Паническо разстройство - 26

• 109 515
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Присъединявам се към вас  Hug и пожелавам психическо и физическо здраве на всички!  bouquet

# 211
Венчо добре дошла  Outta Joint
Разкажи за себе си.

# 212
  • София
Венчо добре дошла  Outta Joint
Разкажи за себе си.

Ами аз не знам точно от къде да започна , а и не искам да се оплаквам, защото виждам, че всички тук сме на едно дередже както се казва Simple Smile На 34 год съм, омъжена, нямам деца и съм с това гадно нещо може би от около 10 години, като идва и си отива, когато му скимне. Но от 6 месеца съм нон стоп с кризи, така да ги наречем. Състоянието ми се влоши, когато се приковах на легло заради дискова херния, която се откри в последствие. Наложи се да напусна работа, а докато се правеха какви ли не изследвания се мина през страшни диагнози. От тогава не съм тази, която бях, знаете как е ... Това е накратко. Имам доста да чета какво сте писали, само имам едно питане, което надявам се да не е досадно повтарящо се от редица хора - има ли смисъл да започвам да пия Деанксит, имам го изписано, но така и не съм го почнала.

# 213
Венчо объркала съм емотикона това исках да ти пратя  Hug
За деанксита аз не съм компетентна.
Дано бързо да се опрВиш, че много си се измъчила.

# 214
  • София
Венчо объркала съм емотикона това исках да ти пратя  Hug
За деанксита аз не съм компетентна.
Дано бързо да се опрВиш, че много си се измъчила.

Благодаря, Darcey   Hug

# 215
Венчо, ако ти е предписано от психиатър - опитай! Аз съм го пил 2 месеца и ми подейства много добре. Имах сила и мотивация за всичко. След него обаче се влоших драстично(но не се шашкай - не е той виновен). Кураж!

# 216
vencho82, аз вчера започнах Деанксит. Било "леко" лекарство. Така се изрази аптекарката.
Изпитвам сухота в устата и съм спокойна.
 За дъщеря ми - основно аз ги гледам децата, майка ми ми помага по- скоро по изключение, а мъжът ми е предимно зает с други неща. От 2013г съм в болничен и след това в майчинство, което слях с второто майчинство и явно в това се корени и проблемът ми.
Лично свободно време нямам, защото винаги съм с децата, така че не мога да се сетя за нещо разтоварващо, освен чаша вино вечер...
Благодаря на всички за съветите!

# 217
  • София
Супер, благодаря ще пробвам Simple Smile И на мен ми казаха, че това е леко лекарство за здрави хора.
Предписано ми е 10 дни по 2 на ден сутрин и обед и после 2 месеца по 1 сутрин.
Мисля, обаче, да пробвам с по 1 на ден. Знам за гадната сухота в устата, дано да отминава след време.

# 218
vencho82, аз по същата схема ще го пия, но пих и сутринта и наобяд. В късния следобед дъщеря ми направи това движение с раменцата, което ме влудява всъщност и установих, че съм запазила самообладание, нито ми прималя и прилоша, нито нищо... Добре се чувствам. Ще видим занапред как ще е. bouquet

# 219
Бе що ходите на лекари, като не ги слушате newsm78

Е и стига с този деанксит де Laughing Никой психиатър не го изписва. На мен един невролог ми го набутваше.

Аз утре трябва дахгодя в прокуратурата. Няма да пия успокоително. Какво искат да ме правят.
Ебати седмицата. Баща ми нещо не е добре, а няма кой да го наглежда. Една много, ама много близка приятелка почина Cry Комшийката рускиня ми задигна гаджето (нежния с пари, а и страхотен джип). И тая прокуратора.

Поне ми е готино, не излизам от фитнес залите  Laughing
Я да си кръкна малко бира - една 2 литра.
 bouquet

# 220
Вив, грешно те посъветвах за нуофена, ми и той е ибупрофен, не става. Еее,вече ще луднем с тези лекарства... Обаче, имам друго предложение за главоболие - Парацетамол! Това поне си знам, че не е ибупрофен.

Джери, съжалявам за загубата ти, много тъжно. А гаджето не го мисли, щом толкова лесно ги сменя.......
Да мине утре леко в прокуратурата. 

# 221
Айде още една питанка от мен. Сега ще пия 1/3 тритико, обаче цял ден пия терафлу. Възможна ли е нежелана реакция. Изчетох листовката и нищо не пише за парацетамол. Благодаря

# 222
Комшийката рускиня ми задигна гаджето (нежния с пари, а и страхотен джип). И тая прокуратора.
За какво ти е тоя нежния. Сигурно е обратен. Истинския мъж трябва да е груб, як и здрав, а не някакъв си там нежен Simple Smile

# 223
Круме, имаше навремето с АД и аспирин.
Пий си терафлуто, но по нали знаеш - до три на ден.
Основната му съставка е парацетамол.

cure
, това беше: груб, як и здрав. Но и много мил Wink

Скрит текст:
Ние си се знаем, като ми ебеше за трети ден комщийката, познайте дали има гуми!

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 23:31 от Jerry F

# 224
  • софия
Винаги съм пила за настинка и главоболие нурофен, отделно съм си на серопрам.Въобще не се плашете.

Общи условия

Активация на акаунт