Любители на кучета - тема 66

• 49 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Вълчак = немска овчарка 😋
Вълчак=Чехословашки Вълчак и няма нищо общо с Немска оварка Grinning

# 601
  • София
Здравейте, моля за препоръки,
кученцето ми е с луксация и трябва да приема колаген. В момента е на този, но ми се струва ниска дозата:
http://vetoquinol.ca/eng/products/flexadin-advanced-joint-dog#tab_section_1
Докторът обясни, че може и човешки, но не уточни точно кой. Вие какво давате?. Благодаря   bouquet

# 602
  • София
Вълчак = немска овчарка 😋
Вълчак=Чехословашки Вълчак и няма нищо общо с Немска оварка Grinning

# 603
  • София
Какво е това? То си е като вълк.

Леле, искам да ги нагушкам тия тиквички оранжеви! Hug

Ей сега ще покажа и нашата.

# 604
  • DE
Аз бях обещала да снимам кокала.
Ето така изглежда 1, 2.
Като и бях писала преди, е твърд  като камък и няма нищо общо с онези меките белите.
-------------------
При нас няма и спомен от кастрация. Разреза зарастна добре, търчи се вилнее се подскача се

# 605
matze, благодаря за снимката на кокала. Не съм виждала тук такъв  Thinking
Всички кученца са прекрасни  Heart Eyes

# 606
Alien1, МАЛКИТЕ СА У-НИ-КАЛ-НИ!  Heart Eyes Heart Eyes

Вчера имах страхотни приключения с един кокер.
Срещнахме го сутринта на разходката с Бела по улиците край къщи. Мръсен, слаб, слаб - от хеликоптер си личи, че е безстопанствен. Реших да го прибера. Обаче нямаше как да ги кача двамата с Бела към къщи. Оставих го това пред входа. Докато сляза, то излязло по средата на булеварда и колите не могат да минат.  ooooh!
Прибрах го в гаража и го нахраних.
Вечерта тръгнах да го подстригвам от спълстените козини. То уж беше послушно, но по едно време явно му омръзна и започна да се опитва да ме хапе докато подстригвам ушите. Та го грабнах и го заведох в клиниката да подстрижат ушите.

Ето го на снимката вече изкъпан.

Слава Богу, бързо са намериха кандидати да го гледат - една възрастна жена, чийто кокер бил откраднат. Силно се надявам животното да е добре занапред!

# 607
Утро  Hug

Как е Бела?

Джак, как сте?

ПП Супер сладки пинчери и други кучовци.  Heart Eyes

# 608
Бела е добре.
Едни хапчета дадоха за тази екзема.
И един разтвор да мажем.
То не е кой знае какво. Даже не съм видяла да я дразни.
Няма никъде другаде по тялото - само на опашката.

Докторите казаха, че е възможно да се е получило от замърсяване при ходене до тоалетна и аз точно това подозирам. Преди месец я оставяхме за няколко дни при свекърите и те може би не са забелязали, че се е изцапала. От там това замърсяване е засъхнало. Аз се опитах по едно време да я измия хубаво с шампоан, но беше направо невъзможно. Та сега ето ти екзема.  ooooh!

# 609
utro77, много е хубаво кученцето!  Heart Eyes 
Да не е избягало и да се е загубило и някой да си го търси в момента  newsm78

Alien1, какво ще правите с кученцата? Няма ли да ви е жал да ги дадете?
Аз не бих могла да се разделя с такива топчета и затова се радвам, че моето е мъжко и няма опасност да роди  Laughing

Аз продължавам да мисля за кастрацията и се надявам да успея да взема най доброто решение, но никак не ми е лесно  Rolling Eyes

Моето куче не се дърпа, но вчера докато изкачвахме една стръмна улица се сетих за темата и ми се прииска и моето да дърпа като хъскито  Laughing
Ние нямаме проблем с дърпане, но имаме с лаенето.  ooooh! Laughing
Притеснявам се да не възникнат проблеми със съседите.  Confused

# 610
Не знам дали се е загубило.
Изглежда от доста време е навън.

Пуснах информацията навсякъде по групите. Ако се открие собственика - ще му го предадем.

# 611
Много се радвам, че е намерило дом кученцето, надали е изгубено.

# 612
  • София
Ето снимка: https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/14608934_10210255 … 00510882761_o.jpg

Аз сутринта имах приключение с чистене на дупе и акита. Добре че успях да я изчистя накрая, че имаше едно залепнало от няколко дни.

И бълхи сме хванали! Не знам откъде, като почти не я извеждаме или ако я изведем, не срещаме други кучета. И вета го няма. И аз не мога да отида до другия вет днес. Уф.

# 613
Free, бълхи има навсякъде. Аз виждам как докато го разхождам на полянките около блока и му скачат бълхи по козината. Няма спасение от тях.
Онзи ден Макс добара една полска мишка нейде из нивите, в които го разхождам. Като почна да си я подхвърля и да се отърква в нея. Помислих, че ще я изяде и само го виках да дойде, а той усещайки че ще му се карам да я пусне и бягаше от мен. Сигурно с отъркването си я е размазал с това "финно" телосложение.  Whistling

# 614
  • под тепетата
Момичета, нямам фейсбук, но в Пловдив около Кауфланд в кв. Смирненски се мотае едно загубено кафяво хъски. Инфото е от приятели.
 Чехословашките вълчаци са страховити красавци! Срещам едно понякога, както и акити.
 matze, твоята е като в рая Simple Smile свободата , Санчо ...

Общи условия

Активация на акаунт