Отговори
# 300
В повечето от западните страни не се начислява ДДС на детските стоки и наистина е много по евтино... Да не говорим за дрешки. Комплектът за изписване на дъщеря ми в Софийски магазин струваш е 170лв, Което е безумие, а аз и поръчах същия едно към едно от Mothercare в Uk за 30 Евро и ми го доставиха с Габко....

# 301
На мен днес доктора ми каза,че бебето отговаря на 12 седмица, а аз съм в 14. Според него не било притеснително, но аз се чудя дали е така. При вас имало ли е такова нещо?

# 302
ceci ilieva, около датата на моя термин ще са минали 2г. и 9м. от секциото със сина ми и се надявам ако всичко е както трябва да се мъча естествено Grinning Не съм повдигала въпроса пред АГ, защото е рано.

Вероника, на мен 2 сед. ми звучат много. Аз вървя с 1 ден назад. Има ли вероятност да си с късна овулация, в началото имаше ли го това изоставане?

# 303
Момичета, да ви попитам, вие работите ли? Аз работя и мисля да го правя, ако съм добре. Но малко ме мързи, изморявам се, вечер лягам много рано и така. Вие как се справяте?

# 304
Вероника, това с две седмици малко странно звучи, в никакъв случай не всявам паника, но за успокоение бих отишла и на друго място да го премерят. Аз като бях на първи преглед на сегашното ми АГ, се стресна и напорено попита "казвали ли са ти на колко отговаря" , а аз попитах защо малко ли е , отговора бе"не, прекалено голямо е" и започна пак да мери и вика ааа спокойно,  било е изпънато, та и при теб може да не са го замерили правилно..

Това с работата при мен е много досадно...чувствам се добре, точно когато ми беше най- отпаднало и често ми се навдигаше бях отпуска за месец. Но който и да срещна и знае за Б първо ме пита "остави ли работата" -толкова е досадно... бебчо е много желан и минахме дълъг път, за да стигнем до тук, предполагам, че за това всички питат, ама пък щом за момента съм окей не виждам защо да спирам работа, просто ми става гузно заради хората с техните въпроси... Crossing Arms

# 305
Възможно ли е да е заради хепиода на цикъла? Не е през 28 дни, а през 35

# 306
Майчета,сега зяпах из сайтовете колички и се натъкнах на няколко английски сайта където имаше доста стабилни разлики в цените Thinking Давам пример специално за един модел на Cosatto,който много съм си харесала-в БГ магазин е 1299лв,а в англ.сайт я продават за 800лв+подарък кошничка за кола.Това са си 500лв надолу.Май като му дойде времето ще поръчвам от чужбина чрез някой познат,защото предполагам и при другите колички има големи разлики в цената.
Аз също гледах въпросната промо в mothercare. Надявам се занапред да правят пак. Много се изкушавам да купя, но като че ли все още е рано. Промото важи само за единия десен, но пък той ми стои унисекс. Ако беше декември веднага бих се възползвала Simple Smile

# 307
Вероника, доктора ти знае ли за по-дългия цикъл, това май обяснява нещата. Те в техните апарати май смятат формулата по стандарта (28дни цикъл). Пък и реално щом  е една, а не две седмици, да, друго звучи. А и най-важното е, че АГ е спокоен, той знае по-добре от нас Peace

# 308
Майчета,сега зяпах из сайтовете колички и се натъкнах на няколко английски сайта където имаше доста стабилни разлики в цените Thinking Давам пример специално за един модел на Cosatto,който много съм си харесала-в БГ магазин е 1299лв,а в англ.сайт я продават за 800лв+подарък кошничка за кола.Това са си 500лв надолу.Май като му дойде времето ще поръчвам от чужбина чрез някой познат,защото предполагам и при другите колички има големи разлики в цената.
Аз също гледах въпросната промо в mothercare. Надявам се занапред да правят пак. Много се изкушавам да купя, но като че ли все още е рано. Промото важи само за единия десен, но пък той ми стои унисекс. Ако беше декември веднага бих се възползвала Simple Smile

Точно там я гледах да Simple Smile Десена и на мен като че ли ми е най-универсален.А имаш ли някакви отзиви за cosatto-то? Нашите кумове имат такава от около 6мес и казва,че е много лекичка и маневрена.Мен много ми харесва,че са по-разчупени откъм десени Simple Smile

# 309
Аз лично разгледах количките на LORELLI много ми харесаха. Имат доста примамливи колички и различни цени. Даже в момента има доста намаления на тях.

# 310
Martyy, нямам отзиви от познати, но в англ. форуми ги хвалят. Много са свежарски и определено съм се спряла на такава. Мислех от olx, но ако ми излезе 800лв ще я взема нова. При всички случаи после ще я продам, така че парите се изплащат. Навремето бях с bebeconfort loola. Също бях много доволна Simple Smile

# 311
Здравейте,
Cosatto наистина са много свежи и хубави Simple Smile Ама Нз как се държат на софийските улици Simple Smile

# 312
Трябва от всички марки да предвидят тест-драйв модели за България,че с нашите невероятни пътища и тротоари... Joy

# 313
  • Пловдив
Sis,много ми е любопитно как след секцио искаш нормално.Рядко се случва.Аз пропуснах да се похваля,че феталната мина чудесно и док.каза май е момиче,но другия път ще кажа със сигурност.Бях толкова щастлива,че хукнахме на море,балкан и снощи се прибрахме,а днес ме приболява корема.Дано да е от умората,но утре ще видя.

# 314
kati12, със сина ми бях сигурна, че ще раждам естествено, дори не си бях направила труда да се запозная какво се случва при секцио, НО (както разбрах) за такива неща не трябва да си толкова сигурен Laughing Преносих 2 дни, тоновете на детето почнаха да стават притеснително ниски, нямах разкритие, нямах контракции, дори подготвителни (често се шегувам, че имам дете и до ден днешен не знам какво е това контракция) иии се наложи секцио.
Сигурна съм, че естественото раждане много боли, предполагам, че бих искала някакво обезболяващо, но вярвам, че това е естественият ход на нещата и ако няма някакъв риск за мен и детето категорично искам да дам всичко от себе си. Мисля, че кърмата тръгва по-лесно, че възстановяването на майката е по-бързо и нещо много важно - ако избирам дата за секцио мисля, че обърквам някак съдбата на детето.. искам то само да си избере момента да дойде при нас. Но божа работа, не знам защо сега си мисля, че пак няма да имам контракции, може пък просто да съм такава Wink Само да отбележа, че аз се възстанових много бързо след секциото, т.к. винаги съм спортувала и вярвам, че тялото ми се отплати, кърмата ми тръгна веднага. При мен имаше голямо чудене преди да приема съветите на лекарите, за малко можеше и да пострада детето, затова сега ако ми кажат секцио веднага бих се съгласила въпреки мнението си, не съветвам никой да проявява моето упорство. (ох, разписах се  Blush)
Кати, ти имаш ли предпочитания?

Общи условия

Активация на акаунт