Отговори
# 210
Така мисля и да направя. Благодаря ви момичета  Hug

# 211
  • В чуден свят с четири Слънца
Vanya, непременно отиди за второ мнение, най-добре в център с качествена апаратура и добри специалисти.
Аз наскоро навърших 40, но комбинирания риск ми излезе 1:14 000, така че възрастта не е фактора, който натежава най-много. Вероятно са ти измерили нухалната грешно, особено щом бебето е било активно. Струва си дори само заради твоето спокойствие, което е важно и за спокойствието на бебчето да си направиш повторен преглед.
Имай предвид, че може дори да има грешка и във въвеждането на резултатите. На мен като ми правиха цитонамазка ми бяха изкарали акъла - излезе, че имам ракови клетки в напреднала фаза. После се оказа, че на моето име са пристигнали цели три различни резултата - един с рак, един чист и един с някакви гъбички. А резултатите на други две жени се губят някъде. Та преди да се стресираш, направи второ изследване. Не бързай с амниоцентезата.

# 212
Моите резултати днес са готови и ми казаха че са перфектни ,нали АГ ме кара да правя втори скрининг заради голямата гънка,която си мисля че е измерена грешно,единият риск ми е 1:19000 другите 2 1:100000 и последното 1:6300
PAPP-A -5034.6; hCGb-47.3753,това май са кръвните резултати,не мога да кача снимка за да видите,това е при гънка 2.12 пушачка на 26 съм иначе,но не мисля че това е толкова важно,но момичето от Лабораторията каза да не се занимавам да правя пак кръв ами само да мина преглед при някой друг, каза че преди 3 години на нея са и казали че трябва да махне плода,никой не е послушала. ,отишла при друг лекар и всичко с детето си е добре,някои така могат да ни уплашат че нямам думи.

# 213
  • София
myrcheta супер новина!  Hug  сега релакс и очакване на първите движения на малкия наследник...и други такива наистина сладки неща!

# 214
И аз си мислех тези дни, че релакса вече зопочва, но уви. Днес цял ден съм с ужасно гадене и едно такова гадно усещане подобно на тежест в корема.

# 215
  • От Луната
myrcheta, страхотна новина!

Вие как сте момичета, има те ли кореми?
Моя е чак притеснително голям, дори след цялото повръщане  Shocked
И не мога да спя, вече съм се заградила с възглавници и се въртя цяла нощ като пумпал  Sad

# 216
♥Синеока♥ аз по принцип съм си закръглена даже с наднормено тегло вече (предните две несполучливи бременностти + спиране на цигари - доведе до +11 кг) , и незнам за коремчето , вижда се че има леко де но още не са ме усетили колеги , мислят си че пак съм качила килца Simple Smile

Спрях да се притеснявам вече дали имам корем или не , важното е да растем и на прегледите да се виждаме с бебо Simple Smile

# 217
  • От Луната
Аааа аз не се притеснявам, искам да имам корем, а не сланинка  Joy
И аз имам малко +, от стимулации и от "пазене", така че на мен си ми личи че е Б, онзи ден при ЛЛ предредих 27 човека  Mr. Green, всички ме пуснаха да не чакам  Hug (имало и нормални хора в тая държава, минах за 1 мин.)
Иначе шефа, т.е. аз, тъй като работя от вкъщи, е голям цербер, каза че родила пак ще работя  Joy Joy Joy

# 218
Здравейте,
Коремче имам съвсем малко... Нося си дрехите и са ми леко широки... То коремчето сега започва да расте Simple Smile Дъщеря ми много се радва и само идва да ме целува и дано така остане, че се притеснявам от детска ревност... Но като я питам какво искаш братче или сестриче - отговаря братче... Simple Smile А на детската площадка казва, мама има едно бебе в коремчето- много е сладка...
Момичета, тези които нямат скрупули да пазаруват за бебетата-в понеделник, в Лидл ще има много хубави дрешки от Био памук.. На малката съм взимала и не са мръднали след един милион пранета и сушилни Simple Smile... А и спалните комплекти са супер Simple Smile...
Хубава събота! И слънчев ден! :*Simple Smile

# 219
Ех, ако можех и аз да работя от вкъщи...
И аз имам коремче иначе, част от него е "подплатено" със сланинка, че аз като качвам кила трупам на корема - хормони, заседнал начин на живот и хайдеее Mr. Green

# 220
И аз си имам тумбак  Party Аз като цяло каквото ми се лепи е върху корема и отпреди Б. си имам начален старт.Но като цяло още при хормоналната стимулация сякаш се разду и долу горе така си остана.Ама аз с такъв кеф си ходя  Grinning

# 221
И моя тумбак Grinning изскочи, макар че и преди като си пахапна повече ми се образуваше един балон, но се усещам, че от ниско тръгва сега. Панталоните почти всички ме стягат само в корема, та днес съм решила да сменям гардероба, че есента днес дойде с пълна сила при нас, и да видя от какви дрехи имам нужда.
Синеока, и аз така започнах да подлагам вечер неща под корема , че някак ми тежи и ме дърпа.. Следобед определено го усещам в повече корема. А пък снощи съм спала 3часа...мисля,  че е рано да се дължи на Б...
Хубава събота !

# 222
Аз от много време не мога да си нося дънките и панталоните, всичко ме стяга. Много рано ми пролича, но доки каза че си е съвсем нормално, едни по-рано им проличава на други по-късно. Личи и че е Б, тръгва от ниско долу и вече не мога да крия, но пък гърдите ми са нормални. В 13 г.с. Съм.

# 223
  • От Луната
Ооо аз гърди си имах, а сега е страшно  bombs
Аз съм с предна плацента, май има значение за тумбака Simple Smile

# 224
 Ей, супер, вече с коремчета. Аз пък нямам никакъв корем. Може би от повръщанията и малкото ядене съм като скелет. Тази сутрин имах доста неприятно усещане. Коремът ме се стегна и стана твърд. Не беше за дълго и не болеше, но си изкарах акъла. Случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт