Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 882
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ангелче, то май само ти можеш да ги активираш newsm78 Иначе с радост бих ползвала един bouquet

Мила, пиши ми на лични, за да ми дадеш телефонче Simple Smile

# 91
На Чупата въртя три регистрации от снощи и само си препращам кредити и пак нищо.Отказвам се Simple Smile

Получих шейкъра-имах такъв преди от промоция кафе+шейкър,така,че знаех какво да очаквам.Само картинката му е различна Simple Smile

Ако някой не си е получил Хед енд Шолдърс-а,а има обаждане,че са изпратени,да отиде до Рапидо.Добре,че бяха клюкарките съседки,че да ми кажат,че е идвала някаква кола пред нас с надписи и толкоз.Нито позвъняване,нито смс-нищо!Като отидох в офиса им и поисках обяснение,човека там нищо не ми отговори,а попита какво имам да получавам  #Crazy Ми...казах,че не знам,но може би пратка шампоани.И видиш ли,имаше две кутии-и двете бяха разлепени и отваряни  #Cussing out Нямам думи...

# 92
Аз пък направо съжалявам, че се включих това чудо на Хед енд Шолдърс:
Не мога да изпратя доклад - дава ми грешка.
Звънят да ми се скарат, аз се обяснявам като ученичка, че съм им писала за проблема във формата за контакт, но отговор от тях няма и се оказва, че трябвало на друг мейл да пиша.
Е, ама и от него нямам отговор, а на моята поща пак има писмо, че не съм изпълнила ангажимента си към тях!
Да си ме слагат в черния си списък, че толкова време загубих с опити да им го пратя този доклад.
Повече не смятам и да опитвам!

# 93
  • Под Слънцето
Аз пък направо съжалявам, че се включих това чудо на Хед енд Шолдърс:
Не мога да изпратя доклад - дава ми грешка.

Повече не смятам и да опитвам!
Да, опитваха да ми набиват канчето , ама не им се  получи   Thinking Не отговарят на питанки у ФБ , на телс  няма обратна връзка. Звъни няква и на развален български нещо  си опитва да ме нарежда. Бях учтива в началото.. После не толкова. До там. Wink

# 94
При мен имаше същия проблем - не можех да изпратя доклада, рестартирах сайта и той се появи, но част от въпросите липсваха (баш най-важните, не знам как се получи така). Изпратих го и им писах на лични. Дълго време не ми отговориха, но след 10-15 дни ми писаха, че не съм си довършила доклада - не съм сложила линкове към ревюта.
Казах им, че не мога - като натисна копчето за доклада изписва, че е изпратен и сложих линковете, които искаха в личното съобщение.

# 95
Получих мострите на Vichy Idealia,бяха при пощенските кутий, радвам се че никой не ги е взел!😉
Запасявам се и с шоколади Милка, чудя се обаче дали първия ден да регистрирам кодовете! Thinking

# 96
  • София
Имам още доста кодове за интернет Simple Smile Пишете ми на лични и ще Ви активирам кодовете  Hug

# 97
Имах един чипс опреди месец и спечелих една Ариана от него това ми е печалбата за седмицата.
Сега трябва да търся и откъде да си я взема.
Чакам си миксер и шейкър от Якобс но нито звук от тях има ли още някои с неполучени награди?

# 98
Шейкъра вече влезе в употреба. Laughing
Взех 4 шоколада Милка и ще регистрирам кодовете още на 25-ти, играя за пуф.

# 99
И аз ще регистрирам на 25-ти, но първо ще погледна коментарите във фейса - ако всички се оплакват, че не печелят, ще приема, че играта е повредена  Laughing  Мисля да регистрирам 5 кода първия ден и да изчакам със следващите...

# 100
Ако до 25-ти взема още някой шоколад мисля да ги изпукам на един път.

# 101
Спечелих пуф от Кит Кат, игра в Кауфланд, днес ми се обадиха. newsm44

# 102
  • Под Слънцето
Спечелих пуф от Кит Кат, игра в Кауфланд, днес ми се обадиха. newsm44

Браво. Аз  на игри в кауфланд не вярвам

# 103
Аз пролетта спечелих кафемашина от тяхна игра.
Преди месец, два ми звъннаха, че печеля и слушалки.

# 104
Добро утро bouquet

Снощи,около 00:30 от джуркането в Чупата спечелих тетрадка.Много исках раница.
Купих само една Милка,че с ядки не обичам,а само такъв и тук има.
Явно само в нашия Кауфланд не слагат кутии за томболи.Вчера като ходих до там,исках да попитам една съученичка по въпроса(тя работи доста години в Кауфланд).За мой късмет-не беше на смяна.

Общи условия

Активация на акаунт