Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 873
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
Аз от Харибо за 20 опаковки получих голям надуваем дюшек, а за 10- много симпатична, розова шапка с козирка.
И аз по същия начин - за 20-дюшек, за 10-шапка.  Peace
Има ли някакъв срок тази игра?
Явно е до изчерпване на количествата, защото във фб-страницата им пише, че са останали само по-малки мечета и ключодържатели.

# 61
Мисля че няма  Peace

# 62
Имам кодове за MySparx/Coca Cola и са валидни за интернет. Ако желаете да разменим за нещо, може да ми пишете на лично Simple Smile

# 63
Благодаря за темата  Hug
Харесват ми всички награди на Милка и мисля да участвам! Иначе е суша при мен !😕

# 64
И при мен е пълна суша, като изключим 25 лв от Националната лотария днес  Laughing

# 65
  • Русе
Донесоха ми шейкъра..добре, че ви бях чела старателно, че иначе няма отваряне. Почуквах по масата, после по стената..накрая тамън бях се приготвила да фрасна ММс него и той, явно солидарен, взе, че се отвори. Харесва ми, защото има разграфяване, а нямам съд, в който да отмервам милилитри.
 И да не е само спам..в ЦБА от 12-ти има игра с покупка на Маги продукти за 3лв, играе се за колело. И този път ще се опитам, въпреки, че съм убедена, че не е по колело на магазин, а от нашето ЦБА си мисля, че просто ги хвърлят. Лично мое мнение bouquet
ПС В шейкъра може да си приготвям и айрянче!!

# 66
Мръъъъъъъъъъъъъъъъъъънннннннннннннннннн  Sad

# 67
Някой има ли 1 излишен код на Мерилин? Ще се радвам, ако някой желае да помогне!  Simple Smile

# 68
И аз да се запиша с награда тук от форума на продукти от серията RESCUE на д-р Бах.  Днес посетих Била и купих 6 шоколада с цял лешник, любими на цялото семейство.

# 69
От утре е играта на Милка нали?
Ходих днес в Кауфланд, имаше само два вида със стикери, но у дома не се харесват.
Ще се пробвам за пуф и аз.

# 70
  • София
Ходих днес в Кауфланд, имаше само два вида със стикери, но у дома не се харесват.

От 25-ти е!

# 71
Благодаря, объркала съм се.

# 72
Играта на Милка стартира на 25.09

# 73
Донесоха ми шейкъра..добре, че ви бях чела старателно, че иначе няма отваряне. Почуквах по масата, после по стената..накрая тамън бях се приготвила да фрасна ММс него и той, явно солидарен, взе, че се отвори. Харесва ми, защото има разграфяване, а нямам съд, в който да отмервам милилитри.
 И да не е само спам..в ЦБА от 12-ти има игра с покупка на Маги продукти за 3лв, играе се за колело. И този път ще се опитам, въпреки, че съм убедена, че не е по колело на магазин, а от нашето ЦБА си мисля, че просто ги хвърлят. Лично мое мнение bouquet
ПС В шейкъра може да си приготвям и айрянче!!
На цба са две колелета за всички 50-55 магазина

# 74
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Имам чувството, че и в нашето CBA ги хвърлят.

Общи условия

Активация на акаунт