Отговори
# 585
Тъп въпрос,
Маскарпоне може ли да хапваме?

# 586
Може и торта с маскарпоне Simple Smile
Момичета, записах си час за ФМ за Снежинка Томова Simple Smile за 12.10. Нещо рано ми се вижда, ама нали и бебето расте с 11дни напред... Simple Smile

# 587
Момичета, записах си час за ФМ за Снежинка Томова Simple Smile за 12.10. Нещо рано ми се вижда, ама нали и бебето расте с 11дни напред... Simple Smile
Споко, явно не е рано защото аз съм сега на 28-ми и съм в 15 г.с Когато бях при доктора на БХС той веднага ми сметна и ми каза на 28-ми да отида.

# 588

Мм, тирамису Simple Smile

# 589
Аз съм в 15  и ще ходя на 25 .10 на второ БХС, то нали се прави от 16  до 20  Simple Smile

# 590
  • София
ksiela Имаше още една мартенска мама за 12 ти окт за Доц. Томова, мисля че беше mama_galka, аз съм на 18-ти.... всичко между 17-23 г.с. е окей и не е рано, някои казват между 18-24.

Маскарпоне доколкото знам може да се яде, не могат "сирена с мухъли" както аз им казвам  Mr. Green ( и без това не близвам от тях), както и сурови пушени меса и риби- например суши.

Svetlana, аз бих се обадила възможно най-скоро по телефона или писала имейл на моята лекарка. Много вероятно е да препоръча да повториш изследването, за да се потвърди резултата. За да има кетони в урината, кръвната захар трябва да много над 5 (по скоро над 10), при бременност може и малко по-ниско. Но при бременност много неща се променят, нека специалиста да те посъветва.

# 591
Аз съм в 15  и ще ходя на 25 .10 на второ БХС, то нали се прави от 16  до 20  Simple Smile
Абе всеки доктор си знае нещо според мен, като мина в сряда ще пиша. Пола също вече трябва да ми го каже на 100% предния път на 02.09. ми каза че МАЙ ще е момче Simple Smile

# 592
Абе всеки доктор си знае нещо според мен, като мина в сряда ще пиша. Пола също вече трябва да ми го каже на 100% предния път на 02.09. ми каза че МАЙ ще е момче Simple Smile

и аз не знам да ти кажа, на моя документ от предишния скриниг така ми пише

# 593
За кръвната захар. Казаха ми, че за бременни трябва да е под 5,10.
Моята е 5,37, но преди да питам лекаря какво да правим, реших да пусна още веднъж към края на тази седмица, като огранича захарта и тестото да видим какво ще покаже...
Много се надявам да се размина само с ограничаване на сладкото Confused

# 594
За кръвната захар. Казаха ми, че за бременни трябва да е под 5,10.
Моята е 5,37, но преди да питам лекаря какво да правим, реших да пусна още веднъж към края на тази седмица, като огранича захарта и тестото да видим какво ще покаже...
Много се надявам да се размина само с ограничаване на сладкото Confused
Стискаме палци всичко да е наред.

# 595
За кръвната захар - моята е 5.00 и др.Сигридов кажа че трябва да падне под 5. Но само с лишаване от захарни съставки няма как да стане трябва и малко спорт.

# 596
Здравейте,
А изследванията съвсем на гладно ли ги направихте или бяхте пийнали или хапнали нещо малко?
Гранични са стойностите и затова питам? Обикновено такива стойности се наблюдават когато не си отишъл на гладно...

# 597
Аз лично отидох гладно, но не и жадна. Пих вода защото иначе нямаше да могат да ми вземат кръв. Това е с позволение на личната АГ и лаборантката.

# 598
Здравейте.Назад в темите доста от вас казаха,че вече имат коремчета.Чудех се при всички ли е така или аз съм единствената без корем.Вече съм 18г.с. и 4 дни,а корема ми е леко подут все едно съм изпила 2 чаши с кола.Докторката ми каза,че е защото съм висока (178см на 57кг) и бебо има място да шава,но нещо страшна депресия ме е налегнала,че не ми расте корема.Иначе го усещам доооста често,ММ също го усеща като рита.

# 599
Супер, благодаря на всички за отговора за маскарпоне:) значи са позволени такива десерти Simple Smile
И аз си запазих час за фм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт