Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 77 059
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
И при мен си работи сайта на Nescafe, ще се почудя дали да участвам, имам една термочаша тяхна и ми върши много добра работа.

От Chupa chups се отказвам, няма начин да играя след 12 и без това заради учениците сънят не ми достига.

На Милка се запасих с 5 кода, но промоцията в Билла свърши, ще чакам някъде другаде да ги намалят, че иначе са ми скъпи. И то ще играя най-вече за раници, за пуфове няма място вкъщи Simple Smile

Като стана въпрос за барбарони, Queens ще имат нова игра, но от сега могат да се купуват продуктите им: http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/09/spechelete-400-barbarona-queens.html

Иначе от никъде нищо не чакам, последно спечелих билет за кино и ще оказа, че киното в нашия град е затворено, та го подарих на приятелка. Мръннннн Grinning

# 196
И аз нямам място за барбарони, но искам да спечеля поне 1 - имам чувството, че по всички игри ги раздават и ми е любопитно. Място ще се намери - ще си го занеса на село, ако трябва  Laughing

Изпратих гиф на Нескафе, но още го няма в галерията им. При мен сайтът се отвори много трудно първия път, но вече няма проблем. Не спечелих от техните термочаши от последната игра, затова реших да играя (поне с 1-2 участия).

# 197
В някоя верига няма ли намалена Милка с етикети за играта?

# 198
Линк за Милка играта (наградите) плс.

# 199
В Метро Милка колаж са по 8,42 за 5 шоколада - т.е. един излиза около 1,70. Пак е по-евтино в сравнение с другите места (и мисля, че това им е редовната цена там). Със стикери са...

http://www.milka.bg/milka2/page

# 200
Линк още няма, но се продават шоколади с информация за играта. Играта започва на 25-ти, наградите са раница, пуф и лаптоп.

# 201
А, намерих, ще има Милка по 1,39-1,49 в Пикадили от утре  Grinning

# 202
В магазини "Фреш маркет" има шоколади Милка по 1,54 лв.

# 203
  • Варна
Да ви кажа, че хич не съм очарована от пуфовете, особено като се има предвид, че по принцип са си скъпички - имам спечелени два, един от Кит Кат и един от Ола и Кока Кола. В началото са много удобни, но бързо-бързо спихват някак. Вътре са пълни с някакви топчета, като стиропор, които явно се степват, нямам друго обяснение. Този на Кит Кат вече почти не става за сядане, въргалят се децата върху него, по-скоро лежейки. Другият е по-нов, но и той взе да става като първия. Чудя се дали и къде мога да ги напълня пак със същите топчета.

За Чупа Чупс да се похваля, че доста късмет имам с тая игра - дотук - 2 мишки, 2 тонколонки и една раница. Party

# 204
  • софия
Топчетата се смачкват. Продават, но като се допълва много хвърчи.

# 205
  • Sofia, Bulgaria
В правилата няма нищо писано относно участието единственото е че трябва участниците да са над 14, а аз съм на 17. Но живота продължава. Simple Smile

Няма да отидеш до Малта, но поне ще се избавиш от въшките Laughing

Виждам, че си един по печелившите в Играта на Хедрин:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=941145.msg33735648#msg33735648

# 206
  • Телиш/Плевен
Цитирах поста ти тук и предполагам, че скоро ще има отговор. Hug
Мерси, Лаленце  Hug
Вече има отговор и темата е отключена. Hug
Пожелавам ти късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 207
  • София
Цитирах поста ти тук и предполагам, че скоро ще има отговор. Hug
Мерси, Лаленце  Hug
Вече има отговор и темата е отключена. Hug
Пожелавам ти късмет! Flowers Four Leaf Clover

Мерси много за помощта Лаленцеее  Hug

# 208
Може ли да ми дадете някакъв телефон на Милка да проверя за купичката, че не съм я получила все още.
Благодаря

# 209
  • Телиш/Плевен
Може ли да ми дадете някакъв телефон на Милка да проверя за купичката, че не съм я получила все още.
Благодаря
024191209
0898150509
Това са номерата, дадени в SMS-а, с който уведомяват за награда.

Общи условия

Активация на акаунт