. Отговорих, че живея в България и пощенските разходи са ми скъпи. Продавача отговори, да не се притеснявам, изпратил ми е парите и не си иска якето обратно.

# 163
  • Sofia
Сега да ви кажа какво се случи, писах на продавача, че искам да му върна парите и да не изпращам якето. Много се учуди и ме попита каква е причината, при условие, че ибей ще го таксуват допълнително 6 паунда за пощенските. Отговорих, че живея в България и пощенските разходи са ми скъпи. Продавача отговори, да не се притеснявам, изпратил ми е парите и не си иска якето обратно.

Браво! Коректен и съвестен човек – остави му поне 1 положителен фийдбек. Wink

# 164
Момичета, моля за помощ.
От две години  не бях пазарувала в ибей,  но сега се наложи. Явно настройките ми са променени по подразбиране след някаква актуализация и ибей  направо ме логна в пейпал и докато се усетя извърши разплащането, а аз чакам фактура за комбинирана доставка. Да си кажа, че с английския изобщо не съм на "ти".  Та въпросът ми е откъде мога да си оправя настройките и  да не ме логва директно в пейпал?

Общи условия

Активация на акаунт