Паническо разстройство - 26

• 107 511
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте искам да ви питам случва ли се и при вас нещо подобно?Когато съм болна или не се чувствам добре веднага ми се задействат  ПА и не мога да се съвзема по няколко дни. Cry
Моята докторка ми каза, че Ривотрил мога да пия до едно цяло хапче от 2 мг. на ден разпределено в няколко приема, но се чудя до колко мога да взема на един прием?Сега пия по една четвъртинка на един прием,но ми се струва, че имам нужда от малко повече, като половинка от 2 мг., някой пил ли е такава доза и въобще при спешен случай в каква доза го пиете?

# 586
Момичета, скърцането със зъби симптом може ли да е от нерви? В къщи ми казват, че докато спя скърцам много силно със зъби и сега се чудя защо.  newsm78

# 587
Според мен може да е симптом на нерви. Другия симптом е на глисти, но едва ли имаш, по-скоро от нерви си е.

Аз да питам някой пил и е добавката Сам-е? Чета невероятни отзиви за нея и то не в рекламни сайтове. Нещо като неолексан е, но с по-различен състав и също вдига нивата на серотонин.

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 17:14 от y_em

# 588
 flower2016, стискането на зъби, определено е симптом на нервност, но за нощно веме се съмнявам. Аз го имах през деня. През ноща е симптом на глисти, ама айде да не ти вкарваме нови истерии в главата.  Rolling Eyes

y_em, заинтригува ме. Ще потърся в нета инфо да го видя това чудо. Но не очаквай много от добавки и билкови. Веднъж стигнал ли си до АД (тежката артилерия).....

# 589
Здравейте момичета, днес ходих при личния казах му за това, че ме боли главата, пукането на ушите, чувството за не реалност и че не виждам добре. Каза ми да ходя на невролог,защотото всичко може да е на нервна почва,без очите. Каза,че може да ми е възпалено средното ухо или нещо друго. Запазих си час и в четвъртък съм на лекар.

# 590
  • София
Здравейте, младежи и младежки Simple Smile

Аз пък от 2 години не съм влизал и днес реших да хвърля едно оче какво става тук Simple Smile
Много е изписано и съм пропуснал.

С някои стари дружки се познаваме отпреди - да не изброявам поименно, да не изпусна някой :*  Hug

Казвайте сега кой, как, с кого... искам само хубави работи да чуя Simple Smile

bouquet

# 591
Здравей Еньо. Ти точно в тая тема ли ще питаш за хубави работи. Мен днес главата ме боли.
Кажи ти нещо хубаво? Мина ли ти каквото там си имал? Пиеш ли още АД?

# 592
Охоооо Еньооо, аз боб хвърлях къде си. Кажи как си бе човек? Аз доскоро бивах, даже бях в Китай, ама след това пак моите гадости, ама няма да казвам. Иначе всички следим Джери, при нея е интересно Simple Smile

# 593
  • София
Ооооо, Гала Simple Smile Тук съм си, де да съм. Ей, как ти завиждам за Китай (като малък си мечтаех да ходя там да тренирам кунг-фу Simple Smile)
А Джери още ли я мъчите с нейното докторче Simple Smile Значи сериала продължава, яко Simple Smile  bouquet

Здравей, Дарси. На мен нищо не ми е минало и няма и да ми мине, ама поне съм се стабилизирал сега и се правя все едно нищо ми няма Simple Smile Иначе си пия чинно хапове и така Simple Smile

Днес ни правиха годишни профилактични медицински прегледи, та кардиоложката ми каза, че имам проблем с кръвното. Позна. Последния месец имах малко стресове и вдигах кръвно и явно се е отразило на сърчицето. Ама здраве да е, де. Аз се чувствам добре, не знам... Simple Smile

# 594
Здравей, Дарси. На мен нищо не ми е минало и няма и да ми мине, ама поне съм се стабилизирал сега и се правя все едно нищо ми няма Simple Smile Иначе си пия чинно хапове и така Simple Smile
Ето това е истината за нашето заболяване. Нищо не минава и няма да ни мине, ами трябва да се правим все едно че нищо ни няма. И да си пием редовно хапчетата Simple Smile Много добре си го казал. Simple Smile
А за кръвното - пий хапчета за кръвно, то поне може да се поддържа с хапчета без проблем Simple Smile

# 595
И аз така се правя, че нищо ми няма и гледам напред. Днес си измайсторих нещо, което отдавна исках да си направя за коледа.и съм доволна сега. Аз имам ниско кръвно. Този пропранолол ми го сваля доста. Макар и да съм на мн ниска доза.
Еньо, очаквах да се похвалиш с нещо голямо и значително. Кажи какви си ги вършил докато те нямаше в темата.

# 596
Урааааа, момчето се завърна. Енио и аз съм в твоето положение, пия хапове, дебелея, обаче не се предавам. Ти още ли попийваш тифаксин!

# 597
Здравейте, от две седмици имам едно ужасно притискане в ушите, все едно са ми постоянно под налягане, особено снощи ревах от болка мислех, че ще ми се пръснат от налягане, пих една ментичка с глог и валериан, отпуснаха ме леко, но днес отново същата картина. Ако не ме стягат ушите до побъркване, то ще ме гъделичкат постоянно, даже към гърлото отива това трептене. Моля ви имал ли е някой такива или подобни оплаквания. Аз също съм с разклатени нерви, както преди съм споменавала.... Оххх ужас, не мога вече така. Искам да съм си както преди.

# 598
Добре дошъл Еньо, липсваш на форума  Hug

Zuchero, пиеш ли някакви АД, да не би да е страничен ефект от тях? Защото аз от 3 дни вдигнах от 1/4 на 1/2 и имам същото напрежение и в главата и в ушите, че и в сърцето, даже се разтрепервам около час след хапчето.

# 599
Не все още не пия Ад. Пия само предписаните ми от невролог Алора, докато си правя всички изследвания,и чак тогава ще се назначава съответно лечение.

Общи условия

Активация на акаунт