Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 861
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Колко беше лимита във Спаркса за въвеждане на кодове? Пише, че съм достигнала седмичния лимит

# 76
Имам чувството, че и в нашето CBA ги хвърлят.
Не ги хвърлят, а мисля че теглят първо в кой магазин ще е печелившия и след това го теглят, но все пак не съм сигурна  newsm78

# 77
  • Телиш/Плевен
Колко беше лимита във Спаркса за въвеждане на кодове? Пише, че съм достигнала седмичния лимит
Пише го в правилата. Peace
„От един профил могат да бъдат подадени максимум 500 UTC/UTL кода за текущата година и максимум 50 UTC/UTL кода в рамките на една седмица.“

# 78
  • София
Пише го в правилата. Peace
„От един профил могат да бъдат подадени максимум 500 UTC/UTL кода за текущата година и максимум 50 UTC/UTL кода в рамките на една седмица.“

Благодаря ти !

# 79
  • Русе
Valida6, току-що ми спести 3 лв bouquetПри 2 колелета изобще няма да се опитвам Grinning

# 80
Затова пък Савекс са по-щедри - раздават по 4 перални на седмица. Играта е с кутия в Кауфланд, може да се включа. http://savexlaundry.com/promotion/?utm_source=facebook&utm_m … kaufland_campaign

# 81
Мечките на Харибо са супер дребни. За 20 опаковки , 11 от които от 200 грама получих 2 меченца.Различават се само по панделките папионки . Явно китайчетата не гледат къде шият.

И нашето мече е много малко /малко по-голямо от ключодържател Sick/ много ме беше яд.

Мечките на Харибо са супер дребни. За 20 опаковки , 11 от които от 200 грама получих 2 меченца.Различават се само по панделките папионки . Явно китайчетата не гледат къде шият.
Хм, на мен за 20 (от 100 грама) ми пратиха голямо мече. Но така и не разбрахме на какъв принцип дават наградите, та явно е каквото се падне.
Ето го моя мечок (май не съм го показвала, понеже когато го спечелих, бях без лаптоп и известно време не можех да качвам снимки):
Скрит текст:

Вашето мече е страхотно, нашето е мноооого по-малко

Като ви чета за Харибо и се чудя има ли тогава смисъл да пращам 10 опаковки?  newsm78
Или трябва да са 20?

да не те разочаровам, но преди някъде около 3 месеца бях пратила 15 опаковки и ми пратиха малко мече и ключодържател. Според мен в началото на играта са изпращали хубави награди, сега явно изпращат каквото им е останало. Аз бях писала в писмото, че вече имаме шапка и чадър, ако може да ми изпратят нещо различно. Други потребители бяха писали за дюшеци и кърпи, но явно е било в началото, после каквото остане.  Crossing ArmsАз в момента имам някакви събрани опаковки, но смятам да ги държа за по-нататък, ако пуснат пак игра. В момента просто не виждам смисъл.

# 82
Затова пък Савекс са по-щедри - раздават по 4 перални на седмица. Играта е с кутия в Кауфланд, може да се включа. http://savexlaundry.com/promotion/?utm_source=facebook&utm_m … kaufland_campaign
Да по щедри са, но за 50 магазина в цяла България Joy

# 83
  • Под Слънцето
Как мислите, справедливо ли е човек, неотговарящ на условието, да печели награда?

# 84
Как мислите, справедливо ли е човек, неотговарящ на условието, да печели награда?
Естествено че не е справедливо! В коя игра се случва това?

# 85
От Харибо получих чадърче за 20 опаковки

# 86
  • Под Слънцето

За  раниците на Самсонайт.

# 87
  • София
Добро утро и успешна учебна година на всички  Hug

Подарявам тези кодове за мобилен интернет  Hug Който има нужда  Hug

ZFBYU5ZJC
АКТИВИРАЙ

LV5X5AYQL
АКТИВИРАЙ

SFJGP8WHF
АКТИВИРАЙ

9547CRJ7U
АКТИВИРАЙ

6W2RWTLT3
АКТИВИРАЙ
35RE8G8SP
АКТИВИРАЙ

A57YZ65RA
АКТИВИРАЙ

DVD2DMSCB
АКТИВИРАЙ

XP2EJR6WK
АКТИВИРАЙ

SV5YQ9RQB
АКТИВИРАЙ

FWDBGA8BC
АКТИВИРАЙ

ATEJE59FB

# 88
  • софия

За  раниците на Самсонайт.
Естествено, че не. И не, не сме злобни. Аз имах някакви подозрения, че може така да се случи и за това бях питала в админската тема доста преди края. Интересно ми е сега какво ще стане. Трябва да изтеглят нов, който е качил снимка, а не линк. Така би било честно.

# 89
  • Русе
Ангелче, то май само ти можеш да ги активираш newsm78 Иначе с радост бих ползвала един bouquet

Общи условия

Активация на акаунт