Отговори
# 105
  • София
На 18-ти октомври съм....ще знам кого да питам как е минало Simple Smile

# 106
Разбира се, само живи и здрави  Simple Smile

Момичета, честит празник на всички!

# 107
Честит празник, нека всички бъдем живи и здрави.

# 108
Честит празник Simple Smile Нека се сбъднат молитвите на всички!

# 109
Честит празник! Бъдете здрави и щастливи! Ако има празнуващи - да почерпят Wink

# 110
Честит празник Simple Smile Дано Господ е с нас и ни дари със здрави и прекрасни бебчета!

# 111
Честит празник и от мен!

# 112
Честит празник и от мен 😃 да сме живи и здрави всички😃😃😃

# 113
Здравейте!Следя темата,но все ме е шубе да се включа.Пожелавам на всички само здраве и лека бременност!
Искам да ви попитам нещо,с надеждата,че ще ме успокоите.Понеже четох разни неща за витамин Ц и се притесних.Бременна съм в 12-та седмица и 10тина дни пих витамин Ц от 1000до 1500мг.тъй като в последно време не ям много зеленчуци и плодове.Сега го спрях,но се притеснявам дали може с нещо да съм навредила на плода?

# 114
Аз пък влизам да помрънкам...
Писна ми да нямам симптоми. Все си мисля, че нещо може да е станало с плода... Искам да започне да рита вече, за да се поуспокоя.. А знам, че е малко рано още.
В петък съм на преглед за шийката, но няма да правим видеозон.

Честит празник на всички!

# 115
Честит празник и от мен!!!!  bouquet Пожелавам на всички лека и спокойна бременост и по-малко тревоги. Hug

# 116
Честит празник, всички живи и здрави и много щастливи, особено към март Wink

# 117
Аз вече имам час за ФМ за 31.10 при ДР Марков. Обаче пак нямам късмет с ЖК, има час чак за 26.10 и сега ще търся някой само да ми пусне изследванията и да ме гледа до тогава.

# 118
Аз днес се записах на ЖК ,пуснаха ми изследванията,всичко с бебо е наред имаме и предположение за пола,много се зарадвах, ноо после отидох при личния, който нагло ми поиска пари за да ми даде болничен за 5 дни бях направо разгневена. #Crazy

# 119
момичета днес се записах за фетална морфология в клиника "Надежда" за 21.10.2016 при д-р Панайотова.

Понеже не съм от София , ще помоля за отзиви относно тази лекарка , дано да съм попаднала на читава Simple Smile

питаха ме за предпочитания за лекар ноооо аз като не ги знам Simple Smile

както и да е , няма случайни неща  Simple Smile

но ще се радвам някоя мама ако ми даде мнение за Панайотова ?

Общи условия

Активация на акаунт