Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 925
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
От кога -започва играта на Милка?

# 106
# 107
От кога -започва играта на Милка?

25-ти септември  Peace

# 108
Благодаря, ще се запася с шоколади  Mr. Green

# 109
  • София
 bouquet Всички чакаме май играта на Милка , този път са хубави наградите . Дано пуснат и други игри големите марки . Късмет на всички !!!

# 110
Някой ако е участвал в играта на Нетатмо - сега теглят награди. http://www.kirov-high-end.bg/kirov/

# 111
  • на североизток от Рая
 Преди малко купих два шоколада Милка от Кауфланд. Само един вид имаше стикери за играта - този с цели лешници. Но скъпи, пущините.  ooooh!

Взех и прах за пране Савекс, заради играта избрах такъв. Да видим дали ще спечеля пералня.  Laughing

Късмет на всички в игрите, в които се включвате!  Hug

# 112
  • при късмета
Преди 2 дни ми звъня куриер за шейкъра от Якобс. Естествено бележка иска, а аз имам само една печеливша бележка, с нея спечелих и шейкър и миксер и я дадох още като дойде миксера.
Писах много гневно съобщение на Якобс, май на стената им трябваше да пиша, че е срамота за дребни награди хората да се разправят. Подарих им го.
Иначе от никъде нищо, да измрънкам много
Чакам на Милка играта, имам няколко кода

# 113
търся раница и мишка чупа чупс Simple Smile

# 114
Добро утро, подарявам код за тениска Леко, взех си от аптеката комплекта с мостри на Виши.

# 115
Някъде има ли списък с аптеките за мостри?

# 116
На страницата им във фейса е публикуван.

# 117
Някъде има ли списък с аптеките за мостри?
Ходих в две аптеки Ремедиум и ми казаха, че такова нещо нямали, а в списъка ги има  ooooh! От Медея си взех един комплект  Peace

# 118
В играта на Чупа са дали допълнителните кредити - т.е. тези, които се получават, когато изпратиш жокер на някого. Първите дни не ги даваха и сега са се събрали много  Simple Smile

# 119
Какво съдържат мострите на Виши? Талонът им за отстъпка за всички продукти ли важи? В малките провинциални градове май няма такива мостри. Да търся ли в нормалните аптеки?

Общи условия

Активация на акаунт