Паническо разстройство - 26

• 107 502
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Анафранил е страхотен медикамент!!! Единствено той преди 2 години ме изкара от ПР. Още след първата седмица почувствах облекчение, че и сама от тежка агорафобия и на море отидох. Много съжалих, че го спрях и сега не ми действа така:(((  Мъча се със ССРИ вече толкова години и нищо. Бях много лошо настроена срещу него, трицикличен, стар, силен, ама това беше мойто спасение. Казвам го от опит. Аз пиех и висока доза. Сутрин, обед и вечер по 2 табл., досега нищо не ми е помагало така.
Пами, потърпи, според мен ще ти помогне, просто му повярвай повече:))

# 631
 Ходих на невролог. Най-вероятно съм с тензионно главоболие,не чувам добре с лявото ухо. Гледам пише и леко нестабилна при сенсибилизация, бързопреходен левостранен при  HST.Сега следва аудиометрия и ще пия 1 месец Акутил,Милгама протект и Баклофен ,и след 1 месец ще видим.

# 632
И на мен ми хареса идеята за безалкохолното вино, но в България не продават.....де да имаше и безалкохолна троянска сливоваааа.....

# 633
Алина, погледнах в гугъл, има, но то пък едни цени над 20 лв. А тук е по 3 и нещо паунда за бутилка.

Вероника успех с новото лечение.

# 634
Дарси, а по принцип прилича ли на истинското вино, че доста ме заинтригува?

# 635
Благодаря 😊😊😊

# 636
Е къде пък ни отива кефа от пиенето тогава  Laughing

Гала, повече няма да пием без теб. Я като идваме да се напоркаме с Али и теб ще може да те вземем и заведем попътьом Laughing Честита ти именничка с малко закъснение  Heart Eyes

Дарси, това трябва, нещо различно, нещо ново съвсем да те изкара от твоята реалност.

Али
, ти къде си се заръгнала с това безалкохолно Heart Eyes Сериозно говоря мятам се на камиона и идвам и по пътя и Гала ще вземем Heart Eyes

То хубаво, цяла нощ не ме оставиха на мира, не мога да седя на задника.
Но ... ще почне да ли липсва след някой друг час...
Да взема да се напия Wink

# 637
Ми що да се не напиеш пък.....време му е вече. Аз пътьом ще си купна една троянска сливова, че нещо ми се допи като чета тук....

# 638
Много прилича. Пробвай!  Peace

# 639
Двайсти ден без подобрение.Дори си мисля, че се влошавам.Преди ми бяха само тревожни мисли и страх, сега получавам и леки паник атаки.Започвам да треперя и ми прималява.Особено сутрин щом се събудя и при най- малкото нещо, което ме вади от равновесие през деня.Аз съм с тежка хипохондрия.Преди години Тритикото ми действаше така полудяващо.ТогавА го пих две седмици и го спрях.Сега съм на Анафранил.Още нямам апетит, храня се насила.Страх ме е да си спра анафранила и оставя само лексотана

# 640
Аз ново двайсе, реших на своя глава да си пусна естрадиол, излезе висок. Сега ме накараха да си пусна още полови хормони. Ама дали има връзка с моите проблеми не е ясно.
Вероника, дано лечението ти помогне.

# 641
Аз пък трябва да пусна за щитовидната жлеза.Днес на своя глава си пусках кръвна картина.Сума показатели, СУЕ не.Звъня на лабораторията.Пълната кръвна не го включвала, трябвало да го заявя.Хайде пак паника.Звъня втори път.Как са другите показатели ме питат отареща?.Казвам, че всичко е в норма.Нямало нужда да ходя за утайка, щом другото си било ОК.Тя била съвкупност от другите показатели

За трахеитна ксшлица Синекод и нещо противоалергично, Перитол примербо

# 642
Пали не можеш ли да отидеш по-рано на лекар?
Да ви разкажа мен днес какво ме извади от равновесие. Тръгвам аз да пътувам с кораб, 15 мин е пътя.  По средата в морето спира и направи 2 кръга и след малко съобщават, че ще разледват нещо във водата и ще потеглим пак. Извадиха човешка фигура, облечена с светлоотразително облекло и шапка. Жените зад мен коментираха, човек е, човек е... Ееее, тук вече се панирах тотално, удавен на борда! След малко съобщиха, че не е човек, а кукла за тренировка. Или някои я е хвърлил или е изпаднала от друг кораб. Ох.... После не мога да се успокоя сума ти време, макар и да знам, че няма удавник. Като слизах хвърлих поглед кум куклата. Да, кукла беше, в човешки ръст. Замаяно ми беше почти цял ден...

# 643
Darcey дори и човек без проблеми би реагирал така. На мен дори да ми нямаше нищо бих припаднала 😀

# 644
Аз пак анонимно се явявам тук. Писала съм и в предишната тема. Нещата при мен не са добре. Разбиране не намирам от мъжа до мен, все се стискам пред него. Това направо прави нещата като бомба със закъснител и ето днес например просто изведнъж усетих, че се задушавам от тревога и почнах да дишам на пресекулки. Вече се убедих обаче в едно-тия кризи при мен са като вълна и докато не отмине тая вълна няма отърване. Няма спиране на вълната веднъж тръгнала. И има приливи и отливи в самата вълна. Малко странно звучи, ама аз така си го представям. Но това един път трае час, друг път трае цял ден (което е много тежко..цял ден да си в криза) и като свърши вълната съм като парцал. Директно ме отрязва и заспивам. Другото интересно е, че почвам да пишкам нон стоп. И енергията ми пада на нула. Ако ще и през деня да е. Случвало ми се е да имам криза преди гости и да задрямвам после там на масата, за резил станах, едвам се сдържах да не заспя дълбоко. Не знам как да го спра това нещо, как да не ме връхлита изобщо? Sad
Та, днес пак бях с криза до преди малко почти. Имам проблеми в семейството. Баща ми е много болен и това ме хвърля в някакъв тотален ужас. Непрекъснато ми минават мисли, че ще загубя всичките си близки и ще остана сама и неразбрана. Само като ми мине тая мисъл за стотна от секундата дори и хоп айде пак криза. Деца още нямам. Представа си нямам и ако имам как ще ги гледам с това мое състояние, в което ставам напълно безпомощна. А като ме тръшне кризата искам само да се свия на топка и да чакам да мине, защото друго не мога да направя. Направо ви се възхищавам като ви чета тук как се справяте, как и деца гледате и се грижите за тях. Просто аз не се виждам как ще я карам занапред. Едвам се оправям със себе си.
Лекарства не може да се каже, че взимам. Само по 1/4 Лексотан понякога и то май тази доза ми е много слаба, за да има ефект. Не знам...чудя се какво да правя вече.

Общи условия

Активация на акаунт