Седмокласници- началото на края!

• 66 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Шани, с най-голямо удоволствие! Обаче трябва да обещаеш, че няма да си отваряш устата пред Иво. Всичко, което имаш да кажеш, е предназначено САМО за моите уши.  Mr. Green

Трябваше да се разберем нещо за тези 4 дни, ама на... не се сетихме.

# 481
  • София
... Но моят син не е никак гениален по математика, даже никак-никак.

време е АЗ да си поговоря с теб  Hug  Обещала си ми Зап.парк.  Simple Smile

Навлеци приемате ли?  Mr. Green

И ние като Mnogodetna mama по същата схема, на същото място  Grinning Доволна съм от БЕЛ. Винаги ще й е от полза по простата причина, че май това беше с граматиката  Rolling Eyes После само литература.

Иринка, в коя школа е Павката. Ако искаш на ЛС, защото имам подозрения за коя става дума  Wink

# 482
  • sofia
Здравейте, дами!
На мен ми попремина стреса от началото на учебната година. Всяка година съм така, не е заради седмия клас  Laughing
Борис ще ходи само на БЕЛ. Намерих учител, той не става за школа, защото има пропуски. Запознаха се, харесаха се...на мен цената не ми хареса, ама това е друга тема. Ще се виждат веднъж седмично за час и половина (астрономически). Уточнихме какво искам да се случи и се оказа, че тя споделя напълно начина ми на мислене.
В неделя ще си ходи на рисуване (5 астрономически часа), това му е основния изпит за след седми клас.
През седмицата и два пъти на английски, защото ако прекъсне ще даде на заден.
Математиката ще я бори от осми клас нататък. Сега ще ходи само на консултациите в у-ще  Simple Smile

Ирина, това с учителката и Павел е лошо начало. Моят съвет е да се преместите (ако може)

# 483
  • София
  Vache, Многодетна мама, вие в школа към училището ли сте или външна? Всъщност може и да съм се объркала, че сте в едно училище... newsm78 . Много, много добре звучи, но много ангажиращо. Моят ще бойкотира моментално, познавам си магарето.  Crossing Arms Да не говорим, че също иска да учи и химия, и физика... Crazy Prizma
Скрит текст:
и нашите се познавали. Първоначално не разбрал, че са набори, 'щото твоето много знаело.  Joy Joy
 В школата е веднъж седмично, по 2,5 часа астрономически. Да видим как ще тръгнат нещата, дано не се налага да сменяме схемата. Няма предварително определена цел и грам не му дреме за подготовката.  Crossing Arms

Ирина, дано отшумят нещата с учителката! Сигурно е нещо първоначално, борба за надмощие.  Wink

# 484
  • София
 Vache, Многодетна мама, вие в школа към училището ли сте или външна? Всъщност може и да съм се объркала, че сте в едно училище... newsm78 .

В едно училище са нашите.  Wink Школата по БЕЛ е извън училището. Школата по МАТ е в училище, но те са при различни преподаватели. По БЕЛ наистина е ангажиращо, но е след училище, не е съботно-неделна, с изкл. на практикумите по литература. Т.е. те се хващат след училище тумбата и отиват на школа. За тях си е забавление поне засега  Wink

# 485
  • София
...Т.е. те се хващат след училище тумбата и отиват на школа. За тях си е забавление поне засега  Wink

Така е добре. В шеги и закачки да отнесат една школа по БЕЛ.  Joy Поне спестяват пътя. И аз държах да е през седмицата и да е близо.  Peace

# 486
  • София
...Т.е. те се хващат след училище тумбата и отиват на школа. За тях си е забавление поне засега  Wink

Така е добре. В шеги и закачки да отнесат една школа по БЕЛ.  Joy Поне спестяват пътя. И аз държах да е през седмицата и да е близо.  Peace
Да, тази школа е на няколко спирки с трамвая. Мисля, че няколко деца от класа я посещават.
При мен, обаче възникна проблем с школатапо МАТ за нашата група. Изглежда ще е в същите дни. А Саше не иска при другия преподавател. Тя си харесва нейната учителка. Не знам какво и как ще стиковаме  Confused Освен всичко ще й стане адски много училище+ 2 школи в един ден. От друга страна, обаче си освобождава два дни, което изобщо не е за подценяване. Още се наместват занятията и това леко ме изнервя.
Вчера я пратих да си купи учебните тетрадки. Отиде със списък. Обади се от МОЛ-а. Купила си тетрадка по физика вместо по химия  Rolling Eyes Прежалих 3,80  Tired

# 487
  • София
  И аз съм луднала с тези занятия! Оказа се, че английския и БЕЛ съвпадат. Хайде, говори да местим едното. Обаче пък после става ясно, че не са разбрали кога е МАТ. Три деца-три дни от седмицата посочват.  Crazy Чакаме и за там. Още седмица остана, нищо не е фиксирано.  ooooh!

# 488
Моят син е на частни уроци, по мое желание. много е разсеян и смятам, че в школа щеше да блее подобаващо на неговите недостижими възможности.
С учителката по математика смятам, че потръгнаха нещата - два пъти седмично по 60 минути.
По БЕЛ още не е почнал, в сраяда ще бъде първата сгледа - веднъж седмично по 2,5 астр. часа. Не е особено щастлив от избора на учител ( замествал е в клас техния преподавател, но вече не работи в тяхното у - ще), но се надявам и с него да се сработи.
Вчера му дадох едно входно по БЕЛ, изтеглено от седмокласната поща. Пълна скръб.
Уроците по немски тази година отпадат, за голямо съжаление и на мен, и на него.

# 489
Aunt Ogg,така де,с дъщерята на Vache са в едно училище.Това с тумбата дето тръгва на школа по БЕЛ много ми хареса,ама по пътя никой не знае къде ходят и какво правят.Наскоро разбрах,че преди да стигнат до школата, посетили и един музей. Simple Smile Пак добре,че някои подробности ги разбирам навреме.
Aunt Ogg, да не би и във вашето училище да предлагат школи по химия и физика?
Иринка,дано да потръгне БЕЛ на Павел,ако не, все още има време за смяна на школата.

# 490
  • Русе
  Ние още готвим входното ниво. Такова чудене, никога не съм се чудила. Освен целия материал по български - местоимения, изречения, вметнати и обосоени части и последните произведения по литература включени,за които нямам никакви спомени, а Светослав още по малко .Даже не го беше чувал Атанас Далчев. Учебникът по литература го няма и добре, че пазя няколко от тестовете от групата за този раздел, да ровим сега какво беше.

# 491
# 492
  • Русе
   bouquet Това е. Освен това отдолу са и останалите произведения от раздела.
Четири дена успях за го  хвана само да порешава сутрин по някоя задача и да минем тестовете по български език. По литература всичко беше дълбоко заровено и забравено. Не искам да коментирам даже, какви неща чух. Никога до сега не сме учили за входни нива. А за това по български УЧА, както за никое досега не съм учила.

Бях забравила силата на Далчев. Прекрасен.  Heart Eyes

# 493
И при нас тази седмица най-после започват школите и частите уроци. Време му е вече на младежа са влезне в час и да увеличи натоварването. Английският си го изкара летен за да си освободи годината и другата седмица тържествено ще им раздават сертификатите за В2. Стрес за сега няма, приятно съм изненадана от г-жата по БЕЛ в училище,  щели и преразкази да се учат да пишат. Сестра му в 7 клас дали има 1-2 преразказа да са написали в училище, но пък компенсира с частните уроци-2 частни учителки, така че пишеше по 2 преразказа на седмица.

# 494
  • с/у ОколоМръсТното
. Купила си тетрадка по физика вместо по химия  Rolling Eyes Прежалих 3,80  Tired

Ако е на Булвест 2000 я вземам.
Разбира се, че всички са добре дошли на разходка в Зап. парк. Тъкмо тийновете ще са една компания, ние - друга. Ще е весело за всички Simple Smile
Успешна седмица  Hug

Всъщност, до нова кратка почивка има цели 5 седмици нон-стоп учене.

Общи условия

Активация на акаунт