Отговори
# 285
Синеока,
Първите два модела, поне на бременна не стоят добре.... Аз имах такова и бях като палатка... Толкова смешна бях... Препоръчвам ти третия ти избор - по прибран модел стои по-добре...
Днес бях на ЖК и видяхме мъжлето Simple Smile Официално ще отглеждам едър мъж - върви с 11дни напред... Simple Smile newsm78
Следващия път на ФМ. Вие къде мислите да ходите? Аз се чудя...

# 286
  • От Луната
ksiela, аз се готвя да ставам кит ... с такова, винаги има риск да ми отеснее  Shocked
Заради щитовидната жлеза и преддиабетното състояние, някак не ми се вярва да съм слаба и стройна Б, не знам колко съм качила до тук, но и от стимулацията имам малко, абе като цяло КИТ, но от приятно закръглените Joy . Днес влизам в пети лунарен месец, ако съм сметнала вярно ... и си имам коремче, не много голямо де, но си е там, и е бременно, не дебело ... честно казано много ме е страх да не кача прекалено много килограми, но съм и реалист, че няма да са 10-12  Crazy
Иии честити сини гащиии! Още една свекърва в отбора ни  Crazy Hug bouquet

# 287
Аз хем тъща, хем свекърва! Много съм щастлива Simple Smile Може да ме отбележите на първа страница Simple Smile!

# 288
С първата си бременност качих 36кг. с тази още нито грам, което ме навежда на мисълта че ще е момченце. А пък майка вчера ми направила номер с ключ, и извика МОМИЧЕ е, аз ще разбера какво е на 29.
Имах подобно като на първата снимка, меко казано приличах на кораб..  rotfImbo
На ФМ ще ходя на 20.10 при Петя Чавеева в Щерев, тогава ще съм в 19гс и 2дни което значи 20гс нали?  newsm78

# 289
Да, Синеока, за това го написах за аспирина, че се коментираше малко по-назад.

За дрехите - взела съм си няколко тениски от едно намаление в НМ, панталоните все още ми стават без да закопчавам горното копче и за сега съм окей. Имам няколко подходящи рокли и мисля като позахладнее още да си взема клинове и така да карам зимата.

Палтото ми е истинската чуденка, защото не ми се купува нещо само за една зима, (надявам се да си възвърна нормалните габарити в обозримо бъдеще).  Ще искам на заем от някоя по-обемна приятелка за два месеца може би...

Видях едно, в което ми останаха очите! Има един аутлет в началото на графа, откъм гарибалди, в ляво като вървиш. Там видях едно червено палто - с голяма качулка, с три копчета до гърдите, надолу се спуска свободно. Беше ми голямо в раменете и дълго в ръкавите, някоя по-голяма мама може да иде да мери, ще и завиждам благородно ако го вземе! Беше намалено на 67лв от 125.  Wink

едит: И ние чакаме момченце!

# 290
Момичета да ви се похваля, днес се записах на ЖК при д-р Пламен Миков. Останах много доволна от прегледа и отношението, кабинетът му е супер чист, апаратурата е нова, видяхме идеално, как бебчо маха с ръчички. Много се радвам  Heart Eyes

# 291
  • От Луната
За ФМ ще си ходя при Сигридов, нищо че тази от ЖК ме праща при Мазнейкова  Close

Лиска, добре дощла и ти в отбора на свекървите  Heart Eyes
Дано не го продадът, тия дни ще обикалям ...

Ивелина, тия бабини деветини никак не ми допадат ... мисля да се подстрижа скоро да видим, ще се превърна ли в тъща  Joy Joy Joy
Стискам палци за 29ти, аз съм на 28ми  Party

Вероника, браво, това си е цяло постижение  Joy аз съм утре и се моля да не изскочи някой заек отново  #Crazy

Сложих ви щъркели, толкова е готино, ама сме много свекървите нещо, явно момите се крият Simple Smile

# 292
Да се похваля и аз др. Сигридов видя пола на бебчо още с поставяне на уреда и аз ще ставам свекърва.

# 293
Аз се радвам, че лесно се разбрах с моята ЖК за ФМ. Искаше да ме праща във Фемина, но каза, че познава и Панайотова от Надежда, достатъчно е квалифицирана за нея и ми "разреши" да си ходя там Laughing
Иначе се записах на ЖК при д-р Карамишева в Полимед. Някой знае ли, забравих да питам, дали има и частен кабинет с по-нова апаратура? Знам, че работи и в МД, но сигурно и там ехографа е стар.
Мисля като ми свършат ехографските прегледи по ЗК да ходя някъде на по-хубава апаратура и ще е хубаво да си е при нея.

# 294
Здравейте мами!Ние пък ще си имаме момиче Simple SmileКаката е много щастлива ,че ще си има сестричка.
Иначе и аз си качвам смело .Но това не ме притеснява.С първата бременност качих около 30 кг и ги свалих после .Е с много диети и фитнес,но успях.Така.че и сега не се притеснявам.
Имали мами, които са раждали първия път секцио, а искат сега нормално да родят?На мен сега това ми се върти в главата.Хубавото  е ,че и моя док. се съгласи,разбира се ако всичко е нормално.

# 295
Ceci Ilieva,
Аз първият път родих секцио, сега пак така, защото много малко време е минало от първия път... При теб колко време е минало?

# 296
Майчета,сега зяпах из сайтовете колички и се натъкнах на няколко английски сайта където имаше доста стабилни разлики в цените Thinking Давам пример специално за един модел на Cosatto,който много съм си харесала-в БГ магазин е 1299лв,а в англ.сайт я продават за 800лв+подарък кошничка за кола.Това са си 500лв надолу.Май като му дойде времето ще поръчвам от чужбина чрез някой познат,защото предполагам и при другите колички има големи разлики в цената.

# 297
  • В чуден свят с четири Слънца
И аз гледам тези дни колички за породени, на Phil&Teds, в Българските магазини са по 1400 лв.  и нагоре, в немски магазини същите, че и с подаръци вървят по 390евро. И аз недоумявам от къде идват тези разлики в цените. Та и аз ще взема от Германия или Англия. Мисля да ползвам услугите на Gab Co, доставят за 2лв. на килограм до офиса им в София. То количката тежи 14 кг., за 28 лева ще ми я доставят. Безумни са цените по българските магазини.

# 298
Здравейте момичета, как сте ? Чета ви редовно, но не пиша често. Да си призная при мен е едно и също. Следя с кръвната захар и си спазвам диетата. За сега се чувствам добре. За дрехи за бременни нямам си и на идея какво ще правя. ЗА начало имам няколко по широки туники и клинове и смятам да се пробвам да изкарам с тях. За килограми аз не съм качила, даже мога да кажа че свалям, което мисля е от диабета и инсулина който си бия или от диетата ... И на мен ми се е образувало коремче и вече почна да си личи че съм бременна.  Още не знам дали е момиче или момче, надявам се на следващия преглед който е на 27 да разбера.
Аз искам не искам ще раждам секцио, въпреки че ми се иска нормално... Лекарката ми каза заради диабета и тромбофилията и сколиозата, каза че е изключено нормално раждане.
За други покупки не съм решила какво ще купувам и какво не... Тъй като не знам какъв е полът все още.

Усмихнат ден на всички

# 299
Хайде и аз да разнообразя с едни розови гащи  Hug.
На 39 години първа бременност след мнооого години и опити Ин витро, термин 1 март 2017 г.
В петък на прегледа /следя се в София, понеже съм от малък град и тук ЖК се провежда главно от акушерка/, беболина беше 164 грама, шийка на матката 4,6 см, за сега сме ОК, дай боже до края така. До сега съм качила около 2 кг.

Общи условия

Активация на акаунт