Отговори
# 270
  • От Луната
Електра, кой е магазина?
Аз гледам само намаления, не ми се дават пари за такива неща Sad , въпреки че много искаааам Simple Smile

Все още пия ФК, ще питам скоро док Wink

А кафето го почнах скоро, мн по-добре се чувствам.

# 271
Благодаря ви момичета!  Hug

Foxyyy Аз не смятам да я спирам. Само може по лекарска преценка да я заменя с витамини които я съдържат като Премама - дуо. За сега ми е казано да пия Neopholic META /заради възрастта (34) с тази добавка/

Elektra.13 И на мен Панайотова ми каза, че имам риск от прееклампсия, но препоръча Аспирин протект по една таблетка вечер. Не, че съм много разбираща, но в интернет прочетох, че е за високо кръвно, а аз съм с 50/80 почти спяща ... Вторник ще питам на ЖК Simple Smile Коя марка е боята която ти покрива?

Четох тук, че масово са доволни от кастинг на Лореал, но не съм я пробвала. Може и аз да изчакам празниците. Нямам много бели коси, а и нашия татко заминава за няколко месеца ...така, че няма кой да ме избира Simple Smile))

Sis_87 И ти си права. Дрехите за Б по мое мнение са скъпи /или може би в момента с тези изследвания при трети и пети ми се вижда така/ Другото което си мисля, че не знам колко ще кача и да не инвестирам много в дрехи в които няма да мога да се вмъкна след два месеца. Ще гледам за някакви по широки, но да от яке или палто няма как да избягаме Simple Smile

# 272
  • Бургас
Ако нямате проблем с магазините 2-ра употреба, там винаги се намират дънки и панталони за бременни.
Относно боята, не съм спирала да се боядисвам, просто минах на безамонячна.
Кафето е едно от първите неща,които спрях и сега и с дъщеря ми, но просто защото не ми се пие. Имам моменти, в които от любопитство пробвам, но не ми харесва. А иначе без сутришното кафе не мога когато не съм бременна:)
Домашни любимци нямаме, та не мога да изкажа мнение.

# 273
Ами, Синеока, дънките струваха 50 лв, но реших, че цяла зима това ще нося и си струва. Аз ходя предимно с дънки - поли и рокли нося само лятото, а клинчета никога. Магазинът е "Рени" - на Пиротска, в малък ЦУМ на 2-ри етаж.
Аз лично не обичам да купувам дрехи втора употреба.

Иленели, аспирин протект си пия аз още от трансфера и Панайотова каза да си го продължа (не че съм имала намерение да го спирам). Обаче за прееклампсията пия и Омега 3 (по препоръка на Сигридов, не лична, а от виртуална приятелка в бг мама, която ходи при него, а за ФК скоро научих, че също помага.
Колкото до кръвното, моето е нормално. Лекарката от ЖК ми каза да си купя апарат и да си го меря честичко.
Боята е на Лореал.

# 274
Здравейте! И аз да се включа ; ). Аз дрехи за бременни не съм носила и преди, не смятам и сега. Ходя целогодишно основно с рокли, така, че с клин или чорапогащник ще заформя няколко тоалета. Дрехите за бременни не ми допадат, а и ще се ползват едва няколко месеца.
Аз имам котак - британец Simple Smile. Правих 2 пъти изследвания . Нямам имунитет и се чудя дали са потретвам по някое време, въпреки че рискът да се заразиш от друго май е доста по-голям.
Вчера смених мазилото, което ползвах с bio oil, надявам се да остана доволна. Не бих рискувала да не се мажа или да ползвам недоказан продукт. Все пак увредена веднъж кожата не се възстановява.

# 275
  • В чуден свят с четири Слънца
Аз си взех дънки от H&M по време на големите намаления, моите бяха намалени на 10 лв., че като дадеш и талонче за отстъпка 15%, от тези, които ти дават, като върнеш торба стари дрехи, та ми се вързаха на 8 лв.50 ст. Взех си два чифта, едни по-тесни и едни широкички, за зимата. Засега широкичките са ми доста широки, 40 размер са, ако не наддам на дупе, ще ги подаря, ако на някой му трябват. Иначе наистина са много скъпи, гледах цени към 70 лв. за бройка  Shocked
А днес си взех и една рокля от разпродажбата на LC Waikiki, която става и за кърмачки, и за бременни, че нали си имам и кърмаче още, и мисля с това да приключа с пазаруване на дрехи за бременни.
А относно мазилата, аз не смея да не се мажа, защото от пубертета се бях сдобила с едни стрии по дупето и мисля, че кожата ми е склонна да се нацепва. Затова пък от бременностите засега нямам поражения, не знам дали е от мазането, но не рискувам да не се мажа. В момента ползвам от DM Maternea, много ми харесва олиото, и не ме дразни миризмата му, то почти не мирише, а и не ми оставя петна по дрехите.

# 276
  • От Луната
Аз ще търся нещо за вкъщи, изобщо рядко излизам и не ми трябват много дрехи. Без палто обаче няма да минем...
Ще прегледам и втора употреба, има няколко магазина с дрехи с етикетите. Ще е цяло чудо обаче ако има нещо подходящо.

# 277
  • София
Момичета, как си слагате календари на бременността? Досега се рових из опциите на профила и нищо не намерих....

# 278
Момичета, как си слагате календари на бременността? Досега се рових из опциите на профила и нищо не намерих....
От тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti

# 279
Здравейте,
 Да се включа и аз. Имам 2 чифта дънки отпреди, и сега взех едни от h&m.... след каката ги дадох на снаха ми и сега ми ги върна.. след тази бременност пак ще ги дам на някой с моя калибър, така ще се изплатят Simple Smile... Преди една приятелка ми беше дала палто, но сега ще си взема друго, че това вече не става, а все пак аз държа да съм "наконтена" Wink ... Ризи взимам/имам широки и рокли имам ластични и така ще я карам докарам до края .... Но дрешки обичам да пазарувам и това ми доставя удоволствие, така че ако ми хареса нещо ще си взема... Въпреки че бременелките дрехи не са в моя стил - гледам да изглеждам добре.. Работя с много хора и въпреки, че съм бременна и дрехите няма да се ползват дълго, държа да изглеждам добре... за мое вътрешно самочувствие.. Simple Smile
За боя не мога да кажа - не се боядисвам, но в салона, където ходя има много майки, които се лакират, боядисват, козметират... и изглеждат супер.. Simple Smile Така, че давайте - бъдете красиви майчета Simple Smile

# 280
  • София
mama_galka много благодаря! Simple Smile сега остава да видя дали работи  Mr. Green

Не ми се появява отдолу, може би трябва да го вмъкна някъде, на подпис?

# 281
mama_galka много благодаря! Simple Smile сега остава да видя дали работи  Mr. Green

Не ми се появява отдолу, може би трябва да го вмъкна някъде, на подпис?
Правиш си желаната лентичка и като си на стъпка Финал, копираш phpBB кода.
Отиваш на Профил, под Промени профила има линк Профил и в Лична титла:Подпис: си слагаш копирания текст. Запазваш промените и си готова! Simple Smile

# 282
Здравейте момичета,  и аз да се включа в темата с дрехите. Още след стимулацията всякаш ми се образува коремче, а съм и пълничка доста и сега си имам коремче. Досега носех поли, но вече захладня и трябват нови дрехи,но съм притеснена,че с моя размер трудно ще намеря.
Относно домашните любимци ние сме с куче джак ръсел,супер любопитна и ревнива и ще е забавно,нямаме намерение да я махаме.
Утре съм на изследване кръвно и ултразвуково и се надявам всичко да е наред.

# 283
Понеже стана дума за аспирин протекта - и аз за сега го пия. Доктора каза, че все още е добре да се пие за да се оформят хубаво кръвоносните съдове, които хранят бебето. Но не трябва да се пие до края защото идва момент, когато някои съдове и канали се затварят за да може да стане самостоятелно бебчето преди раждането и аспирина би могъл да затрудни тоя процес.

# 284
  • От Луната
Лисичка, до колкото знам АП се спира в по-късен етап, не се пие до раждането. Лекаря ще ти каже ...

Зайче, много хубава лентичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гери, стискам палци за прегледа!

ksiela, така е, важно е да сме красиви  Heart Eyes , а мен така ме мъъъързи  Crazy . Работя сама, от вкъщи, рядко се виждам с хора, т.е. виждам се, но не всеки ден като на работа. Искам да изглеждам хубава, това е важно за имиджа ми, затова ще се наложи да си купя това онова, но като цяло имам доста дрехи, които са купени "с перспектива", като рокли и туники, та на този етап ми трябва клин, един панталон и най-вече палто. То ми е по спешно, за сега ми става моето, но искам да съм подготвена от рано, че може да ни изненада някой студ. Нещо такова ще издирвам:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт