Любители на кучета - тема 66

• 49 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
_Jack_ , нищо не виждам от данъка ти...  Rolling Eyes

Другите мъници са много сладки!  Heart Eyes

Ние днес чакаме една микробиология. Дано не излезе някоя гадост.  Praynig
Нали ви бях споменала, че нещо я дразни по опашката Бела. На мен ми се видя като някаква напластена мръсотия, да не кажа фекалии. Няколко дни преди това беше пребивавала при свекърите, че ние отсъствахме и си помислих, че може нещо да се е случило тогава и да не са забелязали, че се е измърсила. Мих опашката с шампоан супер обстойно, но не успях да махна напълно всичко, защото се беше втвърдило и набило сред космите.  Sick Откакто я измих обаче спря да се ближе там. До вчера, когато пак се почна. Та в крайна сметка се отправихме към вет. Взеха проба да видим днес какво ще излезе.  newsm78

# 586
Не е капризен яде гранули на Роял Канин, но понякога му давам и от нашето ядене и не отказва

Моя е доста капризен, а и е с чувствителен стомах и от нашата храна въобще не мога и да си помисля да му дам.
Гранулите на Роял Канин вече не ги харесва и категорично отказва да ги яде.

# 587
_Jack_ , нищо не виждам от данъка ти...  Rolling Eyes

Другите мъници са много сладки!  Heart Eyes

Ние днес чакаме една микробиология. Дано не излезе някоя гадост.  Praynig
Нали ви бях споменала, че нещо я дразни по опашката Бела. На мен ми се видя като някаква напластена мръсотия, да не кажа фекалии. Няколко дни преди това беше пребивавала при свекърите, че ние отсъствахме и си помислих, че може нещо да се е случило тогава и да не са забелязали, че се е измърсила. Мих опашката с шампоан супер обстойно, но не успях да махна напълно всичко, защото се беше втвърдило и набило сред космите.  Sick Откакто я измих обаче спря да се ближе там. До вчера, когато пак се почна. Та в крайна сметка се отправихме към вет. Взеха проба да видим днес какво ще излезе.  newsm78

Ми не знам защо не ги виждаш, аз си ги виждам . Някой друг има ли същия проблем ?

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 11:52 от _Jack_

# 588
_Jack_ , нищо не виждам от данъка ти...  Rolling Eyes

Ми не знам защо не ги виждаш, аз си ги виждам . Някой друг имали същия проблем ?

Аз виждам и двете снимки  Peace

# 589
  • Sofia
Аз не ги виждам също  Thinking

А мъниците пинчерови са ужасно смешни и сладки Simple Smile)) И моят дребчо след 2 дни става на 5 месеца, тежи 2,250 кг. Леко едър върви за мини пинчер казаха, но това никак не ме притеснява. Какъвто - такъв, прекрасен ми е  Heart Eyes Хитър е, смешен е, даже започва и да слуша вече. Един единствен кусур има - не мога да го стисна, колкото ми се иска, ще го удуша от обич  Mr. Green

Пускам един данък и аз, маскировката на сърнистия пинчер за днес. Нито едно животно не беше наранено при снимките, даже получи обилна почерпка, за която сам си навря главата в дупката, която се оказа прекалено голяма и имахме и елен с уши  hahaha

И един групов портрет Simple Smile

# 590
cutesmallcat , много готини снимки!

Еее, при нас се оказа екзема.  Rolling Eyes
Възможно било от някакво задраскване да се е получило. Не ми го побира акъла на опашката точно пък от къде - не съм забелязала при игра кучетата да си хапят и дърпат точно опашките.... , но каквото е такова - ще се мажем с крем и ще ни сложат една противовъзпалителна инжекция.

# 591
  • София
Утро, ще мине! Hug
Джак, как сте с Чарли, мина ли екземата?

# 592
cutesmallcat страхотни снимки  Heart Eyes

Спарки въобще не стои мирен и много трудно го снимам  Crazy

# 593
Утро, ще мине! Hug
Джак, как сте с Чарли, мина ли екземата?

Утре сме на преглед , мисля че ми минава вече .

# 594
Един познат,който от дъъълги години се занимава с Хъски-та казваше ,че не е намерил до сега начин да ги спре.Дърпат си,а често и зачезват.Според мен дивото ги зове тях и не могат да бъдат абсолютно питомни.Не им е в природата...Хубаво е ,че този техен дух се е запазил през годините .А с Вълчак веднъж излязох.Реших да направя услуга на приятелка и да го изведа вечерта вместо нея.Е такава разходка ми дръпна,че ми държа влага няколко дни след това     Crazy Така че всеки стопанин на такова куче трябва да е горд и с най-малкия успех постигнат от двамата. Труднички са..
 Строг нашийник понякога е необходим.Вълчакът беше със,виждала съм и Хъски-та.Не че много помага.Имах една стара овчарка,бяхме я взели голяма след пет години служба в полицията.Нито строг нашийник я спираше ,нито нищо.Направо ни измъкваше ръцете.А недай си Боже да гръмне пиратка-нямахме шанс,пускаме я и после я търсим...Ужас беше.
 Ваксината против бяс е абсолютно задължителна ,ако кучето,ще пътува.Някъде може да ви пропуснат,но ако не изкарате този късмет,ще е неприятно да ви върнат обратно..
 Две муцунки ,ще покажа Simple Smile

# 595
Вълчак името на кучето ли е или е някаква порода?  newsm78

# 596
  • София
Вълчак = немска овчарка 😋

# 597
Един познат,който от дъъълги години се занимава с Хъски-та казваше ,че не е намерил до сега начин да ги спре.Дърпат си,а често и зачезват.Според мен дивото ги зове тях и не могат да бъдат абсолютно питомни.Не им е в природата...Хубаво е ,че този техен дух се е запазил през годините .А с Вълчак веднъж излязох.Реших да направя услуга на приятелка и да го изведа вечерта вместо нея.Е такава разходка ми дръпна,че ми държа влага няколко дни след това     Crazy Така че всеки стопанин на такова куче трябва да е горд и с най-малкия успех постигнат от двамата. Труднички са..
 Строг нашийник понякога е необходим.Вълчакът беше със,виждала съм и Хъски-та.Не че много помага.Имах една стара овчарка,бяхме я взели голяма след пет години служба в полицията.Нито строг нашийник я спираше ,нито нищо.Направо ни измъкваше ръцете.А недай си Боже да гръмне пиратка-нямахме шанс,пускаме я и после я търсим...Ужас беше.
 Ваксината против бяс е абсолютно задължителна ,ако кучето,ще пътува.Някъде може да ви пропуснат,но ако не изкарате този късмет,ще е неприятно да ви върнат обратно..
 Две муцунки ,ще покажа Simple Smile

Много сладки муцунки  baby_neutral

# 598
# 599
  • Sofia

Леле, каква сладост!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Разкъсайте ме сега, ама нито едно бебе не може да ме докара до такова умиление, като малко кученце! Дори моето едно време, нищо, че го обичам, като нищо друго на света  Mr. Green

Ето го и моето не-съвсем-бебе-вече момче на 5 месеца днес  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 11:38 от cutesmallcat

Общи условия

Активация на акаунт