Ако имахте шанс, как бихте поправили живота си?

• 17 475
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
Аз не я обвинявам, не съм нито прокурор, нито съд, аз просто бих искала да не ми беше майка точно тя. Съвсем не става дума за "грешки", които допускаш като родител, докато се опитваш да направиш най-доброто за децата си или поне с тази мисъл, става въпрос за много тежки проблеми на самата личност. Не искам да се отплесвам, споделих само какво бих искала да променя, ако можех по някакъв неведом начин.

# 76
  • Бургас
Бона, като губим, не знаем какво печелим. Много човешки добродетели и качества се появяват именно заради лошите обстоятелства и хора, които ни се случват в живота. Аз лично отчитам, че някои мои добри качества са именно продукт от съприкосновението ми с някои недостойни хора.

# 77
Аз не я обвинявам, не съм нито прокурор, нито съд, аз просто бих искала да не ми беше майка точно тя. Съвсем не става дума за "грешки", които допускаш като родител, докато се опитваш да направиш най-доброто за децата си или поне с тази мисъл, става въпрос за много тежки проблеми на самата личност. Не искам да се отплесвам, споделих само какво бих искала да променя, ако можех по някакъв неведом начин.

В живота често не става това което исаме но трябва да се борим да го променим, понякога това отнема цял живот но борбата си струва !

# 78
  • n/a
Никак.

# 79
Не бих срещала някои хора. И бих си избрала други родители, такива на които поне им пука за мен. Бих била по-сигурна в себе си и преценката си, щях да си спестя много.  Може би бих учила друго. 

# 80
"Когато вече не сме в състояние да променим дадена ситуация, сме принудени да променим себе си." Виктор Франкъл

# 81
"Когато вече не сме в състояние да променим дадена ситуация, сме принудени да променим себе си." Виктор Франкъл
Всичко е във вашите ръце и бог да ви помага ако иска !!

# 82
Дали е съдба, която не подлежи на промяна, път, който има препядствия и е преначертан свише или всичко е в нашите ръце е много философски въпрос. Моят опит показва, че колкото и да се опитвам да променя нещо с Божията помощ всичко е възможно. Когато не си доволен от живота си, но не правиш опит да го промениш, тогава тъпчеш на едно място.  Едно е да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш. Все пак първата стъпка към промяната е да я поискаш. Както се казва в една "поговорка" - "Искайте и ще Ви се даде".

# 83

Цитат
Както се казва в една "поговорка" - "Искайте и ще Ви се дадe
Поговорка !! Цитираш евангелието ! Има се предвид вярата ако я поискаш или ако повярваш ще я получиш !

# 84
  • Sofia
Не бих се "бракувала" толкова рано...бих избрала друг баща за децата си Confused

# 85
Не бих се "бракувала" толкова рано...бих избрала друг баща за децата си Confused

Но тогава нямаше да имаш точно тези деца. Би ли ги сменила 😃

# 86
  • Sofia
Това не е късно да се поправи.  Laughing
Стига да не съжаляваш за точно тези деца де, но едва ли.

# 87
  • Sofia
...тъпо го написах Confused...децата си ги искам същите...нещо не съм в кондиция Cry

# 88
Тази тема ме накара да помисля върху живота си до сега. Оказва се, че нищо не бих поправила, освен едно: бих казвала на баща си, че го обичам по-често и бих му благодарила всеки ден. Всеки ден!

# 89
  • Sofia
...тъпо го написах Confused...децата си ги искам същите...нещо не съм в кондиция Cry
Разбира се, че си ги искаш точно тези деца! Но тогава решението е по-лесно. Simple Smile Мисли позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт