Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 970
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
запис с 3 раници чупа Simple Smile
Хайде разкрийте тайната  Laughing
Аз смятам да се откажа вече - десетки кредити и нищо!

# 136
Всички ли вече получихте наградите от Якобс  newsm78 newsm78
Споделете някоя интересна игра или споделете как се печели от чупа чупс  bouquet

# 137
Нощем - около 12,30 часа спечелих аз; но наградите са само 10 на ден, затова не всеки път се получава.
Елсев имат някаква интересна игра - участничките изпращат снимка на косата си и отговарят на някакви въпроси - не мисля да участвам, защото победителите ще се определят от жури (но това понякога е за добро). Наградите са хубави - продукти на марката за цяла година. http://wowyourhair-bg.com/ (само аз ли не мога да го отварям този сайт - да не би... Laughing)

# 138
  • При децата ми
Записвам се при вас с втора печалба от форума! Simple Smile
Изтеглени са късметлиите, които ще получат награда от "Хедрин". Това са:
....
Hrispa76
....
Честито! Grinning

Миналия месец спечелих комплект козметика от играта на "Българска роза-Карлово".Party

Сайта от горния пост и аз не го отварям.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 14:42 от Hrispa76

# 139
И аз да се похваля с награда от Хедрин  Party

Идва ми идеално навреме, сутринта забелязах, че спрея привършва, докато пръсках със спрей малката, а започна градина, започна и сезона на въшките  Mr. Green

# 140
Момичета къде ги откривате тези игри във форума може ли линк? Честито на всички чупа са доста щедри май аз не съм пробвала още но искам мишка хайде дано Simple Smile

# 141
Май всички сме си поели дъх в очакване на играта на Милка  Heart Eyes и тук е настанала тишина.
Взех си безплатните мости от Виши от Ремедиум -имат много.Получих си и чаканото два месеца Самърсби и най-хубавото спечелих везна от последното теглене на доктор Йоткер.Тайно се надявах за пасатора,но и тази награда е идеална.
Само Чупа-чупс нещо са се запънали.И без това си лягам в 12,но трета нощ нищо не уцелвам.

# 142
  • Бургас
Май всички сме си поели дъх в очакване на играта на Милка  Heart Eyes и тук е настанала тишина.
Взех си безплатните мости от Виши от Ремедиум -имат много.Получих си и чаканото два месеца Самърсби и най-хубавото спечелих везна от последното теглене на доктор Йоткер.Тайно се надявах за пасатора,но и тази награда е идеална.
Само Чупа-чупс нещо са се запънали.И без това си лягам в 12,но трета нощ нищо не уцелвам.

Получи ли мейл от  доктор Йоткер?

# 143
Честито AniMM ,и аз исках много награда от Йоткер,но уви 😕!Тази вечер ще се боря на Чупа-чупс!

# 144
Да получих мейл.

# 145
Nescafe - термочаши и 1 екскурзия до NY.

# 146
  • Телиш/Плевен
Момичета къде ги откривате тези игри във форума може ли линк?
Има линк в първия пост на темата. Peace

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 22:39 от Лале в дъжда

# 147
  • Под Слънцето
Един код вкарах и толкоз... Пращам на 2 човечета от тук по един списък с кодове и се чудя останалите какво ще ги правя  newsm78

Скрит текст:

Ще я има ли след НГ ? Някой нещо чул ли е? Вътрешно инфо.. има ли?

# 148
TopsyG, ако са ти излишни и на мен може да пратиш  Hug

# 149
  • Сандански
За 12 минути всичко взето от Чупа  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт