Отговори
# 75
Пеивет мамчета и аз да се включа Party По отношение на цикала и аз съм с обърната матка, страдам си всеки месец от както ми е дошъл цикала ..... питах доста доктори има ли начин за подобрение ...всички ми казват че като родя щели да намалеят болките .....но и това не е гаранция. А по темта за секса аз питах док как стоят нещата и тя ми каза че няма проблем стига с ММ да не се правим на акробати   Grinning И аз имах притеснения по въпроса, но док ме успокои, че нямало опасност "да го ударим по главата" Grinning

# 76
Момичета много ми е притеснено  Sad От болница Надежда - София резултатите са ми с нисък риск, а от Майчин дом с висок. Ултразвуковия преглед и двете взимания на кръв са направени в един и същи ден. Как е възможно?  Sad Cry Sad
A измерванията еднакви ли са? Или с един преглед си била?

# 77
  • София
Не мога да повярвам, успях да се вредя и да се запиша за фетална морфология261uu
Записах се при доц. Томова в медицински център " Надежда" (Красно Село), а не клиника " Надежда" ( Красна Поляна) след почти двуседмични опити.

Докато чаках и упорито звънях и слушах свободния тон реших, че явно няма да стане и че ще се запиша в клиника Надежда при Д-р Михова. След като за един ден опити накрая попаднах на "свободен оператор", се проведе разговор след който няма сила която да ме убеди да стъпя в тази клиника (а съм сигурна че иначе имат добри специалисти).
-Добър ден, бих искала да запиша час за фетална морфология
- Да, на коя дата?
- Първата седмица на октомври.
-Мии  umnikuu нямаме график
- А кога да се обадя, когато ще има наличен график?
-Мииии не знам, обаждайте се.... Ама гледайте бързо, че свършват много бързо часовете
- Добре, нещо ориентировъчно- след 15ти, около 20ти?
-Мииии бързо ни свършват часовете
- Това го разбрах, а как да знам в коя седмица да се обадя за да не звъня всеки ден?33uu
Мълчание.... Затвориха телефона.

Мда.  Сигурна съм, че са велики, но аз бях дотук.

# 78
Момичета много ми е притеснено  Sad От болница Надежда - София резултатите са ми с нисък риск, а от Майчин дом с висок. Ултразвуковия преглед и двете взимания на кръв са направени в един и същи ден. Как е възможно?  Sad Cry Sad
Да, след прегледа ми при д-р Панайотова ми взеха кръв. В същия ден с резултатите от  ултразвуковия  преглед минах и през Майчин дом за БХС.
След няколко дни Панайотова се обади и каза, че съм с нисък риск 1:2996. От Майчин дом резултатите са с висок риск 1:250  Cry

# 79
Да, след прегледа ми при д-р Панайотова ми взеха кръв. В същия ден с резултатите от  ултразвуковия  преглед минах и през Майчин дом за БХС.
След няколко дни Панайотова се обади и каза, че съм с нисък риск 1:2996. От Майчин дом резултатите са с висок риск 1:250  Cry
Как така с едни изследвания толова големи разлики,това не може да е реално нещо са ти объркали

# 80
Някоя от вас има ли страх от игли? Аз само като видя и обръщам очите, не знам как ще я карам.

# 81
Здравейте, някоя с мнение за д р Силвия Савова, АГ ме праща при нея за фетална морфология след 20г.с.. Добра ли е, къде работи? Вие при кого ще ходите за ФМ през втори триместър?

# 82
  • От Луната
Ще ставам свекърва!  Crazy Crazy Crazy
И пак не се записах на ЖК, имаше проблем с талона, понеже бил презаверен, искат нов!  #Cussing out
Вторник - 20.09, пети опит  #Crazy
Иначе лекарката много ми допадна  Heart Eyes погледна го на ехографа, без да платя и стотинка  Hug

# 83
Как така с едни изследвания толова големи разлики,това не може да е реално нещо са ти объркали
Въпроса е кой...частната болница в която е платено или там където е безплатно/в момента/, но почти цяла България праща при тях за изследване  .... не знам какво да правя  Cry Едва отидох и се върнах до София /аз съм от Бургас/, но понеже основателно нямам вяра на лекарите /майка ми почина от лекарска грешка преди няколко години/  се стегнах и издържах.  
12+4 съм освен да отида на трето мнение или да чакам 16та седмица в стрес ... не знам вече ... на 15ти ми е часа за ЖК и ще питам.

Момичета тези от вас които ходиха в Надежда имат ли черно на бяло комбиниран краен резултат или и на вас само по телефона ви съобщиха? Писах сега на Надежда да ми ги пратят или дадат парола и на Панайотова ще се обадя по късно, че сега едва ли е удобно...

# 84
  • От Луната
ileneli, изобщо не се затормозявай! Провери и сравни двата резултата, но за мен това БХС е бутафория Sad , компютърен алгоритъм - нищо повече. Според мен се запиши за фетална морфология и си спи спокойно до тогава. На ехографа на бебо нали нищо не се видя, да си ги гледат статистиките ...
Ако толкова не ти е спокойно, има прена тест, но в никакъв случай амниоцентеза, заради някакво си кръвно изследване и компютърен анализ  ooooh!

# 85
ileneli, изобщо не се затормозявай! Провери и сравни двата резултата, но за мен това БХС е бутафория Sad , компютърен алгоритъм - нищо повече. Според мен се запиши за фетална морфология и си спи спокойно до тогава. На ехографа на бебо нали нищо не се видя, да си ги гледат статистиките ...
Ако толкова не ти е спокойно, има прена тест, но в никакъв случай амниоцентеза, заради някакво си кръвно изследване и компютърен анализ  ooooh!
На ехографа всичко е наред, да Simple Smile Може и възрастта ми да оказва влияние знам ли ...почти на 35 съм. Но, защо пък ще са толкова различни резултатите ... Пренатест много бих искала да си направя, но работя само сезонно и не мога да си го позволя. Амниоцентезата си е риск, и макар да е минимален не ми се рискува. Бебето е много чакано и желано от мен! Heart Eyes
Ще се запиша за трето мнение какво да правя.
Много ви благодаря на всички и се извинявам, че цял ден ви занимавам с моите драми! bouquet
/като се замисля, че до преди няколко дни си мислех да ви питам с каква боя се боядисвате и се чудех дали ще е момче или момиче .... ми се струват глупави въпроси /

# 86
Синеока, честито сини гащи  Flutter
ти , момиче , ще останеш в историята със записването ти за ЖК Grinning

# 87
Въпроса е кой...частната болница в която е платено или там където е безплатно/в момента/, но почти цяла България праща при тях за изследване  .... не знам какво да правя  Cry Едва отидох и се върнах до София /аз съм от Бургас/, но понеже основателно нямам вяра на лекарите /майка ми почина от лекарска грешка преди няколко години/  се стегнах и издържах.  
12+4 съм освен да отида на трето мнение или да чакам 16та седмица в стрес ... не знам вече ... на 15ти ми е часа за ЖК и ще питам.

Момичета тези от вас които ходиха в Надежда имат ли черно на бяло комбиниран краен резултат или и на вас само по телефона ви съобщиха? Писах сега на Надежда да ми ги пратят или дадат парола и на Панайотова ще се обадя по късно, че сега едва ли е удобно...

Аз мога да ти изпратя копие от резултата от БХС да видиш за какво става на въпрос направен в Майчин дом.  Резултата си го изтеглих по интернет от сайта на Национална генетична лаборатория като влезеш в сайта има бутон резултати...и ти се отваря синя страница ....на тази страница най отдолу има опция за търсене чрез алтернативна  идентификация тоест имана, рожденна дата и дата на която са ти взели кръв.....това е ... УСПЕХ ОТ МЕН И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ !

# 88
И пак не се записах на ЖК, имаше проблем с талона, понеже бил презаверен, искат нов!  #Cussing out
Иначе лекарката много ми допадна  Heart Eyes погледна го на ехографа, без да платя и стотинка  Hug
Миличка, не ми казвай и аз съм с презаверен! Трябва да се запиша в четвъртък, ако ме върнат ще превъртя... #Cussing out

# 89
  • От Луната
Миличка, не ми казвай и аз съм с презаверен! Трябва да се запиша в четвъртък, ако ме върнат ще превъртя... #Cussing out
Така ми казаха, не ги приемали в ЗК, еми ужас ... 3 пъти ходя за този талон
Направо отиди да ти го смени за всеки случай Sad

Общи условия

Активация на акаунт