Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 48

• 76 849
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
  • Сандански
Аз регистрирам без проблем, но пък нищо.  Confused  Сигурно и тук е на брой регистрации.
В какъв смисъл брои регистрации?
След определен брой регистрирани не печеливши да пуска печеливш.
И аз исках да го обясня така, но искам поне една кутия вафли от милка много на 0 поне сега нещо.

# 751
  • sofia
Благодаря! Успех на всички през новата седмица и месец, нека на всеки му се падне каквото иска!Късмет

# 752
Регистрирах 3 на Хипер - отне ми доста опити да ги въведа правилно... На Троя кодът се вижда ясно, но като го въведа пише, че е непълен Sad Изглежда играта все още не оправена.
Според мен кодовете на Троя трябва да почват с W а моите започват с G! Иначе няма как всичките ми кодове да са грешни или непълни при условие , че ги виждам и пиша правилно. Погледнете печелившите и за двете игри за да видите разликата в кодовете.

# 753
  • sofia
И моете започват с G и не мога да ги регна!

# 754
И моите кодове на Троя започват с G и не мога да ги регистрирам ... Вече съм с 5 на 0 за Хипер, но поне участвам за дрон - искам да участвам в томболите, така че за сега не се ядосвам )

# 755
  • Sliven, Bulgaria
И моете започват с G и не мога да ги регна!
И моите  newsm78

# 756
Вкарах един код на Хипер и пише "регистрирай още 4 бля бля". Това означава ли, че няма суитчър да се печели с тоя код? Grinning

# 757
  • Сандански
Вкарах един код на Хипер и пише "регистрирай още 4 бля бля". Това означава ли, че няма суитчър да се печели с тоя код? Grinning

Да. малките 2 награди са моментни.

# 758
  • на североизток от Рая

Същата работа и при мен. Първи опит -  Tired. Надеждата не умира, обаче. Вафлите поне се консумират бързо и лесно, като семки от сина ми.  Laughing

# 759
И 2-ри код отлетя. Да ги докарам до 5 и стига толко'.

# 760
Днес теглят наградите на куинс и спаркса нали?

# 761
И моите кодове на Троя започват с G.

# 762
Кодове на Троя могат да се регистрират в Хипер.Сега пробвах един.Явно са грешно отпечатани и мойте започват с G

# 763
Като се грешно отпечатани да ни компесират.
Имам 7 вафли.
Как така стават в Хипер? Ами ако спечелиш нещо?
А с такъв кеф чаках тази игра.

# 764
Днес теглят наградите на куинс и спаркса нали?
На Куинс - да, но на Спаркс, не можеш ги разбра кога теглят, тъй като обявяват печелившите след 3-4 дни, а в последно време повече от седмица за някои награди.

Общи условия

Активация на акаунт