Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 77 011
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
Да не би да са ти го откраднали от пощата? Моят беше пуснат в кутията. Сега чакам една шапка от тях и ме е страх, че пощальонът ще я натика и нея, вместо да остави бележка...

Сетих се защо участвах в играта на сайдера - първите две награди са много симпатични скутери...Предполагам, че не печеля дори от малките награди, след като нямам имейл...

# 166
Какъв беше линка на карлинг сайдер играта ... да не би в профила да има съобщение, че печелиш? Един от мейлите го направих като за моя  Laughing /бъзикам се разбира се/.

# 167
Тези си ги бива по-безобразно обявени резултати не бях виждала скоро
http://mybrit.carlingcider.bg/pechelivshi

# 168
супер е. запазваш анонимност.

# 169
Да и също така да не разбереш ако си спечелил.

# 170
Мислиш че няма да има контакт с печеливште ли.

# 171
  • Телиш/Плевен
Ако правилно съм разбрала, на предишните страници точно тази игра се обсъждаше и изводът, до който се достигна, беше, че печелившите вероятно ще получат имейл. Peace

# 172
  • София
Заподозрях аз един от изписаните мейли, че е на ММ и се оказах права. Има потвърдителен имейл. Печели 3 бутилки сайдер+чаша.
Иначе е участвал само един единствен път.. т.е с 1 колаж.

# 173
  • при късмета
Най-после и моя шейкър дойде, даже на друг адрес.
Вече нищо не чакам, голямо мрън

# 174
Получих си слушалките от играта на Хенкел..страхотни са и точно навреме,че съседа си кърти дограмата и ми дойдоха идеално  Mr. Green.

# 175
А някой да е получил двете мостри на Виши за околоочен крем Идеалия? Аз се записах в началото на кампанията, дълго време не получих нищо - бях забравила и пак се записах... Blush После се сетих, че съм участвала в тази кампания - та сега сигурно няма да ми изпратят нищо...

# 176
А някой да е получил двете мостри на Виши за околоочен крем Идеалия? Аз се записах в началото на кампанията, дълго време не получих нищо - бях забравила и пак се записах... Blush После се сетих, че съм участвала в тази кампания - та сега сигурно няма да ми изпратят нищо...
 Аз ги получих мин.седмица

# 177
  • София
Здравейте, извинявам се за въпроса, но реших да участвам в една игра във форума и не разбирам защо темата е заключена, след като срока за публикуване на отговорите е до 25 септември Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=939191;topicrefid=20

Хубава и спокойна вечер Simple Smile

# 178
  • Телиш/Плевен
Здравейте, извинявам се за въпроса, но реших да участвам в една игра във форума и не разбирам защо темата е заключена, след като срока за публикуване на отговорите е до 25 септември Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=939191;topicrefid=20

Хубава и спокойна вечер Simple Smile
Цитирах поста ти тук и предполагам, че скоро ще има отговор. Hug

# 179
За тези, които ще играят в играта на Зева, обърнете внимание на правилата, там са упоменати кои промоционални продукти важат и има и баркодове на продуктите. Купих кърпички, но баркода се различава, а в самата касова бележка пише, че продукта е носни кърпички Зева, никъде няма упоменат баркод. Обърках се. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт