Паническо разстройство - 26

• 107 504
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Джеренце, откъде е това гадже, че и чак през Шумен пък минава бе? Ми уж трябва да се довлека в София на обучение, ама още не знам кога. И как ще се напием като ти само бира жулиш  Joy
Енио, ти пък си се разбързал да спираш тифаксина. Потрай малко. Има време.  Wink

# 616
whiteflower, да. През 2 поста се задава този въпрос. Върни се назад за повече инфо.

# 617
Стомашни проблеми имате ли?На мен вде ми е зле на корема-запек ,болка ,киселини ,гадене.Възможно ли е да е от П Р?
И аз получавАм леки болки, предимно, като се будя през нощта.И гадене имам, но имам и такова постоянно вътрешно наорежение, че ме побърква.Нямам апетит.Започнах да се запичам след, като почнах анафранила.Изхождам се всеки ден, но все едно " спечено" , като, че има малки твърди плочки върху изходеното.Макар, че повечето се оплакват от позиви за диария.Извинявам се за колоритното описание!

Знам, че анафранила е старо лекарство, то и ЛексотанА., ама не смея да правя нищо на своя глава вече.на осми съм на проверка, ще видим.
Бранимир Бранков се казва психолога, някой с мнение за него

# 618
 Пали, лексотана не те ли успокоява?

# 619
Пали, лексотана не те ли успокоява?
Не особено.Пия половинка сутрин, обед и вечер.Аз съм в изключително тежка хипохондрична криза.Всичко случващо се с тялото ми се струва ненормално.

Вчера пиша едни симптоми и познайте, чичко Гугъл ме праща в четвърта тема на ПР и чета си аз моите мнения от преди седем години.Почти идентично с сегашното ми положение

# 620
Пали може би трябва да увеличиш дозата, поне за единия прием или сутрин и вечер? Питай лекарката все пак. Сигурно е излишно да ти пиша да не се вглеждаш в разни симптоми, нищо ти няма.

# 621
Тя няма как да увеличи, защото трицикликът се увеличава доста по-сложно от ssri........аз доста често в предишните теми съм изразявала негативното си мнение за трицикличните АД.......но този път категорично ще замълча, за да предотвратя буря.

# 622
Стомашни проблеми имате ли?На мен вде ми е зле на корема-запек ,болка ,киселини ,гадене.Възможно ли е да е от П Р?

Аз съм така.  Sad Но аз бях болна лятото, от хеликобактер пилори, и взимах антибиотици, които доста зле ми се отразиха. И сега не мога да реша от кое ми е зле - от ПР или антибиотиците.  ooooh!
Иначе, тук има един съплимент - Иберогаст.

https://www.amazon.ca/Iberogast-LARGE-SIZE-100ml-Dyspepsia/dp/B00I2LFSQK

На мен ми помага, облекчава симптомите. Не знам дали го има в БГ, но ако да, си струва да го пробваш.  Hug

# 623
На осми декември ще обсъдим лечението.Аз съм пила Лароксин на собствена глава и се чувствах добре.Грешката ми беше, че за две години го почвах и спирах веднага щом усетех подобрение.Сега не смея да го почна.А и отказването от анафранила май се прави по схема.С Лароксина не съм имала проблем със спирането

Може и едно ЛС за лично мнение за трицикличните Simple Smileю

# 624
Алина, имах предвид да увеличи лексотана,защото пише че има голямо вътрешно напрежение.

Днес си купих червено и бяло безалкохолно вино. Наздраве!   Whistling

# 625
Дарси, безалкохолно вино ми звучи като секс с презерватив Grinning Върши работа - няма удоволствие Grinning Без лоши чувства (hug)! Аз лично си предпочитам домашното винце, 1-2 чашки и сладки сънища. Иначе хорица, аз не съм писал скоро. Да не се хваля много - много, но мисля че тритикото най-сетне подейства. Мисля, че всичко е наред при мен, освен онова си мое сърцебиене след хранене, ноо кво да се прави Simple Smile Прегръдки на всички

# 626
Кой каза наздраве Heart Eyes

Али, тоя моят нов се мота с един тир към Варна и околности и разнася нещо, ама почти не го слушам като ми разправя. И водка поркам де, ама и биричка. То като смотаеш 10 бири за 2 часа ето ти 400 мл. водка Wink Ние да се видим, пък ще намерим начин да с какво да се напием Heart Eyes

Darcey, аз сега съм на червено. Трябва да видя на бутилката дъното Laughing Наздраве  cheers Лексотанът е по-слаб от ксанакса, а по колко и как го приемаш сега?

И аз имам особено мнение за трцикличните, но има лекари за това. Ако исках толкова да знам 88 година трябваше да кандидатствам медицина, а не биотехнология. От моето аритави дано изкарат нова партида, старата е до края на годината. Трябва да питам една позната в Актавис.

Ако някой ми беше казал, че на 46 години ще стана в 22.00 ще се обличам ку.... и ще чакам гаджето да дойде от другата страна на България и ще го мисля, е щях да се хиля. Ама на ето ме вися и чакам,а то за това ОКР нещо бяга от мен.

# 627
http://www.thewonderforest.com/2015/12/51-ways-to-destroy-anxiety.html#0. Поствам ви един линк. На английски е. 51 начина да унищожим тревожността. Много ми хареса, дано да допадне и на вас, за съжаление е на английски.
А,  за напитките, аз съм на безкофеиново кафе и на безалкохолно вино. Не смятам, кофеина и алкохола се връзват с АД и Бета блокери. Винцето ми хареса обаче. Много си прилича на нормалното, само дето го няма замайващия ефект, но съм доволна. Хаха
Крум, радвам се, че си по-добре. Казвахме ли ти ние "Пий си лекарствата", а ти се дърпаше в началото  Wink. И сърцето ще се оправи.

Джери, а, така. Гаджетата ще те оправят теб!
 И друг път съм казвала, трябват ни нови тръпки на нас, нови гаджета, нова работа, ново място, нови хора, нови проекти. Монотонността убива.
Прегръдки и от мен група.  Hug

# 628
Ахаааа, пиете си без мен значи. Айде наздраве, че малката именничка. Иначе, малко бивам вече да чукна на дърво.

# 629
Еее, гала, браво бе и ти си по-добре! Супер! Честито на малката именничка! Наздраве! Кои имена празнуват днес?

Общи условия

Активация на акаунт