Фентъзи и фантастика - Тема 8

• 45 460
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
аз се мъча с втората книга на Питър Брет от Демонски цикъл. Мъка. Следващите книги от поредицата няма да се купуват.

# 706
аз се мъча с втората книга на Питър Брет от Демонски цикъл. Мъка. Следващите книги от поредицата няма да се купуват.
Историята или стила на автора не ти харесва? Свалила съм книгите и чакат ред.

# 707
  • София

Аз също се мъчех с втората книга извесно време, накрая реших, че не си стрева мъките и я зарязах, така и приключих с Брет.

Обаче съм все по-доволна от Светлоносеца, към която нямах кой знае какви очаквания и мислех да разтакавам във времето и да редувам с други книжки, е вече съм на третата и няма да се отлепя със сигурност, докато не стигна края. После, разбира се ще започне чакането на четвъртата, за петата да не споменавам (уж трябваше да са четирилогия, по идея... но пък - доставят удоволствие, няма да се оплаквам, че са повече, стига Бард да не спрат да ги издават).

# 708
  • София
...Пратчет пък като сборник пословици. Всяко изречение е смешно, но всичко накуп ми идва прекалено.
Това е най-точното определение, което обуславя и моето отношение към Пратчет  Peace

Снощи до 1:00 четох "М като магия". Препоръчвам. Много готини разказчета. Не са претенциозни, свежи са и леко се четат.

# 709
  • Вестерос
Аз до 3 пък четох Град от пепел  Joy

# 710
  • София
 Joy Joy Joy всички използваме почивните дни, аз се самоизгоних от книгата към леглото в 2  Joy

Тиф - как ти вървят реликвите? Ти гледаше и сериала, нали? Сравнения Simple Smile

# 711
Аз пък само до 00:36 Laughing Започнах една от "любимите" книги на Кали, но нека се сети сама за коя става въпрос Twisted Evil Прочела съм три глави до момента и като за начало е доста добра. Имам чувство, че ще се харесаме, но нека не избързвам още със заключенията.

# 712
  • София
Започнах една от "любимите" книги на Кали, но нека се сети сама за коя става въпрос Twisted Evil

с 99% сигурност бих могла да назова книгата  smile3502

# 713
  • В полите на Пирин планина
ЧНГ! За много години! Живи и здрави!

"Вещерът" и на мен много ми хареса, когато прочетох поредицата.  Peace

# 714
  • Вестерос
Joy Joy Joy всички използваме почивните дни, аз се самоизгоних от книгата към леглото в 2  Joy

Тиф - как ти вървят реликвите? Ти гледаше и сериала, нали? Сравнения Simple Smile
Много добре, бързо ги чета, увличат ме. Особено с подробности, за които разпитвах в темата за сериала. За сравнения- Клеъри и Джейс-с ериалните адски ме дразнят вече. Нищо общо. Джейс сериалния все едно е все със запек  Joy Има леки неточности с книжката, но за сега не ми пречат  Laughing

# 715
  • София
 Joy Joy Joy
Така е, като изключително рядко се случва да зарязвам книги.
Почти съм на път да зарежа и сегашната - "Машина за ангели", но ще и дам шанс поне до 150стр. Дано се размърда действието, защото с такова желание си я взех от Панаира и толкова ми се искаше да я чета, по препоръка, че била страхотна. Тя сигурно е, но този стил е отчайваща мъка  Confused

# 716
  • София
Историята или стила на автора не ти харесва? Свалила съм книгите и чакат ред.

тя, историята хич я няма. Авторът затрупва с ненужни подробности, които толкова отегчават, че изведнъж осъзнаваш, че стоиш на 5-та страница, нищо не се е случило, а в същото време едва успяваш да запомниш кой какъв е. стана ми досадно.

# 717
  • Вестерос
А какво ви е мнението за поредицата Паднали ангели, гледах реклама на филма.

# 718
Щерката ги чете, странна била, но си я дочете. Приличала на Здрач.

# 719
  • Вестерос
Мм ще пропусна тогава  Laughing Веднъж се минах със Здрач, даже съм си ги и купувала на английски  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт