Паническо разстройство - 26

• 107 507
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
И аз съм така само,че и с главоболие. За първи път ще ходя на невролог,дори не знам как протича прегледа. Според мен може да е от настинка, мен преди от най-малкото ме боляха ушите. Ако са възпалени е нормално да те болят много.

# 601
  • София
Вероника, не се притеснявай, прегледа не е нищо особено. Повечко ще си поговорите за симптомите, които имаш. Лягаш на една кушетка - пипни си носа със затворени очи, дръж ръцете на горе със затворени очи, изплези език, следи ми пръста с очи, рефлекси на краката и ръцете, ей такива неща.  Hug

# 602
Аз не съм минавала такъв преглед при моя невролог, направо ме прати на разни изследвания, за да изключи всичко останало като причина за паническите атаки.

# 603
Зучеро, имах абсолютно същия симптом. Страшно налягане в ушите. И болка за няколко дни имах. Изчезна ми като започнах ад. Това си е типичен симптом на тревожност.

# 604
Дарси, благодаря ти за отговора. Дано скоро ми предпишат някакви хапчета, че да мине...надявам се  Laughing

# 605
При мен напрежението в ушите е от вестибуларния апарат, от кръвно също може да е.

# 606
При мен е от ниското кръвно аз постоянно съм с шум в ушите и вече му свикнах не му обръщай внимание. ooooh!

# 607
Аз съм с ниско кръвно по принцип и от скоро ми става лошо или по скоро нервно от пътуване, но мисля че това се дължи по -скоро на натрапчиви ми мисли когато поемам на някъде от сорта...  Сега ще ми прилошее, как е пътувам когато ми се разхлопа сърцето  Grinning

# 608
Аз съм с ниско кръвно по принцип и от скоро ми става лошо или по скоро нервно от пътуване, но мисля че това се дължи по -скоро на натрапчиви ми мисли когато поемам на някъде от сорта...  Сега ще ми прилошее, как е пътувам когато ми се разхлопа сърцето  Grinning
Не се мъчи иди на психиатър и то читав и аз имах проблем с натрапчивите мисли не че са се махнали на пълно но поне ги владея.

# 609
Не се притеснявай, повечето сме така. Не си единствена Simple Smile

# 610
На психиатър мисля да отида, ако неврологът не си свърши работата. Незнам защо така съм решила, ще се види какво ще става. И всеки ден си задавам един и същи въпрос - защо на мен?   Crossing Arms

# 611
Осемнайсти ден на Афранил и Лексотан и през повечето време съм с непрекъсната тревога.Тялото ми трепери отвътре.Сутрин получавам паническа атака, по-лека.Вечер се чувствам по-добре.И сутрин всичко от начало.Нямам апетит, дори когати съм най- напрегнат а направо ми се гади при мисълта за храна.С наднормено тегло съм, преди да изпадна с тази дупка пък преяждах.Съответно бах съвсем напълняла.Сега видимо съм свалила, според мен около 7. - 8 кг. За два месеца.Това допълнително ме плаши.Хипохондрията е водеща при моята диагноза.Ям почти на половина на предишното хранене.Отслабва ли се от ПР?Кога ще усетя ефект от анафранила и лексотана? Според лекаря, поне още седмица за да има светлина в тунела.На всичкото изкарах и вирусна пневмония, та страха от нея съвсем ме побърка

# 612
  • София
Алинаааа  Hug
Пийвам си тифаксина чинно, но съм на поддържаща доза от 1 хапче. Пробвах 2-3 пъти да го спра, ама не стана работата. Иначе и аз качих от него, даже лятото бях доста качил, ама тук последния месец ми беше доста динамичен и стресов и сега посвалих 3-4 кила. Ако сваля още 20-ина кила и ще съм екстра Simple Smile

# 613
Oooooo, Eньо  Hug Hug Hug
Как си, що си, липсваше ни Hug
Аз ще се похваля, имам ново гадже, то тамън веднъж на седмица минава да не си омръзнем Wink

Али, вчера и покрай теб минал с камиона. Няма ли да идваш пак насам или да се метна с него да се напием!

Пали
, Анафранилът е стар според мен, но както са решили Hug Иначе спокойно =, на мен АД почна да ми действа след месец и половина Hug

Онзи ден отивам в ДСК да сменя номерана телефона за съобщения. И изведнъж Карадалиев. Нито си взел номерче и се нахаква пред мен. Аз му казах, няма такива неща как аз вися пред тоя кабинет, така и ти ще висиш тук.

Дигнете си задниците за зверски фитнес и няма кила отгоре.

# 614
Стомашни проблеми имате ли?На мен вде ми е зле на корема-запек ,болка ,киселини ,гадене.Възможно ли е да е от П Р?

Общи условия

Активация на акаунт