Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 948
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Имат списък с аптеките във фейсбук, в които може да се намерят мостри.
2х3 мл крем, 1,5 мл околоочен контур, 1 мл фон дьо тен (стига да не бъркам), 10 лв ваучер отстъпка.

# 121
Хубави са им комплектите, но за Плевен е посочена само една аптека, в която не ходя често, защото ми е малко далече. Не вярвам да ми дадат мостри, ако поискам (предполагам, че аптекарката ще предпочете да ги запази за приятелите си или за редовните си клиенти).
Ла Рош също имат интересна промоция - при покупка на един техен крем (https://www.facebook.com/larocheposaybulgaria/photos/a.563293887 … ype=3&theater )  подаряват кутия с мини продукти. Също има списък с аптеки: https://www.facebook.com/notes/la-roche-posay-bulgaria/%D1%81%D0 … /1303657393027735

# 122
Имат списък с аптеките във фейсбук, в които може да се намерят мостри.
2х3 мл крем, 1,5 мл околоочен контур, 1 мл фон дьо тен (стига да не бъркам), 10 лв ваучер отстъпка.
Да, и моите мостри са същите. Случайно видях голям плакат на една аптека, влезнах взех си някои неща, попитах за мострите и ми дадоха да си избера от кои вид искам.

# 123
В играта на Чупа са дали допълнителните кредити - т.е. тези, които се получават, когато изпратиш жокер на някого. Първите дни не ги даваха и сега са се събрали много  Simple Smile

Ооо, супер! Благодаря за информацията! Simple Smile

# 124
В играта на Чупа са дали допълнителните кредити - т.е. тези, които се получават, когато изпратиш жокер на някого. Първите дни не ги даваха и сега са се събрали много  Simple Smile

Ооо, супер! Благодаря за информацията! Simple Smile
Много интересно ми стана, когато погрешка си изпратих покана на профила, с който играх в момента - като си изиграх играта получих двойно кредити!  Joy Joy Joy

# 125
 Laughing Не знаех, че е възможно, трябва да опитам!

# 126
  • Пловдив
Мострите на Виши някой от Пловдив успя ли да открие?

# 127
Днес си взех от аптеката на Кауфланд - Кючук Париж.

# 128
  • Пловдив
Благодаря. Аз в същата верига аптеки проверих, но в Метро и Кауфланд Тракия. И на двете места казаха, че все още не са получили.

# 129
запис с 3 раници чупа Simple Smile

# 130
ей, супер.аз пък с 2 мишки...ако искаш да разменим нещо

# 131
  • Пловдив
Браво Теди.Така ми се искаше раничка.Уви падна ми се бутилка.Ще пробвам пак.

# 132
А аз забравих, че щях да пробвам! Така ми се иска раница, но тази вечер ще си изпитам късмета.

# 133
В 12.00ч. ли пробвате,аз с 30 кредита от 4.30 до 5.00ч.се пробвах и нищо  #2gunfire

# 134
Благодаря. Аз в същата верига аптеки проверих, но в Метро и Кауфланд Тракия. И на двете места казаха, че все още не са получили.

В аптеки 36,6° ги имат - аз си взех от тази на ул. Ив.Вазов.

Общи условия

Активация на акаунт